slm kızlar ben döndüm, biraz gecmişi okuyorum, nasıl geciyor bayramınız?
ben bıde grıp atlattım ama sıddetlıydı bayağ.
hosgeldın canım.ben etten tıksınır oldum hafıf mıde bulantım var.
hoşgeldinnnnnn :)) laf aramızda bende doğumdan çok korkuyorum(
hosgeldın canım.ben etten tıksınır oldum hafıf mıde bulantım var.
hoşbulduk canım, benimde gecen hafta herseyden bir tiksinesim vardı ama 3 gundru iştah maşallah:))justreader nerdeydın canım?
olmamı:))benim direkt öne doğru büyüdü:)sanki birazdan arkadan gelenler büyüdü bende??Hoşgeldin,karnında öne doğru hafif bir çıkıntı var mı şimdiden ? Yanlardan basık gibi falan ?
hoşbulduk şeker:) nasılsın?hoşgeldin şeker :)
lori lori hoşgeldin, bizde aynen öyle zaman biran önce gecsin istiyorumhoşbuldukkkkk...:)
nasıl olcak nasıl geçecek.. bundan sonra duygularımızı palaşırız burdan.. çok garip bir duygu.. zaman hemen geçsin istiyorum..:teselli:
hoşbulduk canım, benimde gecen hafta herseyden bir tiksinesim vardı ama 3 gundru iştah maşallah:))
ben kırklarelindeydim canım, eş durumundan:))
olmamı:))benim direkt öne doğru büyüdü:)sanki birazdan arkadan gelenler büyüdü bende??
iyigeceler gull
valla liyadoracım göbek bende zaten büyük, şimdi daha biraz büyüdü
ama yüzüm küçülmüş hayret:))
bu arada ben biraz mutfaga gidiyorum karnım acıktı sabdviç veya tost yapıp geliyorum ben
İyi geceler gull..yanlış yapmışım alıntıyı :kedi:
afiyet olsun canım..
Sizin de ikili testlerin vakti gelmek üzere 1-2 hafta sonra.Ense kalınlıkları falan ölçülecek bebişlerin...opuyorumnanaktanmrb kızlar bende haziran annelerindeyim.pıt pıt sesi duyma sırası sizde :)) kucağımıza sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi alırız inş. :ecrin_bebek:
saol canım, aslında bu saatte yemek iyi değil ama erken yemiştik işte
şimdi artık bende uyuyabilirim gönül rahatlığıyla:)
mrb kızlar bende haziran annelerindeyim.pıt pıt sesi duyma sırası sizde :)) kucağımıza sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi alırız inş. :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?