2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar geçmişi okumaktan yazamadım maşşallahınız var yani opuyorumnanaktan
denizcim tebrik ederim gözün aydın

denzicgim gözün aydın demiştim sana sonra gözün aydın demedi deme çok sevındım sonuçlara allah bebegıne ve sana saglık versin opuyorumnanaktan

sağol canım..:lepi:

yok ben demem öyle sayfalar hızlı ilerliyor, her mesajı takip etme olanağımız yok, ben de kaçırıyorum çoğu mesajı..sempatiksalakcinni

gözün aydın denizcim.

sonuçların güzel çıkmasına sevindim.

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))

35 yaşındayım..

Denizcim karar senin sen bilirsin ama canım ben olsam yaptırmazdım sonuçların iyi gelmiş nasıl olsa.

Doktorun yaşından dolayı demiştir 35 ve üzeri kadınlarda istiyolarmış amniyosentezi.Ama snein test sonuçların iyi nasılsa.Bence hiç gerek yok.Kızımız iyi gelecek inşasllah merak etme...

sağol şekerim..

Evt yaştan dolayı belki isterim diye düşündü biliyorum zaten.
Doktorumla daha önceden de konuşmuştuk senin dediğin gibi bazı anneler illa istiyorlarmış gerek olmadığı halde, bazıları da gerekli dedikleri halde ikna olmuyormuş falan filan işte..Herkes farklı düşünüyor demişti daha önce.

Neyse zaten diyordum içimden olumsuz çıkarsa yaptırırım , olumlu çıkarsa yaptırmam diye..

yaptırmıycam canım..Allahın izni ile sağlıklı gelecek bizim bebişlerin hepsi.:Saruboceq:hihoyyyt

öyleyse gözün aydııın :dance::dance::dance:
benim sonucum da yarın çıkacak :Saruboceq:

canım sende inşallah yarın güzel haberler verirsin.

benim doktorum 2 li test yapmıştı onda değerler normal çıktı.

3 lü teste gerek yok dedi. acaba ben yinede yaptırsam mı?

İnsan içinde hiç şüphe kalmasın istiyor ama bir yandan da bu testler zaten %100 sonuç vermiyor e birde doktorum gerek yok dedi ben yinede kararsız kaldım yaaa.

inşallah hepimiz hep güzel haberler paylaşırız,
ben de yaptırdım 2li testi dr'um 3'lü de yaptıralım dedi,
testler %100 sonuç vermese de ihtimal hesabı kaçırdığımız birşey olmasın diyor,
aklında kalacaksa yaptır derim ben yoksa dediğin gibi bazı dr'lar gerek duymuyor
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…