2010 Temmuz Anneleri : )

cnm ben günde 2 sürahıye yakın su içiyorum su içmeyı sevmezdim ama suyun tadı bile bana bi güzel gelmeye başladı gece bile kalkıp defalarca su içiyorum

ben çok kaşınıyordum iki haftadır falan geçti.
ikizler arada kaşınıyor.
Bebe yağı kullanıyorum.
Birde göbek için chicconun bir kreimini kullanıyorum.
Ama kaşıntı durunca düzeni bozdum aklıma geldikçe sürüyorum.

benimde çok kuruyor.
yıllardırda sağ bsenimin üzerinde bir çatlak var. sanırım çatlama olucak
Günde 3ltden fazla su içiyorum.

Kızlar ben palmers in cacao yagını almak istiyorum kullanıpta memnun kalan var mı?

kızlar banada doktorum bi krem ayrıca bebe yağının yarısının içine
1 tatlı badem yağı
1 kayısı yağı
1 susam yağı
1 çilek yağı
1 buğday yağı
aktardan alıp ilave et , sür dedi bunu sabaharı diğerini akşamları sürebilirsin dedi öle yağıyoruz bakalım ....

Kızlar 3 lü testimin sonucu için doktorumu aradım..

Sonuç normal çıkmış.çook şükür:Saruboceq:

Gayet iyi,dedi..2 li ve 3 lü test sonuçlarına göre bebeğiniz sağlıklı ,ama yine de amniyosentez isterseniz görüşelim, size bırakıyorum kararı.dedi.

Yaptırmıycam sanırım ne dersiniz?

Merhaba canım ilgilendiğin için teşekkürler...
Bende merak ettim ama araştırınca anladım ne olduğunu...Haklısın pusetler şuan için gereksiz geldi banada bir sonraki yaza gerekicek sanırımm..Şİmdilik dediğin gibi araba koltuğuda olabilen ana kucakları daha mantıklı eşim getirip götürürken zorlanmamış olur böylece...

Gözünaydın Denizcim çok şükür sevindim iyi çıktığına...
Seçim senin amniyosentez içinn hayırlısı olur inş..

Gözünaydın Denizcim çok şükür sevindim iyi çıktığına...
Seçim senin amniyosentez içinn hayırlısı olur inş..

teşekkürler..

düşünmüyorum yaptırmıycam sanırım, sonuçlar kötü olsaydı yaptıracaktım ama normal olduğuna göre, gerek görmüyorum...

Çok şükür.Bunu da atlattım..:Saruboceq:

cnm gözün aydın sonucun güzel çıkmasına çok sevındım sonuç güzel çıkmıs bencede amnıyosenteze gerek yok tabi yınede sen bilirsin opuyorumnanaktan

deniz_güneş sen kaç yaşındaydın canım?

cnlarım sonra görüşürüz ben bugun çok tembellık yaptım kalkmam lazım hiç olmazsa evı süpüreyım yemegımde dün akşam btti ne yapcam bilmiyorum görüşürüz kızlar öpüldünüz

denizcim sonuçlarına sevindim gözün aydın amniyosentes içinde en iyisini kendin bilirsin ama 3lü testte ii çıkmış be canım,,

denizcim sonuçların iyi çıkmış çok sevindim..
2lide 3 lüde iyiye bence gerek yok ama tabi bu senin bileceğin bişe nasıl rahat hisedeceken .....

denizcim sonuçlarına sevindim gözün aydın amniyosentes içinde en iyisini kendin bilirsin ama 3lü testte ii çıkmış be canım,,

Evt canım sağol..

test sonuçların normal, yaşın da çok değil,
ilk bebeğin de sağlıklı
dr'un neden öyle söyledi ki, fisfisfis
gerek yok gibi dimi
senin içine nasıl siniyorsa doğru odur tabiki arkadaşım a.s

Doktorum ne söyledi pek anlamadım canım?
Gerek yok anlamında dedi doktorum ama yine de isterseniz yapılr dedi..

denizcim sonuçların iyi çıkmış çok sevindim..
2lide 3 lüde iyiye bence gerek yok ama tabi bu senin bileceğin bişe nasıl rahat hisedeceken .....

Yaptırmıycam canım ya..gerek yok..
hayırlısı bakalım..

denzicgim gözün aydın demiştim sana sonra gözün aydın demedi deme çok sevındım sonuçlara allah bebegıne ve sana saglık versin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…