umutlu Allah gönlüne göre versin anlaşılan oki oğlun olmasını çok istiyorsun ama böyle şeyler bazen tutmayabiliyo mesela ben hiç mide bulantısı yaşamadım ama kızım olucakmış:)
umutlu Allah gönlüne göre versin anlaşılan oki oğlun olmasını çok istiyorsun ama böyle şeyler bazen tutmayabiliyo mesela ben hiç mide bulantısı yaşamadım ama kızım olucakmış:)
yumurta olayında ; çiğ zaten normalde de çok tehlikeli...
haşlanmış herzaman yenilebilir..
ben haftanın 3-4 günü haşlanmış yiyorum doktorum da verdi, vermeseydi de yerdim zaten severim:) iyi haşlanacak ama katı..
Kızın olucak Vişne nazlı bi kız ondan göstermiyo.
Dün doktorum bi kitapçık verdi bana orda şöyle yazıyodu.
Eğer bulantı ve kusmalarınız fazla oluyosa bunu içinizdeki kız bebeğin hormonlarından kaynaklanıyordur.
Eğer göbek bölgenizdeki kıllarda artış olduysa ve o tüyler sürekli havadaysa dik bir şekilde bunu da erkek bebğinizin testeron hormonundan kaynaklanıyordur yazıyordu.
Sence?????????
evet haklısın ama umutluda her belirti var erkeğe dairr allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinn önmli olan bu sadece umutluda öyle dıor benm arkadaşında kızı oldu hıc kusmadı bu arada bende aşağı doğru tuylenme yok ya herkezde olmuyor demi
miss kapris benım göbik tüy tarlası oldu bide beyaz tenlıyım aglıcam ya sırnaşık şey
ebetttt bende öle dedim iyice haşlanacak kuzum yumurta dedim kaydirigubbakcemile3
hoş geldin deniz.
ya bi şey sorucam kızlar illa haşlanmış yumurtamı yememiz gerekiyo ben yağda yumurtayı daha çok severek yiyorum çünkü haşlayınca beyazını asla yiyemem sadece sarısını yerim, dolayısıyla beyazında olan vitaminleri alamamış oluyorum.
cnm benım benim içime dogan erkek ama kızda olsa farketmez eşimde bende ilk önce saglıklı olmasını istiyoruz ama gönlümden geçen içime dogan olursa da çok mutlu olurum herhalde :kedi:
Ben de kendi bilgimi yazdım şekerimsempatiksalakcinni, senin yazdığına cevaben yazmamıştım zaten:)kaydirigubbakcemile3
inş. içine doğan olur umutlucum anneler hissedermiş zaten, bende bekarlığımdan beri bi kızım olsunda onu cicili bicili giydireyim isterdim:) hep hayalimdi. Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin cnm.
aynen dedigin gibi şekerim yeterkı saglıklı olsun önemli olan o bide aşagı dogru derken balım :jeyyar: sırnaşık şey
Sorma yaaa bende de tüğ çoğalması yok da tüğlerin hepsi havada dikiliyo.Ayy çok komik bi elektiriklenme var.Hayret bişey yaa:)))
canım yagdada yapsan yumurtayı akının felan ii pişmesine dikkat et kısık ateşte yap yumurtayı evire çevire pişir yeterkı ii pişsin ölsün bakterıler bazen yumurtanın içinde kırmızı nokta gibi şeyler olur halam banvitte yumurtaları tahlıl ediyodu onlar neymıs bilin horozun spermı döllenmeye hazır olan şeylermiş ıykkk görnce kaşıgı daldırıp alıyorum onları ordan kaydirigubbakcemile3
canım yagdada yapsan yumurtayı akının felan ii pişmesine dikkat et kısık ateşte yap yumurtayı evire çevire pişir yeterkı ii pişsin ölsün bakterıler bazen yumurtanın içinde kırmızı nokta gibi şeyler olur halam banvitte yumurtaları tahlıl ediyodu onlar neymıs bilin horozun spermı döllenmeye hazır olan şeylermiş ıykkk görnce kaşıgı daldırıp alıyorum onları ordan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?