2010 Temmuz Anneleri : )

inşallah canım. dönünce güzel haberleri verirsin inş. ayrıntılı nasıl geçecek bakalım... benim 1 ay sonra randevum.
tşk ederim canım bu gunu iple çekiordum ama telaşlıyımm inaşallah heryeri sapasağlamdırr iiyi bakmışımdır meleğimeee
Hadi hayırlısı canım inşallah bebişin çok çok iyidir.

Mutlu olarak döner bize güzel haberler getirirsin....

tşlker şekerrr inşallah allah hepimizin yüzünü güldürürrr opuyorumnanaktan

Canım karınımın ortasında ince bir çizgi tüylenme var ama dik mi yatık mı bilmiyorum. kaydirigubbakcemile3

Birazdan lavaboya gidince bakar yazarım...

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

Yarın tatil sabahtan fuara gidicem.
Teyzesi kızıma ciciler beğenmiş onları bakıcaz.

Canım karınımın ortasında ince bir çizgi tüylenme var ama dik mi yatık mı bilmiyorum. kaydirigubbakcemile3

Birazdan lavaboya gidince bakar yazarım...

bende şöyle düşündüm dik olsa bile:) ben çıtçıtlı atlet giyiyiorum onlar geri yatıodur dedim içimden

oh oh maşallah günaydın canımmm bizimkiler daha bişe almıor 7.aya kadar bişe alınmazmış dedi annem:)

günaydın kızlar

Günaydın hoşgeldin...a.s.

maşallah cnm. adanada da hava güzeldir. böyle güneşli havalarda içim kıpır kıpır oluyor :)

Canım dün o kadar güzeldi ki bugün eser kalmadı havalar berbat durumda şakır şakır yağmur yağıyor. Bulutlar kapkara olmuş benim de içimi karartıyorlar...senağlama

Günaydın canım. Hadi şimdiden hayırlı olsun diyelim...
bende şöyle düşündüm dik olsa bile:) ben çıtçıtlı atlet giyiyiorum onlar geri yatıodur dedim içimden

aynen ben de öyle dikleşecek ortam yok...:roflol::roflol:

günaydın kızlar

günaydın arkadaşlar
ne güzel, benim yerime de gez fuarda. ben de yarın annemle çıkıcam alışverişe. bebeğime ciciler beğenirim belki ben de teyzeleri a.s

Günaydın hoşgeldin...a.s.

[
aynen ben de öyle dikleşecek ortam yok...:roflol::roflol:

koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa capri işyerindeee millet bana bakıorrr :) tüylerimiz dikleşemior bilee gariplerimmm :) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Satış varmış canım ama hepsinde yokmuş
Çoğunluk bebek odalarındaymış.
Hafta sonu çok kalabalık olabilirmiş o yüzden ben fuar açılış saatinde gidicem.

hoşbulduk canım. iyi misin?
ben haftasonunu iple çekiyorum. dün 11 di işten eve gittiğimde, çook yoruldum (

İyim canım çıkmıştım dün yeni gördüm yazdığını.
Bana en çok sabah kalkmak zor geliyor.

oh oh maşallah günaydın canımmm bizimkiler daha bişe almıor 7.aya kadar bişe alınmazmış dedi annem:)

Bizde de normalde 7.aya kadar almazlar ama şimdi ucuz alabilme fırsatı varkende kaçırmam.

Birde gidip hiç bir şey almadan dönermişim delikafadulden

koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa capri işyerindeee millet bana bakıorrr :) tüylerimiz dikleşemior bilee gariplerimmm :) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Meydanı boş bulsalar desene bizimkilerde halay çekicek... Tey tey... :teytey::teytey::teytey::teytey:

Meydanı boş bulsalar desene bizimkilerde halay çekicek... Tey tey... :teytey::teytey::teytey::teytey:

banada öyle geliorrr kızlar ne zmandır göbeğim çıkmıor falan dedım yaa bizima rkadaşın düğünü var yarın birde akraba düğünü ve perşembe günü dedim şu hamile olmadan önceki elbiselerim olur herhalde bir deneyım dedım bende göğüsler forrr üstten zorla geçirdim elbiseyi gobekiğii bir çıkardı elbise sanki 9 aylık hamıleyimm kalçalar arkdan halbukı sadece 3 kılo almıştımm ama bir elbise bir insanı bu kadar şişko gösterebilirrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kendımı doğuma gidior gibi hisettimmm sonra saten bir pnatolonum vardı hafif boldu üzerime onu deneyim dedım gobekte kaldı düğmeler kavuşmadıııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sumo oldum yaaaa

Hava yarın güzel olursa ben de dışarı çıkmayı planlıyorum. ınşallah yaaa şöyle kafama göre gün boyu gezerdim...

Günaydınlarr....
Herkese merhaba...
Hayırlı cumalar olsun inş..
Biz iyiyiz kızımla kahvaltımızı da yaptık:)))
Sizler nasılsınız bakalım..
Burda hava muhteşem bugün nasıll çalışılır yaa...

burda yağmurlu hava ben bayılırım yağmura kızım olursa adı yağmur olucak opuyorumnanaktan

benim de çok uykum var eve gidip yatmak istiyorum havada tam yat havası yağmurlukaydirigubbakcemile3

hehe ben dun 8:30 da uyumuşumm sabaha kadar :) valla gözlerim 4 açılmış:)):)kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hehe ben dun 8:30 da uyumuşumm sabaha kadar :) valla gözlerim 4 açılmış:)):)kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

uyu canım uyu bol bol sonra bebiş gelince uykusuz kalacaksın nasıl olsa şimdiden depo yap
benim bir kızım daha olduğu için o uyumadan uyuyamıyorum zemuszemus

uyu canım uyu bol bol sonra bebiş gelince uykusuz kalacaksın nasıl olsa şimdiden depo yap
benim bir kızım daha olduğu için o uyumadan uyuyamıyorum zemuszemus

ay bugun bu lafı 2.kere duydum işyerındekiler soyledım onlarında çocuları var hep şimdi uyu bugunlerini çok arıcaksın dediler bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…