Amanınn umutlu naptın yaaa:sinifsinif:
Yumurtayı zor yiyiyorum zaten hamileliğimden beri..
Şimdi didik didik ederim artıkk
Vay be neler öğrenicez desene...
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Çok sevdiğim yumurtadan vazgeçecem şimdi, horozun spermi falan.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Çok sevdiğim yumurtadan vazgeçecem şimdi, horozun spermi falan.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Yaaa yapmayın allah aşkına milleti tiksindirmeyin yumurta çok önemli her gün mutlaka yenmeli hatta ben çocuğuma da doğunca yediricem inşallah her gün.
Horozun spermi falan saçmalamayın bilmeden yedik belki de noldu bişey mi oldu.
Bizim vücudumuz onu eritir gider öfff delirdim ben bak burda.Spermmi kalırmış canım.Hem pişiriyosun hem de yani içindeki yumurta civciv değil ya.Öfffffffffff..........
Şaka yaptım ya yiyin gitsin, ben haşlanmış yumurtayı tuz ve karabiber ekerek yerim çok güzel oluyor.
Sevmeyenler böyle denesin.
Şaka yaptım ya yiyin gitsin, ben haşlanmış yumurtayı tuz ve karabiber ekerek yerim çok güzel oluyor.
Sevmeyenler böyle denesin.
Evet bir de ince ince marul doğrayıp üzerine de azıcık zeytinyağı gezdirin ooooh süper salata gibi...
Öğlen yemeğine gidiyorum arkadaşlar görüşürüz...
Kızlar yaa bişeye kafam takılıyor ben sanırım puset ile ana kucağını karıştırıyorum...
İkisi farklı değil mi birbirinden:))))
Yada almayı düşünüyormusunuz sizler...
Biraz araştırayım dedim de...
benim hiçbir yanım kaşınmıyor..önceki hamiileliğimde de kaşınmazdı..
Kaşınma olayını da bu topicde duydum..
Ama çatlama belirtisi olabilir yoksa neden kaşınsın,? alerjik değilse..
Ben de karnıma belimin yanlarına ve arkasına ve de ikizlere chansonun yağını sürüyorum her gece..başladım yani sürünmeye.
ben valla hiç bi yerıme bişecik sürmüyorum sadece bi kere sürdüm bebe yagı kokusu benı deli ediyo sürmedim baktım deli gibi hart hart kaşınmaya başladım sürerım ozmaan kaydirigubbakcemile3
çatlama konusunu ben doktoruma sordum, ergenlikte vücutta çatlak oluşmadıysa esnek dememkmiş ve genelde gebelikte de oluşmuyormuş. benim olmamıştı ergenlikte ama ben yine de bebe yağı, kakao, kayısı ve çilek yağını hergün dönüşümlü olarak sürüyorum.
çok korkuyorum çatlamaktan:Saruboceq:
çatlama konusunu ben doktoruma sordum, ergenlikte vücutta çatlak oluşmadıysa esnek dememkmiş ve genelde gebelikte de oluşmuyormuş. benim olmamıştı ergenlikte ama ben yine de bebe yağı, kakao, kayısı ve çilek yağını hergün dönüşümlü olarak sürüyorum.
çok korkuyorum çatlamaktan:Saruboceq:
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr geçmişi okumaya fırsatım yok öpüyorum hepinizi
şimdi lavaboya gittim bende tüylenme falan yokk tüyler havada yada aşağıda da değilkızlar bende belirti yok galibaaa jhonson kullanıorm bende her akşam ama cildim soyuluo kızlar kuruor hemen çatlıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?