2010 Temmuz Anneleri : )

valla canım bende eşime diyorum daha 34 hafta var nasıl geçecek diyorum :)) tabi sabırsız diye hemen kızıyor bana :))

hosgeldın canım.ben etten tıksınır oldum hafıf mıde bulantım var.
justreader nerdeydın canım?
hoşbulduk canım, benimde gecen hafta herseyden bir tiksinesim vardı ama 3 gundru iştah maşallah:))
ben kırklarelindeydim canım, eş durumundan:))
Hoşgeldin,karnında öne doğru hafif bir çıkıntı var mı şimdiden ? Yanlardan basık gibi falan ?
olmamı:))benim direkt öne doğru büyüdü:)sanki birazdan arkadan gelenler büyüdü bende??

Benim önden sivri yanlardan basık gibi..Ama gaz şişliği değil bu..Gaz şişliği daha farklı oluyor.Karın top gibi oluyor..Şu anki minik bir sivrilik tabi..

kızlarrrr ben yatıyorummm çok yorucuydu bugün benim için öpüyorum siziii yarın görüşürüz.

valla liyadoracım göbek bende zaten büyük, şimdi daha biraz büyüdü
ama yüzüm küçülmüş hayret:))
bu arada ben biraz mutfaga gidiyorum karnım acıktı sabdviç veya tost yapıp geliyorum ben

mrb kızlar bende haziran annelerindeyim.pıt pıt sesi duyma sırası sizde :)) kucağımıza sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi alırız inş. :ecrin_bebek:

mrb kızlar bende haziran annelerindeyim.pıt pıt sesi duyma sırası sizde :)) kucağımıza sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi alırız inş. :ecrin_bebek:
Sizin de ikili testlerin vakti gelmek üzere 1-2 hafta sonra.Ense kalınlıkları falan ölçülecek bebişlerin...opuyorumnanaktan
saol canım, aslında bu saatte yemek iyi değil ama erken yemiştik işte
şimdi artık bende uyuyabilirim gönül rahatlığıyla:)

Tatlı rüyalar o zaman :1hug:

teşekkür ederim liyadoracım, hakkaten kacıyorum ben, yol yorgunluğumda var, uyku bastı yiyince.
hepinize iyi geceler

ne güzel yaaaa,yine bir temmuz günü,bebişlerini kucaklarına almayı bekleyen ,yeni bir şanslı anneler topiği,allah hepinize güzel bir hamilelik ve kolaycacık doğumlar nasip etsin,küçücük kalpleriyle hayata tutunan yavrularınızı rabbim korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…