2010 Temmuz Anneleri : )

cnm o igne hakkında bi bilgim yok ama idrar testınde ikinci çizgi silik bile çıksa hamilelik vardır kanda ve idrarda bhcg hormonu salgılandıgı zaman çıkar eger hamile olmasan çıkmazdı o igneler yüzünden çift çizgi çıkarmı bilmem ben ilk idrar testı yaptıgımda okadar siliktiki benmı yanlıs görürüyorum acaba dedim doktora sordum oda dediki hafif bi çizgi çıksa bile hamilelik vardır dedi doktorunu ara bi istersen aleynacım inşallah hayırlı haberlerle dönersin a.s.

Hiç bilmiyorum bu konuları..bilmiyorumkismile
Tüp bebek topiclerine girsen?

Bence sen doktora bi sor siz ne düşünüyorsunuz sizce testi yaptırmalı mıyım de.

Bence sen doktora bi sor siz ne düşünüyorsunuz sizce testi yaptırmalı mıyım de.

Canım pazartesi zaten 3 lü test için kan alınacağı zaman yani testten önce konuşştuk..

Ben sordum o zaman amniyosentez hakkında ne düşünüyorsunuz diye?
---Bunlar hep olasılık yöntemleri, tanı değil, 2li, 3lü ve amniyosentez iyi çıktığı halde, sağlıksız bebek doğuranlara da denk geldik...3 lü test de iyi çıkarsa bence gerek yok sonra ama yine de konuşuruz , bazı ebeveynler illa istiyor siz de isterseniz yaparız vs vs vs vs demşti daha 3lü testten önce..(özet yazdım)

Bugün de sonuç için aradığımda 3lü sonucu gayet iyi gözün aydın..2li ve 3 lü sonuçlarına göre bebeğin %99 sağlıklı hadi hayırlısı dedi..o demedi zaten amniyosentez..

ben;
peki amniyosenteze gerek yok o zaman değil mi dediğimde de, önceden de konuştuğumuz gibi bu sonuçlara göre yapılmasa olur ama siz bilirsiniz yine, illa isterseniz yaparız dedi..

Ben de buraya sanırım biraz eksik_özet yazınca sanki doktorum olumlu sonuca rağmen amniyosentez istedi..gibi algılandı sanırım..:)

Dediğim gibi daha önceden konuştuğumuz bir konuydu zaten bu..a.s

Anladım canım:)

Benim yaş 33 2li ve 3lü testler normal çıktı dedi ama amniyosentezden hiç bahsetmedi.

bence senin de gerek görmemiştir de bahsetmemiştir, dediğim gibi; bugün bende telde zaten kapatmak üzereyken ben ''amniyosenteze gerek yok o zaman'' demeseydim o birşey demiycekti zaten, daha önce konuştuğumuz için..:)

Hayırlısı..
Bu arada benim 2li 3lü olumlu çıktığı halde amniyosentez yaptıran tanıdıklarım da oldu..
Yani yaptıran da illa yaptırıyor..

Ben zaten sadece 3lü olumsuz çıkarsa yaptırırım diyordum kendi kendime.
hayırlısı

bebişlerim benım başım aşırı derecede agrıyo diyorum kopacak herhalde gece bazen agrısından uyuyamıyorum hiç baş agrım olmamıstı normalmi annişler sankı kronık migren hastasıyım okadarda çok su içiyorum halbukı doktorlar fazla su içmek başagrısını geçirir dio ben damacanaya pipet takıp öle içicem nerdeyse afeersınız camış gibi suya doymuyom

ilaç al diycem ama bilemem..benim de geçen gün ağrıdı ama ilaç almadan geçti..suyla da alakası yok bence, bilemem tanii yine.

önceki haftalar bendede çok olmuştu. sonra kendiliğinden geçti.

ataturk havalimanına yakın bir yerde.. yani tam olarak yeşilkoy değil.. yenibosnada inip oradan metroya binersen 2 dk da oradasın.. inşallah doğru anlatabilmişimdir..

yok yeşilköyden metro geçmiyor.
6 Adet Tünel: Aksaray, Emniyet, Ulubatlı, Bakırköy, Bahçelievler, Havaalanı
3 Adet Viyadük: Davutpaşa, Merter, DTM-CNR Expo
9 Adet Hemzemin: Bayrampaşa, Sağmalcılar, Kartaltepe, Otogar, Esenler, Terazidere, Zeytinburnu, Bahçelievler, Ataköy, Yenibosna

Bakırköy durağıda cumartesi pazarının orada.

ilaç al diycem ama bilemem..benim de geçen gün ağrıdı ama ilaç almadan geçti..suyla da alakası yok bence, bilemem tanii yine.

çok teşekkürler canlarım opuyorumnanaktan

ataturk havalimanına yakın bir yerde.. yani tam olarak yeşilkoy değil.. yenibosnada inip oradan metroya binersen 2 dk da oradasın.. inşallah doğru anlatabilmişimdir..

19. Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı 2010

FUAR TARıHı ve SAATLERı

18 Şuba-21 Şuba 2010 Saatler

18/02/2009 Perşembe 10:00 - 19:30
19/02/2009 Cuma 10:00 - 19:30
20/02/2009 Cumartesi 10:00 - 19:30
21/02-2009 Pazar 10:00 - 18:00

19. Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı 2010 Ücretsiz davetiyeniz‏

NASIL GıDıLıR

KROKı ıÇıN TIKLAYIN

http://www.marmarafuar.com.tr/img/krokib.html

Adres : Atatürk Havalimanı Karşısı, 34149
Yeşilköy, ıstanbul

Tel: +90 212 465 03 00 (pbx)

Son düzenleme:
bu arada son 2 gün çok heyecanlandım ögrenıyım ilk buraya yazıcam annemlere kaynanamlara sölemıcem azcık merak etsinler kaydirigubbakcemile3

canım yeşilköyden metro geçmiyor, biliyorum.. yani CNR tam olarak yeşilköyde değil demek istedim..

metro ile gitmek isteyenler için ulaşım kolay.. aksaray-havaalanı hattında CNR durağı var..

ayrıntılı bilgi için: [ CNR EXPO] Ulaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…