kızlar merhaba,
Allah kısmet ederse bizim de Temmuz 'da bir prensesimiz olacak :)
Benim size sorum daha doğrusu genel anlamda kız ailelerine ; mesela biz ilk cinsiyeti öğrendik, ben açıkçası zaten erkek çocuklara düşkün değilim kız çocukları daha çok severim. Babamız biraz daha erkek çocuk severdi. Ama sonuçta Allah verdi diyerek tabi ki o da cinsiyet ayrımcılığı yapmadı. Yalnız çevremizde bazı eşleri erkek çocuğa hamile denyo insanlar sırf eşimi kızdırmak için işte kızını alıcaz, beşik kertmesi yapalım gibi laflar söylüyorlar. Tabi bunların şaka olduğunu düşünüyorum, yani bu devirde. Ancak yine de eşim bu laflara sinirleniyor, yani bir kez şakasını yaptın da her görüştüğümüzde bu lafları etmek artık haddini aşmaya girer bana göre. Hatta geçen gün birisi senin kızın peşine benim oğlan takılacak peşinde dolanacak gibi laflar etmiş. Yani şimdi bunlar önemsiz bana göre ama eşim bunlardan alınmaya başladı ciddi olarak. Zaten adam erkek çocuk istiyordu, ben tam kız bebeğin güzellikleirni anlatırken bu denyoların çıkıp böyle laflar etmesi hakikaten tepemi attırmaya başladı. Siz kız ailelerine de böyle şeyler oldu mu , tepkiniz ne oldu ? Gerçekten çok merak ediyorum, paylaşırsanız da çok sevinirim. Yani bu tiplere ne demek lazım nasıl susturmak lazım kırmadan...Cevaplarsanız sevinirim...
kızlar merhaba,
Allah kısmet ederse bizim de Temmuz 'da bir prensesimiz olacak :)
Benim size sorum daha doğrusu genel anlamda kız ailelerine ; mesela biz ilk cinsiyeti öğrendik, ben açıkçası zaten erkek çocuklara düşkün değilim kız çocukları daha çok severim. Babamız biraz daha erkek çocuk severdi. Ama sonuçta Allah verdi diyerek tabi ki o da cinsiyet ayrımcılığı yapmadı. Yalnız çevremizde bazı eşleri erkek çocuğa hamile denyo insanlar sırf eşimi kızdırmak için işte kızını alıcaz, beşik kertmesi yapalım gibi laflar söylüyorlar. Tabi bunların şaka olduğunu düşünüyorum, yani bu devirde. Ancak yine de eşim bu laflara sinirleniyor, yani bir kez şakasını yaptın da her görüştüğümüzde bu lafları etmek artık haddini aşmaya girer bana göre. Hatta geçen gün birisi senin kızın peşine benim oğlan takılacak peşinde dolanacak gibi laflar etmiş. Yani şimdi bunlar önemsiz bana göre ama eşim bunlardan alınmaya başladı ciddi olarak. Zaten adam erkek çocuk istiyordu, ben tam kız bebeğin güzellikleirni anlatırken bu denyoların çıkıp böyle laflar etmesi hakikaten tepemi attırmaya başladı. Siz kız ailelerine de böyle şeyler oldu mu , tepkiniz ne oldu ? Gerçekten çok merak ediyorum, paylaşırsanız da çok sevinirim. Yani bu tiplere ne demek lazım nasıl susturmak lazım kırmadan...Cevaplarsanız sevinirim...
Ssk ile anlaşması olsa da çok ucuz valla.
vete canım her ay muaynem var 20 tl oduyorum her türlü tahlil vs yapılıor tepeden tırnağa özenlee tansıyon kilo taramalar ayrıntılı ultrasonn çok memnunum hastanemden maşallah
kızlar bendeistiyorum diye bir site var orada bebiş için çerçeveler var ben aldım bakın isterseniz.
sunny, bizimde kızımız olucak daha cinsiyeti beeli olmadan işyerimden arkadaşım takılmaya başlamıştı kız olucak oğluma alıcam kızını diye öğrenen başkalarıda aynısını diyor eşim kızım büyünce sizin oğlanları seççekmi bakalım siz hayal kurmayın diyor zemuszemus
ben son gittiğim hastanede sordum normal doğum 200 lira, sezeryan 500 liraymış.
