2010 Temmuz Anneleri : )

inşallah hayırlı haberlerle döneriz umutluuu cinsiyetide öğrenirsin inşallah haberlerini bekliyoruz

sakin ol şekerim inşallah hayırlısıyla cinsiyeti öğrenirsin allahım gönlündekini hayırlı etsin inşallah :))

güzel haberlerle gel inşallah opuyorumnanaktan

olur mu ki...:O
mesela beşik alacaksın salıncak alacaksın gardorap hepsinden 3 er 5 er mi alınacakmış kaydirigubbakcemile3
pek sanmıyorum kız bizim topikte gidenler çok var hepside nomal istedikleri kadar aldıklarını söylüyorlar...
öyle olmasa zaten toptan aldığında her yer ucuz ki oralara gitmeye gerek yok ki akannehir

Sen şişli tarafındaydım sanırım. Uzak kalıyor doğru.

Bende c.tesi gitmeyi planlıyordum ama babamız çalıaşack sanırım pazara kalıcak gibi.
Sen vaktin varsa yarın git bence.
[/QUOTE]

Evet Şişli tarafındayım..uzak eveet ama 2 vesaitle gidilebiliyor...
Cinsiyetini ögrenemediğim için pek keyfim kalmadı , ama gidip görmek lazım fikir olur en azından.

Capricim
Bencede geç olsun sağlıklı olsun...Hayırlı evlat olması herşeyden önemli....
Burda sizler ögrendikçe meraklanıyorum..
Üstelik ben sizlerden de öndeyim...
Kısmetim böyleymiş...

Kivican Teşekkür ederim
Sanırım pembe bişeyler almak istediğim için pembe renk görmüşüm :kaydirigubbakcemile2

Onun nazını yiyim ben kime çektiyse ben o kadar nazlı degilim valla..
Şimdiden inatçılık yapıosa yandım sanırım..

Oldu bulantılarım ve geçti...
Göbegimde de kıllar var ama normal duruyor

Neyse Allah izin verirse Mart ın ilk haftası Ayrıntılı renkli ultrason için dr gidicem sanırım o zaman net çıkar...
Çıksın artık Allahın izniyle...

yani ısrar etmesen söylemicekmiydi pes vallahi..
İnşallah şulecim sağlıcakla dogsunda
İnşallah tahminlerin için teşekkür ederim.

cnm rabbım herkesin gönlüne göre versin o herşeyın en iisini en hayırlısını bilir ondan gelen herşeye razıyım yeterkı saglıklı olsun kuzularımız opuyorumnanaktan
Aminnnnn Aminn

iim şimdi kahvaltımı yaptım 1 yumurta biraz zeytin ve peynir sen neler yapıorsun

gunaydın canım benm için son gunü yarın cumartesi de çalışıorum benn amaaa bugun bebeğimi görmye gidiorummm ayrıntılı ultrasonum var inaşllah sğlığı sıhati yerindedir kuzumunnn

inşallah canım. dönünce güzel haberleri verirsin inş. ayrıntılı nasıl geçecek bakalım... benim 1 ay sonra randevum.

gunaydın canım benm için son gunü yarın cumartesi de çalışıorum benn amaaa bugun bebeğimi görmye gidiorummm ayrıntılı ultrasonum var inaşllah sğlığı sıhati yerindedir kuzumunnn

Hadi hayırlısı canım inşallah bebişin çok çok iyidir.

Mutlu olarak döner bize güzel haberler getirirsin....

Afiyet olsun canım...

Biz de şimdi yapıyoruz oğluşumla...

sizede afiyet olsunnn capri sendede tuylerde kalkma falan varmı benm tuylerım doğru düzgün duruyorr :):) seninde bebek erkek ya merak ettım bende sıyah çizgi falanda oluşmadı gerçi bnm ten rengim sut beyaz saçlarım kızıl tenden tenemi fark ediyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…