yemek saati ya ondandır sen istanbuldamısın
ben 202 m2 de oturuyorumm evimin her lüxsü var 450 tl oturuorum 4 cepheli deniz görüyor merkezi uydu sistemi kaıda kamera sistemii her türlü fonksiyon var
Merhaba canım allah bağışlasın inş.Sanırım aynı sorularla bütün kız anne ve babaları karşılaşıyor...Bizde de var aynı durum ama takmadık hiçbir zaman..Eşinin biraz erkek çocuk istemesi biraz daha etkili oluyor sinirlenmesinde galiba..Boşverin aldırış etmeyin herkesin ağzı var sonuçta..
[/B]
Evet haklısın fazla takılmamak lazım, gülüp geçmekte fayda var.
slm kızlarrr:))
ben 202 m2 de oturuyorumm evimin her lüxsü var 450 tl oturuorum 4 cepheli deniz görüyor merkezi uydu sistemi kaıda kamera sistemii her türlü fonksiyon var
slm kızlarrr:))
Hayrılı cumalar kızlar.
Nasılsınız.......Bugün hava burda çok güzel dışarı çıkmak istiyorum.
Ama çok yoruluyorum,kendime güvenemiyorum.
haftalarım ilerledikçe ben ağırlaşmaya başladım ya.
dahada yolun yarısındayım.
Benim gittiğim hastane de özel, ssk muayenesi 50, özeli 100 lira..
Sezeryan ve normal doğum fiyatlarını bilmiyorum ama seninkinin 3 katı olduğuna eminim.
sagol canım evet en başta gerçekten alınganlık yaptı ya işte kızını alacaz diyorlar vs.. diye , baktım ciddi kafaya takınca bu sefer de ben alındım . neyse ki sonraki günler sanırım alıştı bu duruma. şimdi yine aynı denyolar bu tarz takılmalara devam ediyorlar bizimki de e tabi yabancıya gitmesin düşünürüz falan diyormuş :) Çünkü kızınca daha beter üstüne geliyorlar insanın bilirsiniz..ama dediğin doğru biizm kız sizin oğlana yüz vermez diyebiliriz o zaman sanırım çenelerini kaparlar boshayallersmile
slm kızlar geçmişi okumak çok zorlaştı artık boshayallersmile
denizcim sen acıbadememi gidiyodun yoksa pembe mavi mi ?
İkisi de değil..
Jimer..
herkese selam kızlar. zemuszemus
hatırlayan arkadaşlar vardır geçen ay doktor bana %85 erkek demişti.
bu haftaki kontrolümüzde %100 kız olduğunu öğrendik hihoyyyt
benim için cinsiyetin önemi yoktu ama gerçekten sürpriz oldu bize. hala şaşkınlığımı atamadım üstümden , çünkü genelde erkek dendiğinde bir daha değişmiyor.
sağlıklıymış kızımız. boyu kilosu yerinde.
üçlü test için kan verdik. sonuçlarını haftaya alıcaz. inşallah o da normal çıkar...
benim için cinsiyetin önemi yoktu ama gerçekten sürpriz oldu bize. hala şaşkınlığımı atamadım üstümden , çünkü genelde erkek dendiğinde bir daha değişmiyor.
üçlü test için kan verdik. sonuçlarını haftaya alıcaz. inşallah o da normal çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?