2010 Temmuz Anneleri : )

ssk olmasına rağmen mi yaa hayretler içindeyım allah yardımcınız olsun geçim cidden zormuş ordaaa

ayrıntılı ultrasonun ssk lılara indirimi yokki. zaten ya üniversite hastanesinde var, ya da

doktorun özel muayenehanesinde. ayrıntılı ultrasonla renkli dopleri karıştırmadın di mi esm

çakır ? ayrıntılı hani ayrı ayrı bebğin beynini midesini bağırsaklarını yani tüm organlarına tek

tek bakıp ölçüm yaptıkları. bende normal kontrolumde renkliye gidiyorum oda ssk lı olarak

66 tl. bizim burası pahalı değil bunlar normal fiyatlar. asıl sizin orası çok ucuzmuş orya

taşınsak napsak :)

ben üçlü tarama içinn hiç para ödemedim sadece girerken vezeey 20 tl oduyorum her gitmem de okadr ama ayrıntıtlı için bugun 20 tl +10 tl fark odicem çok ciddyim kızlar hastanenn num verebilirim

canlarım bugun cuma cumanız mübarek olsun ben gidiyim azcık kuran okuyım hepinize dualar ediyim allah dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:

benmki özel muaynehane değil özel kadın doğum hastahensi iskenderunda palmiye kadın doğum hastahanesi burda üniversite hastanleri yok şekerlerr maleseff bizim burda 3 tane özel hastane var birde özel doğum hastahensi diğer devlet hastanesi zaten

Sabah kayınvalidemi aldım doktora bıraktım da, eh biraz erken çıkmış bulundum ben mecburen oldu yani..
Baktım daha vakit var ,yürüyüş yaptım ben de , hava da güzeldi kaçırmak istemedim..

yürüyüş yapmak gerekıyo ya hamlamısım ben bunu anladım valla bacaklarım agrıdı açılmam lazım yoksa dogum yapamıcam :sm_cool:

eşimin bir akrabası var geçen yıl doğurdu oda bana ssk ayrıntılıyı yapıyor dedi.
ama nerede nasıldır hiç bilmiyorum. zaten işten dolayı ilgilenecek vaktim yok ve sskdaki gürültü kalabalık pislik ıyy düşününce bile fena oluyorum az yerim az gezerim özelde yaptırırım.
Ama esmlerin orası ucuzdanda ucuz benim gideceğim yerde 160 tl.

benimde kalçalarım ağrıyor.
birde dünden beri aniden sağ tarafımdan belime doğru arada bir ağrı saplanıyor.

yok canım ben ilk deafa gidicem ama arkdaşlarım hamile o gecen hafta gitti o kadr ödedi eminim yaniii

Valla çok iyi ne diyim..

Selam..

Yani ben de buna takıldım..Dopler ultrasondan bahsediyorsa benim doktorum da ondan kullanıyor zaten 4 boyutlu ayrıca para ödemiyoruz tabii..
Ama ayrıntılı dedikleri başkaymış ya....Ondan sordum ben de..

Valla ayrıntılı da 10 liraysa süper ve enteresan diycem..:lepi:

bu hastananede doğumla ilgili herşey varr ayrıntılı ultrasonda zaten ayrı bir bolumde ve başka doktor bakıor kendı doktorun yanında duruyor işte öyle birşey kızlarr amannn oldum valla ucuz işte kızlarr sizin oralar pahalıymış burdan birilerie söylesenız inanmazlar valla burda ücretler hep böylee

benm doktorumda ki ultrasonda girmicem şeker bugun başka bir doktor bakıormuş buna doktorum yanında duruyor zaten bobrek karaciğer kalp incelemsi yapılıormuş iştee

kız esm sana bişi diyim mi ben senin yerinde olsam her hafta giderim doktora walla bak her

özlediğimde bi koşu hastaneye giderim 20 tl mi verir çıkarım. çok şanslısın. :asigim:

kız esm sana bişi diyim mi ben senin yerinde olsam her hafta giderim doktora walla bak her

özlediğimde bi koşu hastaneye giderim 20 tl mi verir çıkarım. çok şanslısın. :asigim:

malesef doktorumm 25 gune bır verıor randevu acil bişe olunca tekrar gidecbiliyorum

benm doktorumda ki ultrasonda girmicem şeker bugun başka bir doktor bakıormuş buna doktorum yanında duruyor zaten bobrek karaciğer kalp incelemsi yapılıormuş iştee

İyi valla süpermiş 10 lira..akannehirkafamçokkarıştı..

Kızlar biz gittiğimiz zaman söyleyelim Hatay da 10 lira burda niye böyle diye..

Bakalım ne dicekler?:jeyyar:

canlarım bugun cuma cumanız mübarek olsun ben gidiyim azcık kuran okuyım hepinize dualar ediyim allah dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:

Amin canım, duaların kabul olur inşallah.

Su içmekten de dakka başı tuvalete gidiyorum ha..

Geliyom ben..:)

aynı ben :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
benki günde 5 bardak su içemezdim şimdi 3 lt içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…