2010 Temmuz Anneleri : )

huri, sağol bütün bilgileri vermişsin.

Öff biz pazar gününe kalıcaz gibi o zamanda çok kalabalık oluyormuş.
Babamızı beklemeden cumartesi gidicez olmadı.

elimdeki davetiyede
Aksaray ve Atatürk havalimanından metro ile ulaşım.
Bakırköy ıDO iskelesinden 5 dakkada ulaşım
Yenikapı hızlı feribot iskelesinden 20 dakkada ulaşım.

Kızlar mrb. anca girebildim foruma.
fuardan bahsetmişsiniz. ne güzel istanbuldakiler bizim yerimize de gezsinler...güzel olur eminim.

slm kızlar ben geldim 3 gündür giremiyorum nasılsınız baklaım güzel haberler varmı geçmişi okuyamadım kaybolurum arada diye zemuszemus benim yarın kontrolüm var heyecanla bekliyorum bebeğimi görmeyi boshayallersmile

ozofcugum nasılsın hadi bakalım gör bebegini bende cumartesi görmeye gidicem ben uzun zamandır görmuyodum minigimi bakalım büyümüşmü :kedi:

Kızlar mrb. anca girebildim foruma.
fuardan bahsetmişsiniz. ne güzel istanbuldakiler bizim yerimize de gezsinler...güzel olur eminim.

hoşgeldiniz kızlar.

umutluuu, ben h.sonu tpiğe bakamam.
sonrada geçmişe bakamam.
sen bana bebişin cinsiyetini özel msj at olurmu.

vişne ve seninkini bi öğrenemedik çok merak ediyorum

ozofcugum nasılsın hadi bakalım gör bebegini bende cumartesi görmeye gidicem ben uzun zamandır görmuyodum minigimi bakalım büyümüşmü :kedi:

iyiyim canım çok şükür yarın daha iyi olcam inşallah...
doktor bana ille şu gün gel demiyo bidahaki ay gel diyo bende gününü kendim belirliyorum ve genelde tam bir ay dolmadan gidiyorum dayanamayıp :kedi:
ama naapiiimmmmmm..... :umursamaz:

hoşgeldiniz kızlar.

sonrada geçmişe bakamam.

tamam cnm atarım unutmazsam heyecandan kaydirigubbakcemile3

cnm bende bu cumartesi gidiyorum özledim artık sende git gör melegini keşke ultrason aletleri ucuz olsada eve alsak geçen eşime dedim ultrason aletı ucuz olsada alsak die sen elinden düşürmezsin çok ısınlardan yeşil yeşil dogar dedi kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiniz kızlar.

sonrada geçmişe bakamam.

hoşbulduk canım. iyi misin?
ben haftasonunu iple çekiyorum. dün 11 di işten eve gittiğimde, çook yoruldum (

slm kızlar edindiğim bilgiye göre fuar da perakende satış yokmuş umarım yanlış bilgi edinmişimdir.. bakmakla yetinemem ben mafoldumben alamazsam içimde kalır sonra :) artı davetiye gerek.. davetiyo yoksa giriş 10 Tl miş..!

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyy cidden bende olsam bende habire bakarım insan özlüyo vallaa opuyorumnanaktan

valla herhalde en çok ben özlemıssimdir kız 11+5 te gördüm minigi mafoldumben

ayyyy canım yaaa seninde bayağı olmuş niye bekledin ki bu kadar ben en son 15+3 de görmüştüm 4 hafta oldu görmeyeli senin nerdeyse 6-7 hafta olmuşşş :1shok: biran önce gelsin cumartesi :umursamaz:

ben doktora bebeişimi özlüyorum diyince doğunca görürüm ben seni dediii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kıslarrrrr napıyorsunuzzzz cumartesi günü detaylı ultrasona gidiyorum bebeciğimi pek özledim :)))

ayyyy canım yaaa seninde bayağı olmuş niye bekledin ki bu kadar ben en son 15+3 de görmüştüm 4 hafta oldu görmeyeli senin nerdeyse 6-7 hafta olmuşşş :1shok: biran önce gelsin cumartesi :umursamaz:

hemen gelsin cumartesi çok özledim valla
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…