- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Her günümüze şükürler olsun canım ddedigin gibi..
Büyüyormuş dimi içimizde çok güzle bir duygu : ) :)
Bende iyiym Hamdolsun...
Sanırım tarihe geçicem cinsiyetini 5 aylıkken ögrenen hamile die
bende yaa hergun goruyorumm neler nelerr anlatsam nasıl komık kontorle gidiormuşum bebeği muayne ederken çıkarıorlarmış tartıp geri yerleştiriyorlarmış karnıma :):9 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Evet canım bana da çok oluyor.
Geçen gün kucağıma almışım beni emmeye çalışıyordu.Harika bir duygu çok tatlıydı yavrum benim.Bembeyaz bi oğlan çocuğu minicik ama tombiş.Aynı bana benziyodu sadece gözleri benim gibi mavi değil kahverengiydi.Yaa hemen doğsun istedim uyanınca.
Yaaa aşık oldum rüyamda bebeğime harika bişey...
---------ya kızlar bebek degilde ben bu gece hayr olsun hep pembe renk gördümm duvarları pembe pembe boyamışlar , sizce ne demektir ?
demir hapını ben gece wc için uyandığımda alıyorumm yanlışmı yapıyrum bilmiyorum ama napıyım öbür türlü 2 saat önce bişe yeme aç ol içtikten 2 saat sonra bişe yeme zor yani bu iştahla
Kızın olucak Vişne nazlı bi kız ondan göstermiyo.
Dün doktorum bi kitapçık verdi bana orda şöyle yazıyodu.
Eğer bulantı ve kusmalarınız fazla oluyosa bunu içinizdeki kız bebeğin hormonlarından kaynaklanıyordur.
Eğer göbek bölgenizdeki kıllarda artış olduysa ve o tüyler sürekli havadaysa dik bir şekilde bunu da erkek bebğinizin testeron hormonundan kaynaklanıyordur yazıyordu.
Sence?????????
Eğer bulantı ve kusmalarınız fazla oluyosa bunu içinizdeki kız bebeğin hormonlarından kaynaklanıyordur.
Eğer göbek bölgenizdeki kıllarda artış olduysa ve o tüyler sürekli havadaysa dik bir şekilde bunu da erkek bebğinizin testeron hormonundan kaynaklanıyordur yazıyordu.
Sence?????????
aman kuzu sıkma canını benmkıde bana küstü sabah sabah morali bozuk yolladı beni işee neymiş nie serdar ortacı dınledımm arabada küstüüüü hadi in dior iş yerıne yetşince indim kendıde bastı gıttı deli herüf bunnar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
umutluu doktorlar yumurtayı çiğ yemeyi bile öneriorr ve mutlaka yumurtanın yıkanıp konmasını söylüyorlar Kuran_ı kerimde bile yumurta tavuğun altından alınır alınmaz yıkanması uygun görülüyorrr o yuzden bence mutlaka yıka şekerimm
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ŞÜkürler olsun
Ay çok sevindimmmm aglıyorum yaaaa
İnanmıyorummmm Hayırlısı olsun canım
ben daha ögrenemedim..
Ayrıntılı ultrasona kaldı sanırım..
yani gidecek dr sağlık ocagı kalmadı çevremde
Cinsiyetini göremiyorlar
Her haftada gitmeye utanıyorum
ne dicem yani
cinsiyetini ögrenmek için mi geldim
dicem
Sağlıklıklı olsunda , martın ilk haftası artık.
Canım çok sevindimmmmmmmmmmm
Allah gönlüne göre verdi şükürler olsun..
Son ögrenenler inşallah hep kız olur...
Hiç sorma canım yaa zaten benim psikolojim alt üst bir de kendi tuzu biberi oluyor.
Ne giysem yakışmıyor diye kimseye yansıtmadan kendi içimde bu durumu çözmeye ve aşmaya çalışıyorum.
Sabah ne giysem yok o içini çok gösteriyor yok bu elbise güneşe çıkınca içini belli eder yok bunun yakası çok açık herşeye bişe buldu sinir sinir sinir oldum yaaa...
Bana destek olması gerekirken kıskanıp bana köstek oluyor sinirimi bozdu.
Haftasonu çıkıp güzelce bir masraf çıkarıcam o zaman görsün bakalım...
Tövbe tövbe yaaa zaten hiç bir kıyafetim olmuyor boğazı kapalı zaten giiyinemem inanın hiç abartı bişe giymiyorum böyl yapıyor giysem ne olacak acaba... ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
esm_ckr canım belki normalde çiğ yumurta önerilebilir onu bilmiyorum ama hamileyken rafadan bile yaak çünkü ilk başta bi test yapılmıştı hatırlıyosan toksoplazma işte o mikrop çiğ yumurtadan çiğ etten iyi yıkanmamış vede pişmemiş sebzeden bulaşıyor.. tabi hamileyken bağışıklık sistemimiz daha zayıf olduğundan katkat dikkat etmliyiz.. bende olabildiğince kaynaıyorum yumurtayı... gerçi bikaç gündür kaşıntım var bende yumurtanın fazla yendiğinde yapıldığını duymuştum haftada 3e düşürdüm..3 aydır hergün haşlanmış yumurta yiyordum ben
Sence?????????
kızlar bu özel msj ları nasıl okuyoruz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?