banada öyle geliorrr kızlar ne zmandır göbeğim çıkmıor falan dedım yaa bizima rkadaşın düğünü var yarın birde akraba düğünü ve perşembe günü dedim şu hamile olmadan önceki elbiselerim olur herhalde bir deneyım dedım bende göğüsler forrr üstten zorla geçirdim elbiseyi gobekiğii bir çıkardı elbise sanki 9 aylık hamıleyimm kalçalar arkdan halbukı sadece 3 kılo almıştımm ama bir elbise bir insanı bu kadar şişko gösterebilirrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kendımı doğuma gidior gibi hisettimmm sonra saten bir pnatolonum vardı hafif boldu üzerime onu deneyim dedım gobekte kaldı düğmeler kavuşmadıııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sumo oldum yaaaa
Günaydınlarr....
Herkese merhaba...
Hayırlı cumalar olsun inş..
Biz iyiyiz kızımla kahvaltımızı da yaptık:)))
Sizler nasılsınız bakalım..
Burda hava muhteşem bugün nasıll çalışılır yaa...
Günaydınlarr....
Herkese merhaba...
Hayırlı cumalar olsun inş..
Biz iyiyiz kızımla kahvaltımızı da yaptık:)))
Sizler nasılsınız bakalım..
Burda hava muhteşem bugün nasıll çalışılır yaa...
Herkese günaydın ben de yeni geldim işe..
ay bugun bu lafı 2.kere duydum işyerındekiler soyledım onlarında çocuları var hep şimdi uyu bugunlerini çok arıcaksın dediler bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
burda yağmurlu hava ben bayılırım yağmura kızım olursa adı yağmur olucak opuyorumnanaktan
günaydın, afiyet olsun.
burada da ahava çok güzel hihoyyyt
günaydın papatya. afiyet olsun
sana tamamen katılıyorum. bu havada çalışmak çook zor. deniz kenarında yürüyüş yapmak varken...
ya benm göğüsler zaten dolgundu şimdiii benden önde gidiorlarrr nadide sultan halt etmiş benm yanımdaa bebeği emzirirken zarar vermesin die ip bağlıcam herhaldee kafamdan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay bugun bu lafı 2.kere duydum işyerındekiler soyledım onlarında çocuları var hep şimdi uyu bugunlerini çok arıcaksın dediler bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
bu arada doğum fiyatlarını araştırmaya başladım.
Tokat Medikal Park hastanesine sordum sezeryan 500 epiduralle olursa 600,normal doğum 400.Özel odalar gecelik 100,iki kişilik odalar 60,6 kişilik odalarsa 30lira.
Yine bize yakın bir merkez Samsun anklinikte ise.Normal 1250(epidural dahil),sezeryan 1500(Epidural dahil)odalar yine 100 tl.
Bu hastaneler hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ve fiyatlar nasıl sizce.Aslında medical park bana iyi geldi ama orada da epidural normal doğum yapılamıyor ben de epiduralle normal istiyordum yaa(
bu arada doğum fiyatlarını araştırmaya başladım.
Tokat Medikal Park hastanesine sordum sezeryan 500 epiduralle olursa 600,normal doğum 400.Özel odalar gecelik 100,iki kişilik odalar 60,6 kişilik odalarsa 30lira.
Yine bize yakın bir merkez Samsun anklinikte ise.Normal 1250(epidural dahil),sezeryan 1500(Epidural dahil)odalar yine 100 tl.
Bu hastaneler hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ve fiyatlar nasıl sizce.Aslında medical park bana iyi geldi ama orada da epidural normal doğum yapılamıyor ben de epiduralle normal istiyordum yaa(
allahım ne kadr para yaa gel güzelim burda epiduralli normal doğum 300 tl yapar paşalar gibi çok farklıymış fiyatlar üstelik özel hastahane burdakıler
Nasıl 300 yaa? Nasıl olabilir? özel hastane mi?
evet canım özel hastahane ssk ile anlaşmasıda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?