- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
canım bende 3 martta giricem ayrıntılı ultrasona benim gittiğim hastanede ssk lıya 58lira + muayne ücreti 24 lira ama 10 gün içinde muayne olmuşsan 24 lira vermiyosun 58 lira baya uygun ssk yoksa 110 lira... çok merak ediyorum valla yüzünü falan gösterir inşallah :Saruboceq:
kımse yokmu[/QUO
Canım şimdi okudum.Sakın moralini bozma,eğer bebişin kızsa,kızlar genelde hep kasıklarda olur,ve dr.dikkat etmen gerektiğini söylerler,dr.dediğini dinle,hep dinlen ağır kaldırma,uzanma,ve sakın eğilip doğrulma yerden birşey almak için.gerçi bu saydıklarımız hepimiz için gerekli.
Benim arkadaşımada dr.erken doğum riskin var,bebek çok aşağıda demişti.çok şükür dikkat ederek sağlıklı ve vaktinde doğum yaptı.
Zaten sancı ve açılmada çıkmamış.Hangi hast.ve dr.gidiyorsun?
senin fiyat baya iyiymiş benimki görüntüleme merkezi
eşim erkek doktora izin vermediği için her zaman gittiğimiz hastanedeki doktorda ultrasona giremiyorum
o yüzden farklı bir yere bu kadar para döküyorum
3 martta da doktor randevumuz var 35 TL de oraya
Çok şaşırdım inan,bu kadar ucuz nasıl oluyor 2.düzey ultrasyon.Hastanelerde muayene ücreti uygun olsa bile 2.düzey ultrasyon ücretlreri çok fazla oluyor.
Hangi hast.gidiyorsun?Bende martın 10 da gidicem bendende 300 istediler.
valla bayan doktor olan hastaneler çoğunlukta aslında ama bilemiyorum tabi senin bulunduğun yerde varmıdır...
ben üsküdar hospital türk'e baran ünal'a gidiyorum fiyatlar baya uygun yakınsa tavsiye ederim...
yok zaten doktorumuz bayan
ama ultrasonu zaten kendi doktorun çekmiyor bildiğim kadarıyla
2. düzey ayrntılı ultrason için ayrı bir uzmana gitmerk gerekiyor
evet onun doktoru ayrı oluyo ama benim gittiğim hastanede o da bayan o yüzden sorun olmuyo ama bilemiyorum umarım daha uygun biyer bulursun canım
merhaba herkeslere :asigim:
bende çok heyecanlıyım yarın ayrıntılı ultrasona gidiyorum. saat bir buçukta..
güzel meleğimi göreceğim için çok mutluyum bayanssulusmile
kıslarr bende dün 4 boyutlu usg yapıldı doktor heryerine baktı göz kapağı çizgisine bile baktı 100 tl ama bizim burda fiyatlar öyle. gittiğim hastanedede 100 tl 23. haftadada orda bakılacak. dün gittiğim doktoru kadın doğum uzmanım özellikle tavsiye etti ben çok güveniyorum çok iyi inceliyor dedi. bizde tamam gidelim dedik. sonuçlardanda çok mutlu olduk tosunum maşallah 10 gün önde gidiyor :)) çok sağlıklı dedi. cdye kaydedip verdi usg görüntülerini dünden beri 5 defa izledim :)) bu arada bana benzetti eşimde annemde))
kıslarr bende dün 4 boyutlu usg yapıldı doktor heryerine baktı göz kapağı çizgisine bile baktı 100 tl ama bizim burda fiyatlar öyle. gittiğim hastanedede 100 tl 23. haftadada orda bakılacak. dün gittiğim doktoru kadın doğum uzmanım özellikle tavsiye etti ben çok güveniyorum çok iyi inceliyor dedi. bizde tamam gidelim dedik. sonuçlardanda çok mutlu olduk tosunum maşallah 10 gün önde gidiyor :)) çok sağlıklı dedi. cdye kaydedip verdi usg görüntülerini dünden beri 5 defa izledim :)) bu arada bana benzetti eşimde annemde))
canım maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
oyy maşallah canım yaaa
inşallah bize de cd verirler resimler yetmiyor
geçen sefer cd vermişlerdi ama
video değil
ben kıpırdadığını görmek istiyorummmmmmm
kızlar çok sağolun evet kesinlikle video çok keyifli oluyor :)) cd yi başlatıyorum sanki selam verir gibi el sallıyor sıpa çok keyifli gerçekten :))
oyyy sıpacığa bak seeen
kızlar sizin de bebişler çok hareket ediyor mu hissediyo musunuzzz
ben çok zor hissediyorum.çok hafif sanki bağırsak hareketleri gibi
evet sen şu an 18 haftalıksın o zaman ben de çok az hissediyordum hatta hissetmiyordum bile diyebilirim
şimdi kıpır kıpr maşallah yaa
çok garip bir duygu artık eşim bile elini koyunca hissedebiliyo
evet canım senin baya büyümüş 21 haftalıksın.zaten 20.haftadan sonra net hissediliyor
evet öyleymiş ama ben de işte daha yeni yeni hissediyorum
1 haftadır falan çok net hissettim
senin ayrıntılı ultrason ne zaman
beni 22 haftalıkken çağırdı.ozaman herey net belli oluyomuş.enson zaten cuma günü gittim kontrole
inşallah rabbim beni evladımla sınamasın dualarınızı bebeğimden ekesik etmeyın kızlar inşallah toparlanır rabbım dermansız dert vermesın kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?