2010 Temmuz Anneleri : )

yumurta olayında ; çiğ zaten normalde de çok tehlikeli...

haşlanmış herzaman yenilebilir..

ben haftanın 3-4 günü haşlanmış yiyorum doktorum da verdi, vermeseydi de yerdim zaten severim:) iyi haşlanacak ama katı..

umutlu Allah gönlüne göre versin anlaşılan oki oğlun olmasını çok istiyorsun ama böyle şeyler bazen tutmayabiliyo mesela ben hiç mide bulantısı yaşamadım ama kızım olucakmış:)

cnm benım benim içime dogan erkek ama kızda olsa farketmez eşimde bende ilk önce saglıklı olmasını istiyoruz ama gönlümden geçen içime dogan olursa da çok mutlu olurum herhalde :kedi:

umutlu Allah gönlüne göre versin anlaşılan oki oğlun olmasını çok istiyorsun ama böyle şeyler bazen tutmayabiliyo mesela ben hiç mide bulantısı yaşamadım ama kızım olucakmış:)

evet haklısın ama umutluda her belirti var erkeğe dairr allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinn önmli olan bu sadece umutluda öyle dıor benm arkadaşında kızı oldu hıc kusmadı bu arada bende aşağı doğru tuylenme yok ya herkezde olmuyor demi

ebetttt bende öle dedim iyice haşlanacak kuzum yumurta dedim kaydirigubbakcemile3

Valla ne derece doğru bilemem ama benim oğlanda 1 kere bile midem bulanmadı ama bunda çok çektim bulantıdan.Yani ben de tuttu bu, kızda mide bulanır olayı.
Ama alt komşum ve kendi ablamın da kızları var, onlara sormuştum hiç midemiz bulanmadı bizim alakası yok demişti ikisi de.
Herkese göre değişiyor bence.

hoş geldin deniz.
ya bi şey sorucam kızlar illa haşlanmış yumurtamı yememiz gerekiyo ben yağda yumurtayı daha çok severek yiyorum çünkü haşlayınca beyazını asla yiyemem sadece sarısını yerim, dolayısıyla beyazında olan vitaminleri alamamış oluyorum.

aynen dedigin gibi şekerim yeterkı saglıklı olsun önemli olan o bide aşagı dogru derken balım :jeyyar: sırnaşık şey

miss kapris benım göbik tüy tarlası oldu bide beyaz tenlıyım aglıcam ya sırnaşık şey

Sorma yaaa bende de tüğ çoğalması yok da tüğlerin hepsi havada dikiliyo.Ayy çok komik bi elektiriklenme var.Hayret bişey yaa:)))

canım yagdada yapsan yumurtayı akının felan ii pişmesine dikkat et kısık ateşte yap yumurtayı evire çevire pişir yeterkı ii pişsin ölsün bakterıler bazen yumurtanın içinde kırmızı nokta gibi şeyler olur halam banvitte yumurtaları tahlıl ediyodu onlar neymıs bilin horozun spermı döllenmeye hazır olan şeylermiş ıykkk görnce kaşıgı daldırıp alıyorum onları ordan kaydirigubbakcemile3

cnm benım benim içime dogan erkek ama kızda olsa farketmez eşimde bende ilk önce saglıklı olmasını istiyoruz ama gönlümden geçen içime dogan olursa da çok mutlu olurum herhalde :kedi:

inş. içine doğan olur umutlucum anneler hissedermiş zaten, bende bekarlığımdan beri bi kızım olsunda onu cicili bicili giydireyim isterdim:) hep hayalimdi. Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin cnm.

cnm rabbım herkesin gönlüne göre versin o herşeyın en iisini en hayırlısını bilir ondan gelen herşeye razıyım yeterkı saglıklı olsun kuzularımız opuyorumnanaktan

aynen dedigin gibi şekerim yeterkı saglıklı olsun önemli olan o bide aşagı dogru derken balım :jeyyar: sırnaşık şey

valla bu kadar erkek belirtisine rağmen erkek olmazsa tüm işaretler boş demek..

Vişnenin de belli değilmiş bu arada..
Yav nasıl belli olmaz..? 4 boyutlu ultrason olsa, göstermese bile doktor yüksek ihtimalle tahmin yapıyor..

Şulee bence yumurtayı nasıl istersen öyle yiyebilirsin..Ben hiç duymadım yani haşlanmış daha yararlı falan diye..

Yaaa kızlar ben az önce çok kötü bişey yapmışım allah beni napmasın çok üzüldüm.

Sen git bi arkadaşımın yazdıklarına bakarken erken doğum nedeniyle bebeğini kaybedenlerin topicine espirili tişört alıcam nerden alıyım kızlar yaz.

Buraya yazdığımı sanmıştım bi fark ettim.Dalga geçer gibi ne kadar ayıp.Hemen editleyip değiştirdim ama umarım okuyan olmamıştır.ınsanlar nelerle uğraşıyo ben ne diyorum.töbe töbe dikkatsizlik işte.Ayy çok üzüldüm yaa((

Sorma yaaa bende de tüğ çoğalması yok da tüğlerin hepsi havada dikiliyo.Ayy çok komik bi elektiriklenme var.Hayret bişey yaa:)))

misskapris o senın tüyler havadaysa olayı dogrumu bilmiyorum ama eşim göbektekı tüyleri gördü ne bu jölemi sürdün dik dik duruyolar dedi çok güldük kaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Çok sevdiğim yumurtadan vazgeçecem şimdi, horozun spermi falan.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Amanınn umutlu naptın yaaa:sinifsinif:
Yumurtayı zor yiyiyorum zaten hamileliğimden beri..
Şimdi didik didik ederim artıkk
Vay be neler öğrenicez desene...

Bu arada Gebe.com diye bi site buldum online alışveriş de var orda harika tişörtler gördüm birini alıcam inşallah nasıl şekerler bi baksanıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…