2010 Temmuz Anneleri : )

sağol canım hoşbulduk
inşallah herkez sağlıcakla alır bebişlerini kucaklarına:ecrin_bebek:

amin güzelim rabbım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq: bebegının cinsiyetını ögrendinmi cnm bende cumartesi görücem inşallah

Yaaa 2009 temmuz annelerinden bize tavsiyeleri okuyorum.Çok duygulandım.Seneye bu zamanlar pıtıtr pıtır dolanan çocuklarınız olacak vızır vızır konuşaklar yazmışlar.Allahım o günlere kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Kızlar ben çıkıyorum.Toplantımız var akşama girerim yine.Kendinize iyi bakın...

cnm sag tarafta hissettim evet ama 2 haftaya yakın sag kasıgımda agrı ve gerilme var bunu anlamadım buda normal bi durumdur herhalde canım benım göbişimde çok tüylendi sinirlendim valla :roflol:

iyi günler kızlar hava mis gibi insanın içi açılıyor

canım ben mert e hamileyken oldu tüğlenme özellikle göbek bölgemde bende çok beyaz tenliyimdir bide koltuk altlarımda siyah lelelenmeler olmuştu erkek bebek bekleyenlerde olurmuş çoğu zaman giöğindeki kıllar doğumdan sonra dökülüyor ama koltuk altım yeniden hamile kalınca eski rengine döndü erkek dediler bana şimdide ama mert te yaşadığım hiç bir belirti yok bu bebeğimde

Selam kızlar........nasılsınız..........Geçmiş okuyayım dedim.Aman ne çok şey yazmışsınız,midem bir kötü oldu okumaktan,biraz dinlendim ve geldim.
DENİZCİM gözün aydın test sonuçların güzel gelmiş maşallah.
Çiğ yumurta sakın yemeyin,çok tehlikeliymiş.
VİŞNECİM daha öğrenemediysen senin kızın olacak canım.ben oğlumu öğreneli 1 ay oldu,kızımı daha 2 gün önce öğrendim.kızlar erken göstermiyor kendini.
Birde fuar olayı varmış.nerde ve hangi tarihte kızlra benide bilgilendirin.LÜTFEEEEEEEEEN.

amin güzelim rabbım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq: bebegının cinsiyetını ögrendinmi cnm bende cumartesi görücem inşallah

allah gönlüne göre versin güzelim ve dediğin gibi hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
bahar 1 senin bebeğinin cinsiyeti belli mi?

cnm göbegim tüy doldu valla koltuk altımda henüz bi kararma yok ama sanki başka bi yerımde var o kararma :kedi: yada kararma için erkenmı

Mersiii şekerim...

Fuar var demek, ay burda da olsa keşke olur belki..turkbayragi

Öğlen yemeyimiz yedik. Birazcık tatlıyı fazla yedik.
İşlerimizi toparladık ve biz geldik.

Gözün aydın canım.
Ayrıntılı ultrosondan bahsetmedi dr demiştin ya belki amniyosentez yaptırırsın diye dememiştir.
Ayrıntılı ultrosonda bir şey farkedlirse genelde amniyosentez yapılıyormuş

slm kızlar bende temmuzda ikinci kez anne olacağım

Hoşgeldin, bir prensesimiz daha oldu

Amin, bende okurken hem liste yaptım hemde hayal kurdum büyümüş olucak diye.

İstanbul-CNR fuar merkezinde. Bugün başladı Pazar son.

allah gönlüne göre versin güzelim ve dediğin gibi hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
bahar 1 senin bebeğinin cinsiyeti belli mi?

amin cnm sende ögrenmişsin melegının cinsiyetını rabbım kucagına almayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq:

ben tüp bebek yaptıralı 8 gün oldu salı akşam preglyn iğnesi yaptırdım aradan 1 buçuk gün geçti ve dayanamadım evde idrar testi yaptım silik ikinci çizgi gördüm bu iğnenin etkisimidir yardımcı olurmusunuz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…