güzel haberlerle gel inşallah opuyorumnanaktan
amin amin inşallah
yok gülüm yok ben bebemi büyüttüm 2009 annesiyim ben ...
fuardan bahsediyorum yarın gitcez die olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben geldim 3 gündür giremiyorum nasılsınız baklaım güzel haberler varmı geçmişi okuyamadım kaybolurum arada diye zemuszemus benim yarın kontrolüm var heyecanla bekliyorum bebeğimi görmeyi boshayallersmile
senin neden doğum çizelgen yok bakiiimmm..?:icecream:
Kızlar mrb. anca girebildim foruma.
fuardan bahsetmişsiniz. ne güzel istanbuldakiler bizim yerimize de gezsinler...güzel olur eminim.
slm kızlar ben geldim 3 gündür giremiyorum nasılsınız baklaım güzel haberler varmı geçmişi okuyamadım kaybolurum arada diye zemuszemus benim yarın kontrolüm var heyecanla bekliyorum bebeğimi görmeyi boshayallersmile
ozofcugum nasılsın hadi bakalım gör bebegini bende cumartesi görmeye gidicem ben uzun zamandır görmuyodum minigimi bakalım büyümüşmü :kedi:
hoşgeldiniz kızlar.
umutluuu, ben h.sonu tpiğe bakamam.
sonrada geçmişe bakamam.
sen bana bebişin cinsiyetini özel msj at olurmu.
vişne ve seninkini bi öğrenemedik çok merak ediyorum
iyiyim canım çok şükür yarın daha iyi olcam inşallah...
doktor bana ille şu gün gel demiyo bidahaki ay gel diyo bende gününü kendim belirliyorum ve genelde tam bir ay dolmadan gidiyorum dayanamayıp :kedi:
ama naapiiimmmmmm..... :umursamaz:
hoşgeldiniz kızlar.
umutluuu, ben h.sonu tpiğe bakamam.
sonrada geçmişe bakamam.
sen bana bebişin cinsiyetini özel msj at olurmu.
vişne ve seninkini bi öğrenemedik çok merak ediyorum
cnm bende bu cumartesi gidiyorum özledim artık sende git gör melegini keşke ultrason aletleri ucuz olsada eve alsak geçen eşime dedim ultrason aletı ucuz olsada alsak die sen elinden düşürmezsin çok ısınlardan yeşil yeşil dogar dedi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyy cidden bende olsam bende habire bakarım insan özlüyo vallaa opuyorumnanaktan
valla herhalde en çok ben özlemıssimdir kız 11+5 te gördüm minigi mafoldumben
ayyyy canım yaaa seninde bayağı olmuş niye bekledin ki bu kadar ben en son 15+3 de görmüştüm 4 hafta oldu görmeyeli senin nerdeyse 6-7 hafta olmuşşş :1shok: biran önce gelsin cumartesi :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?