benim hiçbir yanım kaşınmıyor..önceki hamiileliğimde de kaşınmazdı..
Kaşınma olayını da bu topicde duydum..
Ama çatlama belirtisi olabilir yoksa neden kaşınsın,? alerjik değilse..
Ben de karnıma belimin yanlarına ve arkasına ve de ikizlere chansonun yağını sürüyorum her gece..başladım yani sürünmeye.
şimdi lavaboya gittim bende tüylenme falan yokk tüyler havada yada aşağıda da değilkızlar bende belirti yok galibaaa jhonson kullanıorm bende her akşam ama cildim soyuluo kızlar kuruor hemen çatlıcam sanırım
Kızlar ben palmers in cacao yagını almak istiyorum kullanıpta memnun kalan var mı?
merhaba kızlar takip ediyorum sizleri ama pek fazla yazamıyorum:)
herkesin keyfi yerinde olsun inş.
papatya bana göre şimdilik araba koltuğu da olabilen ana kucakları almak daha mantıklı gibi geliyor çünkü mesela ben temmuzun sonunda doğum yapıcam 2-3 ay sonra havalar yağmurlu olacak sonrası da kış olacak arabayı çok fazla kullanamayacağız, bir de arabayı gittiğimiz yerde merdivenlerde vs. taşımak gerekecek hem bebek hem çanta hem araba. ana kucağı zaten hafif birşey olduğu için daha rahat kullanırız. yaza doğru da baston pusetler var katlanıp şemsiye kadar olanlar onlardan almayı düşünüyorum.
ne alacaksak en hafif ve portatif olanını seçmemiz gerek eşlerimiz herzaman yanımızda olamayacak hepsini kendimiz taşımak zorunda kalabiliriz.
Kızlar 3 lü testimin sonucu için doktorumu aradım..
Sonuç normal çıkmış.çook şükür:Saruboceq:
Gayet iyi,dedi..2 li ve 3 lü test sonuçlarına göre bebeğiniz sağlıklı ,ama yine de amniyosentez isterseniz görüşelim, size bırakıyorum kararı.dedi.
Yaptırmıycam sanırım ne dersiniz?
Gözünaydın Denizcim çok şükür sevindim iyi çıktığına...
Seçim senin amniyosentez içinn hayırlısı olur inş..
teşekkürler..
düşünmüyorum yaptırmıycam sanırım, sonuçlar kötü olsaydı yaptıracaktım ama normal olduğuna göre, gerek görmüyorum...
Çok şükür.Bunu da atlattım..:Saruboceq:
Kızlar 3 lü testimin sonucu için doktorumu aradım..
Sonuç normal çıkmış.çook şükür:Saruboceq:
Gayet iyi,dedi..2 li ve 3 lü test sonuçlarına göre bebeğiniz sağlıklı ,ama yine de amniyosentez isterseniz görüşelim, size bırakıyorum kararı.dedi.
Yaptırmıycam sanırım ne dersiniz?
35 yaşındayım..
sonuçlar için gözün aydın canım.. sevindim..
sağlıcakla gelsin inşallah..
35 yaşındayım..
denizcim sonuçlarına sevindim gözün aydın amniyosentes içinde en iyisini kendin bilirsin ama 3lü testte ii çıkmış be canım,,
test sonuçların normal, yaşın da çok değil,
ilk bebeğin de sağlıklı
dr'un neden öyle söyledi ki, fisfisfis
gerek yok gibi dimi
senin içine nasıl siniyorsa doğru odur tabiki arkadaşım a.s
denizcim sonuçların iyi çıkmış çok sevindim..
2lide 3 lüde iyiye bence gerek yok ama tabi bu senin bileceğin bişe nasıl rahat hisedeceken .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?