canım üzülme benmde eşime kız babsı olucan falan dıorlardı oda erkek bebk istiyordu ilk başlarda alındı sonra ben açıklama yaptım allah herkezin gönlüne göre versin dedım inan onlarda işin gırgırında çünkü çok erkek isteyenlerde çok kız isteyenlerde sadece doğuma kadr doğumda sonra ikiside ciğer sonuçta bize erkek dedi dr pipi resmini bile verdi ama biz inanmıyoruzz hala çünkü kız die düşündük hep ve ben doğuma kadr belli olmayacağını düşüüyorum eşini öyle teselli et ikiside evlat biizm kız sizein oğlana yüz vermez dedin benm kızımı almak kolay değil desin kız çocukları babaya düşkün olur desin benm kızımda bana düşkün olucak siz onu düşünün desin sen böyle usulca anlat canım allah gönlünüze göre sağlıklı evlat versinn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Eşin erkek çocuk istemiş diye alınganlık yapıyor bence..
Erkeklerde vardır bu tarz şeyler..Sonuçta şaka olduğu belli..
Her seferinde söylüyorlarsa siz de, biz başkasına verdik kızı deyin:)sempatiksalakcinni
kızlar bendeistiyorum diye bir site var orada bebiş için çerçeveler var ben aldım bakın isterseniz.
sunny, bizimde kızımız olucak daha cinsiyeti beeli olmadan işyerimden arkadaşım takılmaya başlamıştı kız olucak oğluma alıcam kızını diye öğrenen başkalarıda aynısını diyor eşim kızım büyünce sizin oğlanları seççekmi bakalım siz hayal kurmayın diyor zemuszemus
ben son gittiğim hastanede sordum normal doğum 200 lira, sezeryan 500 liraymış.
sagol canım evet en başta gerçekten alınganlık yaptı ya işte kızını alacaz diyorlar vs.. diye , baktım ciddi kafaya takınca bu sefer de ben alındım . neyse ki sonraki günler sanırım alıştı bu duruma. şimdi yine aynı denyolar bu tarz takılmalara devam ediyorlar bizimki de e tabi yabancıya gitmesin düşünürüz falan diyormuş :) Çünkü kızınca daha beter üstüne geliyorlar insanın bilirsiniz..ama dediğin doğru biizm kız sizin oğlana yüz vermez diyebiliriz o zaman sanırım çenelerini kaparlar boshayallersmile
kızlar kafama takılan bir şey var. sizde nasıl oluyor merak ettim. aranızda bebeğin hareketlerini hisseden vardır.. benim hep aynı yerde, daha alt kısımda seğirme gibi 3-4 kez bi şey hissediyorum ara sıra. ama o sanırım bebeğin hareketi değil dimi??
üzülme onlar bilerek takılıorlardır eşin kız çocuğunu daha çok sevecek göreceksin çunku kızlar babaya düşkün oluyolar canı ciğeri o çocuk kız erkek ayrımı inan bana doğana kadr banada diorlardı senın kızın olursa çırkın olur kimse almaz diyee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eşimede dediler biz erkek babasıyız sen kız babası olucan die ama ona iice anlattım allah insana evladın hayırlısını verir deıdm ve en hayırlı evlat ta kızdır eşimin babaannesin çocukları hep erkek bır kızı yok kadına hiçbir gelini bakmıor yaşlı başlı bir evde oturuyorr yemek getiren olursa yıor olmazsa yemıorr kız anneleri daha şanslı inan bana
vete canım her ay muaynem var 20 tl oduyorum her türlü tahlil vs yapılıor tepeden tırnağa özenlee tansıyon kilo taramalar ayrıntılı ultrasonn çok memnunum hastanemden maşallah
canım site güvenilirmii bende alıcamda
kızlar kafama takılan bir şey var. sizde nasıl oluyor merak ettim. aranızda bebeğin hareketlerini hisseden vardır.. benim hep aynı yerde, daha alt kısımda seğirme gibi 3-4 kez bi şey hissediyorum ara sıra. ama o sanırım bebeğin hareketi değil dimi??
günaydınn kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak halim yok:) kendimi çok yorgun hissediyorum. bugün öğleden sonra 3'lü test sonucumu alıp doktora göstericem inş. ii çıkar.
20 liraya tahlil yapmazlar ama o kadar da değildir yani.Muayene tansiyon kilo ıvır zıvır, onları yapmalılar zaten...
Tahlil test parasını ayrıyetten veriyorsundur bizim gibi.
Ben de çok memnunum hastanemden , tahlili test ult.hepsi içerde, başka yere gitmeye gerek yok..
Ama senin ki kadar ucuzunu da duymadım..sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?