ben tüp bebek yaptıralı 8 gün oldu salı akşam preglyn iğnesi yaptırdım aradan 1 buçuk gün geçti ve dayanamadım evde idrar testi yaptım silik ikinci çizgi gördüm bu iğnenin etkisimidir yardımcı olurmusunuz bana
ben tüp bebek yaptıralı 8 gün oldu salı akşam preglyn iğnesi yaptırdım aradan 1 buçuk gün geçti ve dayanamadım evde idrar testi yaptım silik ikinci çizgi gördüm bu iğnenin etkisimidir yardımcı olurmusunuz bana
sağol şekerim..
Evt yaştan dolayı belki isterim diye düşündü biliyorum zaten.
Doktorumla daha önceden de konuşmuştuk senin dediğin gibi bazı anneler illa istiyorlarmış gerek olmadığı halde, bazıları da gerekli dedikleri halde ikna olmuyormuş falan filan işte..Herkes farklı düşünüyor demişti daha önce.
Neyse zaten diyordum içimden olumsuz çıkarsa yaptırırım , olumlu çıkarsa yaptırmam diye..
yaptırmıycam canım..Allahın izni ile sağlıklı gelecek bizim bebişlerin hepsi.:Saruboceq:hihoyyyt
Bence sen doktora bi sor siz ne düşünüyorsunuz sizce testi yaptırmalı mıyım de.
Canım pazartesi zaten 3 lü test için kan alınacağı zaman yani testten önce konuşştuk..
Ben sordum o zaman amniyosentez hakkında ne düşünüyorsunuz diye?
---Bunlar hep olasılık yöntemleri, tanı değil, 2li, 3lü ve amniyosentez iyi çıktığı halde, sağlıksız bebek doğuranlara da denk geldik...3 lü test de iyi çıkarsa bence gerek yok sonra ama yine de konuşuruz , bazı ebeveynler illa istiyor siz de isterseniz yaparız vs vs vs vs demşti daha 3lü testten önce..(özet yazdım)
Bugün de sonuç için aradığımda 3lü sonucu gayet iyi gözün aydın..2li ve 3 lü sonuçlarına göre bebeğin %99 sağlıklı hadi hayırlısı dedi..o demedi zaten amniyosentez..
ben;
peki amniyosenteze gerek yok o zaman değil mi dediğimde de, önceden de konuştuğumuz gibi bu sonuçlara göre yapılmasa olur ama siz bilirsiniz yine, illa isterseniz yaparız dedi..
Ben de buraya sanırım biraz eksik_özet yazınca sanki doktorum olumlu sonuca rağmen amniyosentez istedi..gibi algılandı sanırım..:)
Dediğim gibi daha önceden konuştuğumuz bir konuydu zaten bu..a.s
Ya kızlar bu CNR daki fuar semt olarak nerde.yeşilköydemi?
Benim yaş 33 2li ve 3lü testler normal çıktı dedi ama amniyosentezden hiç bahsetmedi.
Benim yaş 33 2li ve 3lü testler normal çıktı dedi ama amniyosentezden hiç bahsetmedi.
Ya kızlar bu CNR daki fuar semt olarak nerde.yeşilköydemi?
bebişlerim benım başım aşırı derecede agrıyo diyorum kopacak herhalde gece bazen agrısından uyuyamıyorum hiç baş agrım olmamıstı normalmi annişler sankı kronık migren hastasıyım okadarda çok su içiyorum halbukı doktorlar fazla su içmek başagrısını geçirir dio ben damacanaya pipet takıp öle içicem nerdeyse afeersınız camış gibi suya doymuyom
bebişlerim benım başım aşırı derecede agrıyo diyorum kopacak herhalde gece bazen agrısından uyuyamıyorum hiç baş agrım olmamıstı normalmi annişler sankı kronık migren hastasıyım okadarda çok su içiyorum halbukı doktorlar fazla su içmek başagrısını geçirir dio ben damacanaya pipet takıp öle içicem nerdeyse afeersınız camış gibi suya doymuyom
ataturk havalimanına yakın bir yerde.. yani tam olarak yeşilkoy değil.. yenibosnada inip oradan metroya binersen 2 dk da oradasın.. inşallah doğru anlatabilmişimdir..
ilaç al diycem ama bilemem..benim de geçen gün ağrıdı ama ilaç almadan geçti..suyla da alakası yok bence, bilemem tanii yine.
önceki haftalar bendede çok olmuştu. sonra kendiliğinden geçti.
yok yeşilköyden metro geçmiyor.
6 Adet Tünel: Aksaray, Emniyet, Ulubatlı, Bakırköy, Bahçelievler, Havaalanı
3 Adet Viyadük: Davutpaşa, Merter, DTM-CNR Expo
9 Adet Hemzemin: Bayrampaşa, Sağmalcılar, Kartaltepe, Otogar, Esenler, Terazidere, Zeytinburnu, Bahçelievler, Ataköy, Yenibosna
Bakırköy durağıda cumartesi pazarının orada.
ataturk havalimanına yakın bir yerde.. yani tam olarak yeşilkoy değil.. yenibosnada inip oradan metroya binersen 2 dk da oradasın.. inşallah doğru anlatabilmişimdir..
bizde yarın sabah gideceğiz allah nasip ederse...
önceki haftalar bendede çok olmuştu. sonra kendiliğinden geçti.
yok yeşilköyden metro geçmiyor.
6 Adet Tünel: Aksaray, Emniyet, Ulubatlı, Bakırköy, Bahçelievler, Havaalanı
3 Adet Viyadük: Davutpaşa, Merter, DTM-CNR Expo
9 Adet Hemzemin: Bayrampaşa, Sağmalcılar, Kartaltepe, Otogar, Esenler, Terazidere, Zeytinburnu, Bahçelievler, Ataköy, Yenibosna
Bakırköy durağıda cumartesi pazarının orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?