Günaydın froya'cım...
Ben de çok mutluyum haftasonu geldi ohhhhhhhhhhhhhh....
tşk ederim canım bu gunu iple çekiordum ama telaşlıyımm inaşallah heryeri sapasağlamdırr iiyi bakmışımdır meleğimeeeinşallah canım. dönünce güzel haberleri verirsin inş. ayrıntılı nasıl geçecek bakalım... benim 1 ay sonra randevum.
Hadi hayırlısı canım inşallah bebişin çok çok iyidir.
Mutlu olarak döner bize güzel haberler getirirsin....
sizede afiyet olsunnn capri sendede tuylerde kalkma falan varmı benm tuylerım doğru düzgün duruyorr :):) seninde bebek erkek ya merak ettım bende sıyah çizgi falanda oluşmadı gerçi bnm ten rengim sut beyaz saçlarım kızıl tenden tenemi fark ediyor acaba
Canım karınımın ortasında ince bir çizgi tüylenme var ama dik mi yatık mı bilmiyorum. kaydirigubbakcemile3
Birazdan lavaboya gidince bakar yazarım...
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Yarın tatil sabahtan fuara gidicem.
Teyzesi kızıma ciciler beğenmiş onları bakıcaz.
günaydın kızlar
maşallah cnm. adanada da hava güzeldir. böyle güneşli havalarda içim kıpır kıpır oluyor :)
bende şöyle düşündüm dik olsa bile:) ben çıtçıtlı atlet giyiyiorum onlar geri yatıodur dedim içimden
günaydın kızlar
Günaydın hoşgeldin...a.s.
[
aynen ben de öyle dikleşecek ortam yok...:roflol::roflol:
slm kızlar edindiğim bilgiye göre fuar da perakende satış yokmuşumarım yanlış bilgi edinmişimdir.. bakmakla yetinemem ben mafoldumben alamazsam içimde kalır sonra :) artı davetiye gerek.. davetiyo yoksa giriş 10 Tl miş..!
hoşbulduk canım. iyi misin?
ben haftasonunu iple çekiyorum. dün 11 di işten eve gittiğimde, çook yoruldum(
oh oh maşallah günaydın canımmm bizimkiler daha bişe almıor 7.aya kadar bişe alınmazmış dedi annem:)
koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa capri işyerindeee millet bana bakıorrr :) tüylerimiz dikleşemior bilee gariplerimmm :) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Meydanı boş bulsalar desene bizimkilerde halay çekicek... Tey tey... :teytey::teytey::teytey::teytey:
Günaydınlarr....
Herkese merhaba...
Hayırlı cumalar olsun inş..
Biz iyiyiz kızımla kahvaltımızı da yaptık:)))
Sizler nasılsınız bakalım..
Burda hava muhteşem bugün nasıll çalışılır yaa...
benim de çok uykum var eve gidip yatmak istiyorum havada tam yat havası yağmurlukaydirigubbakcemile3
hehe ben dun 8:30 da uyumuşumm sabaha kadar :) valla gözlerim 4 açılmış:)):)kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
uyu canım uyu bol bol sonra bebiş gelince uykusuz kalacaksın nasıl olsa şimdiden depo yap
benim bir kızım daha olduğu için o uyumadan uyuyamıyorum zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?