maşallah canımmm çok tatlısınnn ama neden sadece denz güneşş:):)9 bizde baktık işteeeeee
Amin canım, duaların kabul olur inşallah.
aynı ben :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
benki günde 5 bardak su içemezdim şimdi 3 lt içiyorum.
Umutluu güzelmişsin bacim...maşallah.
evet canımm hatay iskenderun ama özel palmiye kadın doğum hastahanesiİyi valla süpermiş 10 lira..akannehirkafamçokkarıştı..
Kızlar biz gittiğimiz zaman söyleyelim Hatay da 10 lira burda niye böyle diye..
Bakalım ne dicekler?:jeyyar:
saol cnm tanıyın benı die koydum anacım kaydirigubbakcemile3
bende yarın gıdıcem ayrıntılı ultrasona.
Senin ki kaç para?
hayırlısı
kızlar he alanda yaşamak sizin oralrda zor burda giyecek sizin oraya göre pahalı ama kiralar ne bilim ev fiyatları yiyecekler sizin oralara göre daha ucuz izmir istanbulla göree yaşamak çok kolay burda eşimin çalıştığı firma istanbul diler holdınge bağlı mesela ordaki satndartlara göre eşimin bolumde çalışanlar 4.000 tlden aşağı almıolar maaşlarını ama burda yarı yarıyaa cunku yaşam daha ucuzz [/QUOTE
kira ne kadar orda canım?
kızlar he alanda yaşamak sizin oralrda zor burda giyecek sizin oraya göre pahalı ama kiralar ne bilim ev fiyatları yiyecekler sizin oralara göre daha ucuz izmir istanbulla göree yaşamak çok kolay burda eşimin çalıştığı firma istanbul diler holdınge bağlı mesela ordaki satndartlara göre eşimin bolumde çalışanlar 4.000 tlden aşağı almıolar maaşlarını ama burda yarı yarıyaa cunku yaşam daha ucuzz
canım en lüks evlerrr 500 tl normal evler 300 tl tabe dublex falan onlar 700 800 falan ama onlarda deniz kenarı
canım en lüks evlerrr 500 tl normal evler 300 tl tabe dublex falan onlar 700 800 falan ama onlarda deniz kenarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?