2010 Temmuz Anneleri : )

froya, gezeriz canım sisizn yerinziede opuyorumnanaktan

banada hep kg almadım gibi geliyordu.
Geçen hafta giydiğim tşörtü giyidim sabah göbekten sıktı dedim noluyoz.
Bir ahfta içinde nasıl o kadar fak olmuş anlamadım.
Pantolonların düğmeleri bayadır kapanmıyordu zaten yengem sağolsun ondan almıştım.
Bugünde lcwden pantolon almıştım onu giyidim göbek hariç her yandan bol geliyo
r.

günaydın, afiyet olsun.
burada da ahava çok güzel
hihoyyyt

günaydın papatya. afiyet olsun
sana tamamen katılıyorum. bu havada çalışmak çook zor. deniz kenarında yürüyüş yapmak varken...

benim de fermuarlı bir yeleğim vardı. artık önü kapanmıyor göğüsler ve göbek yüzünden :1rolleyes:

ya benm göğüsler zaten dolgundu şimdiii benden önde gidiorlarrr nadide sultan halt etmiş benm yanımdaa bebeği emzirirken zarar vermesin die ip bağlıcam herhaldee kafamdan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

burda yağmurlu hava ben bayılırım yağmura kızım olursa adı yağmur olucak opuyorumnanaktan

Allah gönlüne göre versin inş...:Saruboceq:

günaydın, afiyet olsun.
burada da ahava çok güzel
hihoyyyt

Ne güzel insanın içi açılıyor ya...

günaydın papatya. afiyet olsun
sana tamamen katılıyorum. bu havada çalışmak çook zor. deniz kenarında yürüyüş yapmak varken...

Günaydın canım..
Kesinlikle katılıyorummmkaydirigubbakcemile5

Herkese günaydın ben de yeni geldim işe..

Hoşgeldin Denizz...Günaydınn....

vallahi benimde aynen öyle bide uçları kaşınıyor olduk olmadık yerde ne yapacağımı şaşırıyorum kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

ben şöyle üzerimi düzeltio gibi yapıorum kaşınan bolgeye bastırarak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın hatunlarrrr...
Biz bu sabah evdeyiz şimdi güzeeeeel bir kahvaltı yapacağız oğluşumla.sonra da 1 saatliğine okula gideceğiz.
Ama hava kaptmış gitmiş(Dünkü güneş yok öfff yaz gelsin ama artıkkkk...

bu arada doğum fiyatlarını araştırmaya başladım.
Tokat Medikal Park hastanesine sordum sezeryan 500 epiduralle olursa 600,normal doğum 400.Özel odalar gecelik 100,iki kişilik odalar 60,6 kişilik odalarsa 30lira.

Yine bize yakın bir merkez Samsun anklinikte ise.Normal 1250(epidural dahil),sezeryan 1500(Epidural dahil)odalar yine 100 tl.

Bu hastaneler hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ve fiyatlar nasıl sizce.Aslında medical park bana iyi geldi ama orada da epidural normal doğum yapılamıyor ben de epiduralle normal istiyordum yaa(

allahım ne kadr para yaa gel güzelim burda epiduralli normal doğum 300 tl yapar paşalar gibi çok farklıymış fiyatlar üstelik özel hastahane burdakıler

Bana ucuz geldi fiyatlar.

kızlar merhaba,

Allah kısmet ederse bizim de Temmuz 'da bir prensesimiz olacak :)

Benim size sorum daha doğrusu genel anlamda kız ailelerine ; mesela biz ilk cinsiyeti öğrendik, ben açıkçası zaten erkek çocuklara düşkün değilim kız çocukları daha çok severim. Babamız biraz daha erkek çocuk severdi. Ama sonuçta Allah verdi diyerek tabi ki o da cinsiyet ayrımcılığı yapmadı. Yalnız çevremizde bazı eşleri erkek çocuğa hamile denyo insanlar sırf eşimi kızdırmak için işte kızını alıcaz, beşik kertmesi yapalım gibi laflar söylüyorlar. Tabi bunların şaka olduğunu düşünüyorum, yani bu devirde. Ancak yine de eşim bu laflara sinirleniyor, yani bir kez şakasını yaptın da her görüştüğümüzde bu lafları etmek artık haddini aşmaya girer bana göre. Hatta geçen gün birisi senin kızın peşine benim oğlan takılacak peşinde dolanacak gibi laflar etmiş. Yani şimdi bunlar önemsiz bana göre ama eşim bunlardan alınmaya başladı ciddi olarak. Zaten adam erkek çocuk istiyordu, ben tam kız bebeğin güzellikleirni anlatırken bu denyoların çıkıp böyle laflar etmesi hakikaten tepemi attırmaya başladı. Siz kız ailelerine de böyle şeyler oldu mu , tepkiniz ne oldu ? Gerçekten çok merak ediyorum, paylaşırsanız da çok sevinirim. Yani bu tiplere ne demek lazım nasıl susturmak lazım kırmadan...Cevaplarsanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…