2010 Temmuz Anneleri : )

ben 202 m2 de oturuyorumm evimin her lüxsü var 450 tl oturuorum 4 cepheli deniz görüyor merkezi uydu sistemi kaıda kamera sistemii her türlü fonksiyon var

Evet haklısın fazla takılmamak lazım, gülüp geçmekte fayda var.

Evet haklısın fazla takılmamak lazım, gülüp geçmekte fayda var.

Evt canım benim eşime de bir arkadaşı demiş sizin kıza talibiz haberiniz olsun diye..
Gelmiş akşam söylüyor.
Eee dedim ne olmuş yani..?
Hiiççç dedi..
Güldüm o da güldü, erkekler ister istemez takıyor mu ne?kafamçokkarıştı
Sen diyince acaba mı dedim şimdi kendi kendime..kaydirigubbakcemile3

Komikler ya...

slm kızlarrr:))

selammmmmmmm:CüvCüv:

Hayrılı cumalar kızlar.
Nasılsınız.......Bugün hava burda çok güzel dışarı çıkmak istiyorum.
Ama çok yoruluyorum,kendime güvenemiyorum.
haftalarım ilerledikçe ben ağırlaşmaya başladım ya.
dahada yolun yarısındayım.

ben 202 m2 de oturuyorumm evimin her lüxsü var 450 tl oturuorum 4 cepheli deniz görüyor merkezi uydu sistemi kaıda kamera sistemii her türlü fonksiyon var

o evi burada 1500-2000 liradan aşağı vermezler.

slm kızlarrr:))

selam hoşgeldiniz.

sanada hayırlı cumalar hoşgeldin.

slm kızlar geçmişi okumak çok zorlaştı artık boshayallersmile

Benim gittiğim hastane de özel, ssk muayenesi 50, özeli 100 lira..

Sezeryan ve normal doğum fiyatlarını bilmiyorum ama seninkinin 3 katı olduğuna eminim.

denizcim sen acıbadememi gidiyodun yoksa pembe mavi mi ?

haklısın sunny kız olsun erkek olsun bu bu tarz şakalara hep kızmışımdır, hamile kalmadan çok önceden beri hatta..
sanırım ben biraz daha sert tepki verip "bu tarz şakalardan hoşlanmıyorum lütfen tekrarlamayın" derim gibime geliyor :kedi:

herkese selam kızlar. zemuszemus
hatırlayan arkadaşlar vardır geçen ay doktor bana %85 erkek demişti.
bu haftaki kontrolümüzde %100 kız olduğunu öğrendik hihoyyyt
benim için cinsiyetin önemi yoktu ama gerçekten sürpriz oldu bize. hala şaşkınlığımı atamadım üstümden , çünkü genelde erkek dendiğinde bir daha değişmiyor.
sağlıklıymış kızımız. boyu kilosu yerinde.
üçlü test için kan verdik. sonuçlarını haftaya alıcaz. inşallah o da normal çıkar...

Aaa... hayırlısı olsun canım...

gözün aydın prensesin varmış, mavileri pembe yaparsın artık
.

selam, hoşgeldin!!
hakkaten sürpriz olmuştur. demek ki kesin demediği sürece doktora çok inanmamak lazım. bizimki hiçbir şekilde göstermediği halde doktorum bebeğin yapısına bakarak kız gibi geliyor bana dedi. biz havaya girdik o anda, ismi bile hazır :)
maşallah sağlığı yerindeymiş, önemli olan o.

selam kızlarrrrrrrrr :))

nazocum ne diyim şekerim hayırlı olsunnnnnnn ))) maşallah fıstığına

herkese teşekkür ederim arkadaşlar, mutluluğumu paylaştınız benimle opuyorumnanaktan
canlarım herkesin bebişleri sağlıklı olsun en başta ve Allah herkesin gönlüne göre versin. a.s

bundan sonra çok sık duyabiliriz böle cinsiyet değişikliklerini valla benimde her cnsiyet sorulduğunda bu aklıma geliyor ya daha sonra değişirse die:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…