2010 Temmuz Anneleri : )

Her günümüze şükürler olsun canım ddedigin gibi..
Büyüyormuş dimi içimizde çok güzle bir duygu : ) :)
Bende iyiym Hamdolsun...
Sanırım tarihe geçicem cinsiyetini 5 aylıkken ögrenen hamile die

Kızın olucak Vişne nazlı bi kız ondan göstermiyo.
Dün doktorum bi kitapçık verdi bana orda şöyle yazıyodu.
Eğer bulantı ve kusmalarınız fazla oluyosa bunu içinizdeki kız bebeğin hormonlarından kaynaklanıyordur.

Eğer göbek bölgenizdeki kıllarda artış olduysa ve o tüyler sürekli havadaysa dik bir şekilde bunu da erkek bebğinizin testeron hormonundan kaynaklanıyordur yazıyordu.

Sence?????????

kızlar özellikle esm_ckr rafadan yumurta yedıgını okudum sakın yeme bidaha öle en çok bakterı üreten yumurtadır pişirebıldıgın kadar çok pişir yumurtanın kabugunu yıkayanlar var sakın onuda yapmayın yumurtanın kabugu serttır fakat içine su çekiyo ölede bi yapıs var yumurtayı kırdıktan sonra veya dolaba yerleştırdıkten sonra hemen ellerinizi yıkayın hemı kuzularımm opuyorumnanaktan sırnaşık şey

bende yaa hergun goruyorumm neler nelerr anlatsam nasıl komık kontorle gidiormuşum bebeği muayne ederken çıkarıorlarmış tartıp geri yerleştiriyorlarmış karnıma :):9 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
---------ya kızlar bebek degilde ben bu gece hayr olsun hep pembe renk gördümm duvarları pembe pembe boyamışlar , sizce ne demektir ?

canımmm kız istediğin için belkide ama rüyada kızı olan erkek erkek görende kız dıe yorumlanır yazıor nette ama dr bana erkek değinden beri bilinç altı işte erkek görüyorum nasip kısmet allah hayırlara çıkarsın

evet canım buda mantıklı,olabilir bnde zor tututyorum kendimi bişi içmemek için bide ben sabah kalktığım gibi 1 fincan süt içiyorum sonra aklıma gelior hap bekliyorım 1
saat le içiyorum sadece onu aç karnına içeceksem süt filan içmemem gerekiyorbilmiyorumkismile

kızlar bende rüyamda çok degısık şeyler gördüm mahallenın bir kısmı yanyana evler rüyamda birinde kuran okunuyo ben başımı örtmüşüm yemekler pişiyo göya komsunun kocası ölmüş hemen yanındakı evdede rüyamda ölen adamın evlatları arkadaslarıyla partı veriyo içkiler felan rüyamda o içki kokularını bile duydum buram buram kokuyodu heryere çiçek ekiyorum rüyamda kurandan çıkınca tuhaf bi rüyaydı işte hayırlara gitsin mirmirmirmir

şker benm ablalrımın 2 şer erkek bebekleri var hepside 9 ay kustuuu banada dr erkek dedı benımde kusmalrım yenı yenı bitti arkadaşın kız bebeği olucak o hiç kusmadıı bır arkadaşın kız bebeği oldu kusmaktan serumlarla hastanede yattı çok farklı boyle şeylerr

miss kapris benım göbik tüy tarlası oldu bide beyaz tenlıyım aglıcam ya sırnaşık şey

umutluu doktorlar yumurtayı çiğ yemeyi bile öneriorr ve mutlaka yumurtanın yıkanıp konmasını söylüyorlar Kuran_ı kerimde bile yumurta tavuğun altından alınır alınmaz yıkanması uygun görülüyorrr o yuzden bence mutlaka yıka şekerimm

Hiç sorma canım yaa zaten benim psikolojim alt üst bir de kendi tuzu biberi oluyor.

Ne giysem yakışmıyor diye kimseye yansıtmadan kendi içimde bu durumu çözmeye ve aşmaya çalışıyorum.

Sabah ne giysem yok o içini çok gösteriyor yok bu elbise güneşe çıkınca içini belli eder yok bunun yakası çok açık herşeye bişe buldu sinir sinir sinir oldum yaaa...

Bana destek olması gerekirken kıskanıp bana köstek oluyor sinirimi bozdu.

Haftasonu çıkıp güzelce bir masraf çıkarıcam o zaman görsün bakalım...

Tövbe tövbe yaaa zaten hiç bir kıyafetim olmuyor boğazı kapalı zaten giiyinemem inanın hiç abartı bişe giymiyorum böyl yapıyor giysem ne olacak acaba...
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

bebişim ben televızyonda duydum şimdiki yumurtaların çogu hormonlu çig yumurta bıldırcın yumurtası içebilirsin tavuk yumurtasınıda mutlaka süte katmak gerekırmıs valla ben tvnın yalancısıyım szede söliyim dedim guclubacismile

vişnecim bence senin kızın olucak ama baya nazlı bi kız olucak herhalde bana da doktor az kalsın sölemiyecekti ısrar edince önce kıza benziyo dedi sonra da yüzde doksan kız dedi:) yani benim kızda seninkinden farklı değil pek bi nazlı hanımefendi:) neyse vişnecim sağlıklı olsunda geç olsun:) ama ben kesin kız gözüyle bakıyorum senin bebişinede Allah gönlüne göre versin inş.

esm_ckr canım belki normalde çiğ yumurta önerilebilir onu bilmiyorum ama hamileyken rafadan bile yaak çünkü ilk başta bi test yapılmıştı hatırlıyosan toksoplazma işte o mikrop çiğ yumurtadan çiğ etten iyi yıkanmamış vede pişmemiş sebzeden bulaşıyor.. tabi hamileyken bağışıklık sistemimiz daha zayıf olduğundan katkat dikkat etmliyiz.. bende olabildiğince kaynaıyorum yumurtayı... gerçi bikaç gündür kaşıntım var bende yumurtanın fazla yendiğinde yapıldığını duymuştum haftada 3e düşürdüm..3 aydır hergün haşlanmış yumurta yiyordum ben

aynen canım bu halde bile kıskançlar bende hafta sonu güzel bir masraf çıkarıcam o zman raht eder bizimki :) boşver sıkma canını zemuszemus

hımmm bende normal çıktı o değer ama yumurtanın hamıleler için 72 dereceyi görmesi gerekiormuş biz rafdan olsun dıe suda kaynatıoruz yani 100 dercede sonna 100 kadr sayıp alıoruz yanı bakterisi gitmiş oluyor hamilelerin günde 1 tane yemesi gekior dedı drum ama sende alerji mı yaptı bilemedim şimdii zemuszemus

cnm bu göbektekı tüyler dik dikse olayı dogrumu benım tüyler hep havada hatta eşim ne yaptın göbegındekı tüylere jöle mi sürdün dedi çok gülmüştük kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

umutlu Allah gönlüne göre versin anlaşılan oki oğlun olmasını çok istiyorsun ama böyle şeyler bazen tutmayabiliyo mesela ben hiç mide bulantısı yaşamadım ama kızım olucakmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…