2010 Temmuz Anneleri : )

hhehe bende sipariş ettim ama suratımızı nasıl sığdırıcaz o çerçeveyeee khhiwa

canım site güvenilirmiş başka bir arkadaş daha öncede alışveriş yapmış oradan.
resimleri minicik kesersek sığar gibi zemuszemus

günaydınn kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak halim yok:) kendimi çok yorgun hissediyorum. bugün öğleden sonra 3'lü test sonucumu alıp doktora göstericem inş. ii çıkar.

günaydın canım, hasta olma sakın.

Ben hissediyorum canım..

Seğirme olayını geçtik biz, tık yapıyor içerden birşey artık.
Tık .tık tık...arada ama..

Genelde solumda oluyor ama dün akşam ortada da tıkladı..:ecrin_bebek:

benim de tık tık şeklinde ama hep sağ tarafımda oluyor. damarla ilgili bir şey diye düşündüm ben de. hatta elimi koyduğumda kazağın üstünden bile acaip hissediliyor.

hayır canım üçlü tarama yaptım hiç vermedimm ayrıntılı usg içinn 10 tl verıcem bugun ve ablam şeker yuklemesinide orda yaptı onada para ödemedi

Demek tahlilleri de SSk karşılıyor..
bilmiyorum olabiliyor demek..
İyimiş valla..

Ben özelden gidiyorum zaten, bazıları SSk dan karşılıyorum bazıları özel..
Kafama ve zamanıma göre takılıyorum..SSk kısmı bazen çok yoğun oluyor..

Ayrıntılı ult..millet bu topicde 100 lira üzerinde bahsediyor ya, 10 lira çok komik..

Ben bilmiyorum ayrıntılı ult fiyatını henüz..kaydirigubbakcemile2

benim de tık tık şeklinde ama hep sağ tarafımda oluyor. damarla ilgili bir şey diye düşündüm ben de. hatta elimi koyduğumda kazağın üstünden bile acaip hissediliyor.

Yok ya damar gibi değil, şimdiye kadar nerdeydi o damar?kaydirigubbakcemile3

merhabalar kızlar..

keyifler yerindedir umarım

bende pazartesi günü gidiyorum ayrıntılı usg ye fiyatı da onun 18 katı .

yani 180 tl
:kedi:

merhabalar kızlar..

yani 180 tl

ssk olmasına rağmen mi yaa hayretler içindeyım allah yardımcınız olsun geçim cidden zormuş ordaaa

merhabalar kızlar..

yani 180 tl

Yani çok enteresan..
100 liradan aşapı duymadım ben ama baksana 10 lira diyor..
Nasıl ayrıntılıymış o ya? Bir yanlışlık olmasın?sempatiksalakcinni

tünaydın kızlar ben bu sabah saat 7:30 da kalktım kardesile koruya yürüyüşe gittik eşim bıraktı bizi oraya baya bi turladık sonra yürüyerek geri döndük bundan sonra her sabah yagmur yagmadıgı sürece yürücez kardeşimde zaten yürüyüş istiyodu valla çok ii geldi öglene kadar uyumak hiç ii bişe degıl annem dün akşam aradı kardeşin yürümek istiyo beraber gidin yürüyün dedi hem dogumun kolay olur dedi bende pazartesi başlıyalım böle şeylere pazartesi başlanır dedim annem gülmekten patladı kaydirigubbakcemile3 başladık bakalım hayırlı ugurlu olsun

gelin valla paşalar gibi doğurursunuz burda ordaki fiyatlarlaa ayy maşallah diyiiimmm o fiyatları burda verin sizi kraliçeler gibi başlarında taşırlarr

Valla o kadar parayı verince zaten kraliçeler gibi bakıyorlar burda da, konu o değil de, arada uçurumlar olması çok ilginç....hihoyyyt

Hele ki ayrıntılı ultrasona takıldım ben ..10 lira..bilmiyorumkismile

Yok ya damar gibi değil, şimdiye kadar nerdeydi o damar?kaydirigubbakcemile3

bilmem. hamilelikte olan bir şeymiş, mesela kalçalarım da ağrıyor benim. 7 aylık hamile arkadaşım var. o tık tık bende de oluyordu, doktora sordum bebeğin hareketini hissetmen için daha erken dedi, daha sonra 20. haftada hissettim hakkaten diye söyledi de ben de anlamadım. akşam babasına bile dinletmiştim baak hareket ediyor diye :))

Ben de zabah yürüdüm kız..
olumunekankayizsmile

Yani çok enteresan..
100 liradan aşapı duymadım ben ama baksana 10 lira diyor..
Nasıl ayrıntılıymış o ya? Bir yanlışlık olmasın?sempatiksalakcinni

yok canım ben ilk deafa gidicem ama arkdaşlarım hamile o gecen hafta gitti o kadr ödedi eminim yaniii

Ben de sordum doktora, çok sık olmasa da yavaş yavaş hissetmeye başlayabilirsin dedi..
Zaten sık sık olmuyor çook nadiren oluyor bende de henüz, ama oluyor yaniii..

Neyse bebiş veya değil, sonradan çok tekme yiyceğimiz için sorun ben acele etmiyorum..

Biliyorum çünkü tekmeli günleri de.sempatiksalakcinni

Merhaba canım allah bağışlasın inş.Sanırım aynı sorularla bütün kız anne ve babaları karşılaşıyor...Bizde de var aynı durum ama takmadık hiçbir zaman..Eşinin biraz erkek çocuk istemesi biraz daha etkili oluyor sinirlenmesinde galiba..Boşverin aldırış etmeyin herkesin ağzı var sonuçta..

Benim gittiğim hastane de özel, ssk muayenesi 50, özeli 100 lira..
Sezeryan ve normal doğum fiyatlarını bilmiyorum ama seninkinin 3 katı olduğuna eminim.
Burda çok pahalı sanırım benim de aynı şekilde her ay gittiğimde 65.-TL veriyoruz..
Denizcim bu arada Jale hanımın ssk ile anlaşması yok diye biliyorum ben doğrumu...​

Ben hissediyorum Froya baya belirgin artık pıt pıt sanki kapı çalıyorkaydirigubbakcemile3 gibi...Ara sıra kasıklarımda ara sırada göbeğime doğru hissediyorum...
hayır canım üçlü tarama yaptım hiç vermedimm ayrıntılı usg içinn 10 tl verıcem bugun ve ablam şeker yuklemesinide orda yaptı onada para ödemedi

Ohh ne güzel yaa burda her test için ayrı üzret ödüyoruz...Üçlü tarama için 48.-TL ödedik biz..Haftaya ayrıntılımız var onun içinde 90.-TL ödiyeceğiz ...

çok güzel oluyo dimi insanın içi açılıyo bütün zorluk evden kendini dışarı atana kadar ama sonrası çok güzel demiştim ben sana idolümsün die kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sabah kayınvalidemi aldım doktora bıraktım da, eh biraz erken çıkmış bulundum ben mecburen oldu yani..
Baktım daha vakit var ,yürüyüş yaptım ben de , hava da güzeldi kaçırmak istemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…