2010 Temmuz Anneleri : )

Amanınn umutlu naptın yaaa:sinifsinif:
Yumurtayı zor yiyiyorum zaten hamileliğimden beri..
Şimdi didik didik ederim artıkk
Vay be neler öğrenicez desene...

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Çok sevdiğim yumurtadan vazgeçecem şimdi, horozun spermi falan.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ama üzüldüm şimdi kızlar çigken görülüyo zaten kaseye kırıyorum ben mesela yagda yapcagım zmana orda görünüyo çok üzüldüm özür dilerim yiyin bişe olmaz halam söleyene kadar kaç kez yedik bizde yumurtlamadık çok şükür kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Çok sevdiğim yumurtadan vazgeçecem şimdi, horozun spermi falan.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Yaaa yapmayın allah aşkına milleti tiksindirmeyin yumurta çok önemli her gün mutlaka yenmeli hatta ben çocuğuma da doğunca yediricem inşallah her gün.

Horozun spermi falan saçmalamayın bilmeden yedik belki de noldu bişey mi oldu.

Bizim vücudumuz onu eritir gider öfff delirdim ben bak burda.Spermmi kalırmış canım.Hem pişiriyosun hem de yani içindeki yumurta civciv değil ya.Öfffffffffff..........

cnm benım halam banvitte yumurta tahlılı yapıyo laborant yanı o sölemıstı ama insan vucuduna hiç bi zararı yok pişince zaten bütün mikrobu kırılıyo saçma bişe degıl ama :kedi:

Şaka yaptım ya yiyin gitsin, ben haşlanmış yumurtayı tuz ve karabiber ekerek yerim çok güzel oluyor.

Sevmeyenler böyle denesin.

Şaka yaptım ya yiyin gitsin, ben haşlanmış yumurtayı tuz ve karabiber ekerek yerim çok güzel oluyor.

valla içinde ne olursa olsun ben ondan vazgeçemem tabıkı de bebeklerimizede yedircez bunun zararı olsa yanı yumurtanın televizyon basbas bagırır sadece ii pişirin diolar bende tuzlayıp yemeye bayılıyorum cokacimcoook

Evet bir de ince ince marul doğrayıp üzerine de azıcık zeytinyağı gezdirin ooooh süper salata gibi...

Yanlardan kalçalarım kaşınıyo hatunlar çatlıyomuyum neyim?

Tatlı badem yağı sürmeye başladım ama kalçaları unutmuşum.Oralara da süreyim bari.Meme uçlarına da kakao yağı sürüyorum.ıyi geldi tavsiye ederim.

Hatta ellerime de kakao yağı sürdüm yatarken sabahleyin yumuşacık kalktım ki ellerim hemen tahriiş olur kızarır ...

Öğlen yemeğine gidiyorum arkadaşlar görüşürüz...

benim hiçbir yanım kaşınmıyor..önceki hamiileliğimde de kaşınmazdı..

Kaşınma olayını da bu topicde duydum..

Ama çatlama belirtisi olabilir yoksa neden kaşınsın,? alerjik değilse..

Ben de karnıma belimin yanlarına ve arkasına ve de ikizlere chansonun yağını sürüyorum her gece..başladım yani sürünmeye.

merhaba kızlar takip ediyorum sizleri ama pek fazla yazamıyorum:)
herkesin keyfi yerinde olsun inş.
papatya bana göre şimdilik araba koltuğu da olabilen ana kucakları almak daha mantıklı gibi geliyor çünkü mesela ben temmuzun sonunda doğum yapıcam 2-3 ay sonra havalar yağmurlu olacak sonrası da kış olacak arabayı çok fazla kullanamayacağız, bir de arabayı gittiğimiz yerde merdivenlerde vs. taşımak gerekecek hem bebek hem çanta hem araba. ana kucağı zaten hafif birşey olduğu için daha rahat kullanırız. yaza doğru da baston pusetler var katlanıp şemsiye kadar olanlar onlardan almayı düşünüyorum.

ne alacaksak en hafif ve portatif olanını seçmemiz gerek eşlerimiz herzaman yanımızda olamayacak hepsini kendimiz taşımak zorunda kalabiliriz.

ben valla hiç bi yerıme bişecik sürmüyorum sadece bi kere sürdüm bebe yagı kokusu benı deli ediyo sürmedim baktım deli gibi hart hart kaşınmaya başladım sürerım ozmaan kaydirigubbakcemile3

ben valla hiç bi yerıme bişecik sürmüyorum sadece bi kere sürdüm bebe yagı kokusu benı deli ediyo sürmedim baktım deli gibi hart hart kaşınmaya başladım sürerım ozmaan kaydirigubbakcemile3

çatlama konusunu ben doktoruma sordum, ergenlikte vücutta çatlak oluşmadıysa esnek dememkmiş ve genelde gebelikte de oluşmuyormuş. benim olmamıştı ergenlikte ama ben yine de bebe yağı, kakao, kayısı ve çilek yağını hergün dönüşümlü olarak sürüyorum.
çok korkuyorum çatlamaktan:Saruboceq:

Aslında tamamen cilt yapısıyla alakalı.

En pahalı kremleri kullanıp da çatlayanlar olduğu gibi, hiçbirşey sürmediği halde hiç çatlamayanlar da var..

Ama biz yine de tedbirimizi alalım..

Ben ilk hamileliğimde de sadece chanson bebe yağı kullanmıştım çok şükür hiç çatlamadı şimdi de ona başladım ama ekstra başka şeyler de kullanabilirim ilerleyen zamanlarda..bakalım..inşallah çatlamaz.

cnm ben bu zamana kadar hiç çatlamadım ergenlıgımde felanda çatlamadım annemdede çatlak yok inşallah bendede olmaz bakalım çatlamayı kım ister kı :lepi:

şimdi lavaboya gittim bende tüylenme falan yokk tüyler havada yada aşağıda da değil kızlar bende belirti yok galibaaa jhonson kullanıorm bende her akşam ama cildim soyuluo kızlar kuruor hemen çatlıcam sanırım

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr geçmişi okumaya fırsatım yok öpüyorum hepinizi

canım bol bolllll su iç.. ben en az 2,5-3 lt içmeye çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…