hhehe bende sipariş ettim ama suratımızı nasıl sığdırıcaz o çerçeveyeee khhiwa
günaydınn kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak halim yok:) kendimi çok yorgun hissediyorum. bugün öğleden sonra 3'lü test sonucumu alıp doktora göstericem inş. ii çıkar.
Ben hissediyorum canım..
Seğirme olayını geçtik biz, tık yapıyor içerden birşey artık.
Tık .tık tık...arada ama..
Genelde solumda oluyor ama dün akşam ortada da tıkladı..:ecrin_bebek:
hayır canım üçlü tarama yaptım hiç vermedimm ayrıntılı usg içinn 10 tl verıcem bugun ve ablam şeker yuklemesinide orda yaptı onada para ödemedi
canım site güvenilirmiş başka bir arkadaş daha öncede alışveriş yapmış oradan.
resimleri minicik kesersek sığar gibi zemuszemus
günaydın canım, hasta olma sakın.
benim de tık tık şeklinde ama hep sağ tarafımda oluyor. damarla ilgili bir şey diye düşündüm ben de. hatta elimi koyduğumda kazağın üstünden bile acaip hissediliyor.
Kızlar Esm_çkr hastanesinde ayrıntılı ult.10 liraymışş..
oraya gidek?:)))))))))))))9
merhabalar kızlar..
keyifler yerindedir umarım
bende pazartesi günü gidiyorum ayrıntılı usg ye fiyatı da onun 18 katı .
yani 180 tl :kedi:
merhabalar kızlar..
keyifler yerindedir umarım
bende pazartesi günü gidiyorum ayrıntılı usg ye fiyatı da onun 18 katı .
yani 180 tl :kedi:
gelin valla paşalar gibi doğurursunuz burda ordaki fiyatlarlaa ayy maşallah diyiiimmmo fiyatları burda verin sizi kraliçeler gibi başlarında taşırlarr
Yok ya damar gibi değil, şimdiye kadar nerdeydi o damar?kaydirigubbakcemile3
tünaydın kızlar ben bu sabah saat 7:30 da kalktım kardesile koruya yürüyüşe gittik eşim bıraktı bizi oraya baya bi turladık sonra yürüyerek geri döndük bundan sonra her sabah yagmur yagmadıgı sürece yürücez kardeşimde zaten yürüyüş istiyodu valla çok ii geldi öglene kadar uyumak hiç ii bişe degıl annem dün akşam aradı kardeşin yürümek istiyo beraber gidin yürüyün dedi hem dogumun kolay olur dedi bende pazartesi başlıyalım böle şeylere pazartesi başlanır dedim annem gülmekten patladı kaydirigubbakcemile3 başladık bakalım hayırlı ugurlu olsun
Yani çok enteresan..
100 liradan aşapı duymadım ben ama baksana 10 lira diyor..
Nasıl ayrıntılıymış o ya? Bir yanlışlık olmasın?sempatiksalakcinni
Ben de zabah yürüdüm kız..
olumunekankayizsmile
bilmem. hamilelikte olan bir şeymiş, mesela kalçalarım da ağrıyor benim. 7 aylık hamile arkadaşım var. o tık tık bende de oluyordu, doktora sordum bebeğin hareketini hissetmen için daha erken dedi, daha sonra 20. haftada hissettim hakkaten diye söyledi de ben de anlamadım. akşam babasına bile dinletmiştim baak hareket ediyor diye :))
kızlar merhaba,
Allah kısmet ederse bizim de Temmuz 'da bir prensesimiz olacak :)
Benim size sorum daha doğrusu genel anlamda kız ailelerine ; mesela biz ilk cinsiyeti öğrendik, ben açıkçası zaten erkek çocuklara düşkün değilim kız çocukları daha çok severim. Babamız biraz daha erkek çocuk severdi. Ama sonuçta Allah verdi diyerek tabi ki o da cinsiyet ayrımcılığı yapmadı. Yalnız çevremizde bazı eşleri erkek çocuğa hamile denyo insanlar sırf eşimi kızdırmak için işte kızını alıcaz, beşik kertmesi yapalım gibi laflar söylüyorlar. Tabi bunların şaka olduğunu düşünüyorum, yani bu devirde. Ancak yine de eşim bu laflara sinirleniyor, yani bir kez şakasını yaptın da her görüştüğümüzde bu lafları etmek artık haddini aşmaya girer bana göre. Hatta geçen gün birisi senin kızın peşine benim oğlan takılacak peşinde dolanacak gibi laflar etmiş. Yani şimdi bunlar önemsiz bana göre ama eşim bunlardan alınmaya başladı ciddi olarak. Zaten adam erkek çocuk istiyordu, ben tam kız bebeğin güzellikleirni anlatırken bu denyoların çıkıp böyle laflar etmesi hakikaten tepemi attırmaya başladı. Siz kız ailelerine de böyle şeyler oldu mu , tepkiniz ne oldu ? Gerçekten çok merak ediyorum, paylaşırsanız da çok sevinirim. Yani bu tiplere ne demek lazım nasıl susturmak lazım kırmadan...Cevaplarsanız sevinirim...
Benim gittiğim hastane de özel, ssk muayenesi 50, özeli 100 lira..
Sezeryan ve normal doğum fiyatlarını bilmiyorum ama seninkinin 3 katı olduğuna eminim.
kızlar kafama takılan bir şey var. sizde nasıl oluyor merak ettim. aranızda bebeğin hareketlerini hisseden vardır.. benim hep aynı yerde, daha alt kısımda seğirme gibi 3-4 kez bi şey hissediyorum ara sıra. ama o sanırım bebeğin hareketi değil dimi??
hayır canım üçlü tarama yaptım hiç vermedimm ayrıntılı usg içinn 10 tl verıcem bugun ve ablam şeker yuklemesinide orda yaptı onada para ödemedi
çok güzel oluyo dimi insanın içi açılıyo bütün zorluk evden kendini dışarı atana kadar ama sonrası çok güzel demiştim ben sana idolümsün die kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?