kıslarrrrr napıyorsunuzzzzcumartesi günü detaylı ultrasona gidiyorum bebeciğimi pek özledim :)))
ikimizde aynı gün gidiyoruz görelım meleklerimizi yerimseniben
görelim fıstığım görelim :))) çok özledim gerçi göreli 2,5 hafta oluyor ama ertesi gün bile özlemiştim :))
inşallah hayırlı haberlerle döneriz umutluuu cinsiyetide öğrenirsin inşallah haberlerini bekliyoruz
güzel haberlerle gel inşallah opuyorumnanaktan
slm kızlar edindiğim bilgiye göre fuar da perakende satış yokmuşumarım yanlış bilgi edinmişimdir.. bakmakla yetinemem ben mafoldumben alamazsam içimde kalır sonra :) artı davetiye gerek.. davetiyo yoksa giriş 10 Tl miş..!
Büyüyormuş da kelime mi hem de nasıl maşallah kocaman olmuş düşünsene ilk gittiğimizde minicik bir noktaydı. Yüce rabbim ne kadar büyük gerçekten bu bir mucize her gün şükrediyorum Allah'a bu güzel duyguyu nasip ettii için...:Saruboceq:
Boşver canım yaa geç olsun temiz olsun. Bebişin sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun da varsın cinsiyetini öğrenmeyelim. Ne fark eder kzı da bir oğlu da...
Rüyada pembe renk görmek, gereksiz bazı hayallerin peşinde olduğunuzu gösterir.
Rüyada pembe renk görmek, boş hayallerin peşinde olduğunuzu belirtir
Derin duygular, büyük aşk, neşeyi, sevinci, mutluluğu simgeler.
Rüyada pembe renkli bir sey görmek, çok iyimser bir kimse oldugunuza her seye olmus bitmis gibi bakarak hayati hiç umursamadiginiza isarettir. Rüyada pembe renkli bir sey görmek, hos görü ile tabir olunur. Pembe renkli bir elbise veya gömlek giydiginizi görmek veya basörtüsü veya kiravat gibi bir sey taktiginizi görmek, sikinti ve kederiniz oldugu halde bunlarin hepsini olgunlukla karsiladiginiza, bu seylerin hepsinin bir gün nasil olsa geçecegine hükmettiginize delalet eder.
Alıntıdır
Kızın olucak Vişne nazlı bi kız ondan göstermiyo.
Dün doktorum bi kitapçık verdi bana orda şöyle yazıyodu.
Eğer bulantı ve kusmalarınız fazla oluyosa bunu içinizdeki kız bebeğin hormonlarından kaynaklanıyordur.
Eğer göbek bölgenizdeki kıllarda artış olduysa ve o tüyler sürekli havadaysa dik bir şekilde bunu da erkek bebğinizin testeron hormonundan kaynaklanıyordur yazıyordu.
Sence?????????
vişnecim bence senin kızın olucak ama baya nazlı bi kız olucak herhalde bana da doktor az kalsın sölemiyecekti ısrar edince önce kıza benziyo dedi sonra da yüzde doksan kız dedi:) yani benim kızda seninkinden farklı değil pek bi nazlı hanımefendi:) neyse vişnecim sağlıklı olsunda geç olsun:) ama ben kesin kız gözüyle bakıyorum senin bebişinede Allah gönlüne göre versin inş.
Aminnnnn Aminncnm rabbım herkesin gönlüne göre versin o herşeyın en iisini en hayırlısını bilir ondan gelen herşeye razıyım yeterkı saglıklı olsun kuzularımız opuyorumnanaktan
valla bu kadar erkek belirtisine rağmen erkek olmazsa tüm işaretler boş demek..
Vişnenin de belli değilmiş bu arada..
Yav nasıl belli olmaz..? 4 boyutlu ultrason olsa, göstermese bile doktor yüksek ihtimalle tahmin yapıyor..
Canım 3 degişik dr a gittim maalesef
Sağlıklı olduğunu ögrenebiliyorum sadece
Kızlar 3 lü testimin sonucu için doktorumu aradım..
Sonuç normal çıkmış.çook şükür:Saruboceq:
Gayet iyi,dedi..2 li ve 3 lü test sonuçlarına göre bebeğiniz sağlıklı ,ama yine de amniyosentez isterseniz görüşelim, size bırakıyorum kararı.dedi.
Yaptırmıycam sanırım ne dersiniz?
Çok şükür Deniz Güneş...
Sevindim senin adına.
35 yaşındayım..
Maşallah arkadaşıma
Selam kızlar........nasılsınız..........Geçmiş okuyayım dedim.Aman ne çok şey yazmışsınız,midem bir kötü oldu okumaktan,biraz dinlendim ve geldim.
DENİZCİM gözün aydın test sonuçların güzel gelmiş maşallah.
Çiğ yumurta sakın yemeyin,çok tehlikeliymiş.
VİŞNECİM daha öğrenemediysen senin kızın olacak canım.ben oğlumu öğreneli 1 ay oldu,kızımı daha 2 gün önce öğrendim.kızlar erken göstermiyor kendini.
Birde fuar olayı varmış.nerde ve hangi tarihte kızlra benide bilgilendirin.LÜTFEEEEEEEEEN.
Çok çabuk ilerliyor sayfalar takip etmek zor
Artvinli dilegin için çok çok teşekkür ederim..İnşallah
Allah nasip ederse inşallahh bizde kız istiyoruz ama öyle saplantı halinde
illa kız olsun yok efendim kendimi kıza oglana alıştırdım hayal kırıklığına ugradım gibi
düşünmüyoruz..
Allah ne verirse bir tırnagını bile yaratamıyoruz
Taktir Allahın.
hayırlısı ile beimde bir oğlum olacak:)):dance::dance:
Bahar Hayırlı evlat olur inşallah...
Bir gamyoncu dahagamyoncuiremsugamyoncuiremsu
bu arada son 2 gün çok heyecanlandım ögrenıyım ilk buraya yazıcam annemlere kaynanamlara sölemıcem azcık merak etsinler kaydirigubbakcemile3
Ben bi ögreneyimde Allahın izniyle..
hoşgeldiniz kızlar.
umutluuu, ben h.sonu tpiğe bakamam.
sonrada geçmişe bakamam.
sen bana bebişin cinsiyetini özel msj at olurmu.
vişne ve seninkini bi öğrenemedik çok merak ediyorum
Canım inanki bende merak ediyorum
Artık endişeleniyorum
yani neden görülmüyor die
tamam cnm atarım unutmazsam heyecandan kaydirigubbakcemile3
Banada att umutluuuuuu
"Cinsiyetini geç gösterenler kız olur "
tezini yapıyorumda lütfen banada bildir.
kıslarrrrr napıyorsunuzzzzcumartesi günü detaylı ultrasona gidiyorum bebeciğimi pek özledim :)))
Selam söle bisdendeeeeee
iyi akşamlar kızlar nerdesinz dizlern başındamı?:)))
İİ akşamlar Hatice
Maç varmış eşim onu seyrediyor..
bende pc başında
iim şimdi kahvaltımı yaptım 1 yumurta biraz zeytin ve peynir sen neler yapıorsun
kızlar günaydın
nasılsınız? bugün haftanın son günü, çok mutluyum.
gunaydın canım benm için son gunü yarın cumartesi de çalışıorum benn amaaa bugun bebeğimi görmye gidiorummm ayrıntılı ultrasonum var inaşllah sğlığı sıhati yerindedir kuzumunnn
Afiyet olsun canım...
Biz de şimdi yapıyoruz oğluşumla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?