2010 Temmuz Anneleri : )

Çok şaşırdım inan,bu kadar ucuz nasıl oluyor 2.düzey ultrasyon.Hastanelerde muayene ücreti uygun olsa bile 2.düzey ultrasyon ücretlreri çok fazla oluyor.
Hangi hast.gidiyorsun?Bende martın 10 da gidicem bendende 300 istediler.

valla bayan doktor olan hastaneler çoğunlukta aslında ama bilemiyorum tabi senin bulunduğun yerde varmıdır...

ben üsküdar hospital türk'e baran ünal'a gidiyorum fiyatlar baya uygun yakınsa tavsiye ederim...

valla bayan doktor olan hastaneler çoğunlukta aslında ama bilemiyorum tabi senin bulunduğun yerde varmıdır...

ben üsküdar hospital türk'e baran ünal'a gidiyorum fiyatlar baya uygun yakınsa tavsiye ederim...

yok zaten doktorumuz bayan
ama ultrasonu zaten kendi doktorun çekmiyor bildiğim kadarıyla
2. düzey ayrntılı ultrason için ayrı bir uzmana gitmerk gerekiyor

yok zaten doktorumuz bayan
ama ultrasonu zaten kendi doktorun çekmiyor bildiğim kadarıyla
2. düzey ayrntılı ultrason için ayrı bir uzmana gitmerk gerekiyor

evet onun doktoru ayrı oluyo ama benim gittiğim hastanede o da bayan o yüzden sorun olmuyo ama bilemiyorum umarım daha uygun biyer bulursun canım

evet onun doktoru ayrı oluyo ama benim gittiğim hastanede o da bayan o yüzden sorun olmuyo ama bilemiyorum umarım daha uygun biyer bulursun canım

sağol canım ama
aldım artık randevuyu
ikili testi de orada yaptırmıştım
çok tatlı ve bilgili bir bayandı
inşallah bebişler sağlıklı çıksın da başka birşey istemiyorum şu an için :Saruboceq:
çok merak ediyorum bebeğimi 1 ay oldu en son 23 ocakta görmüştüm
daha da 1 hafta var :1no2:

merhaba herkeslere :asigim:

bende çok heyecanlıyım yarın ayrıntılı ultrasona gidiyorum. saat bir buçukta..

güzel meleğimi göreceğim için çok mutluyum
bayanssulusmile

merhaba herkeslere :asigim:

bende çok heyecanlıyım yarın ayrıntılı ultrasona gidiyorum. saat bir buçukta..

güzel meleğimi göreceğim için çok mutluyum
bayanssulusmile

ne güzel canım yaa

ben de bebişimi çok ama çok özledim
e bebek aayrıntılı da nasıl çıkıyorsa doğduğu haline çok benziyormuş
u nedenle ayriyetten merak ediyorum

kıslarr bende dün 4 boyutlu usg yapıldı doktor heryerine baktı göz kapağı çizgisine bile baktı 100 tl ama bizim burda fiyatlar öyle. gittiğim hastanedede 100 tl 23. haftadada orda bakılacak. dün gittiğim doktoru kadın doğum uzmanım özellikle tavsiye etti ben çok güveniyorum çok iyi inceliyor dedi. bizde tamam gidelim dedik. sonuçlardanda çok mutlu olduk tosunum maşallah 10 gün önde gidiyor :)) çok sağlıklı dedi. cdye kaydedip verdi usg görüntülerini dünden beri 5 defa izledim :)) bu arada bana benzetti eşimde annemde ))

umutlu canım bu arada aklıma geldi benim eltim yeni doğum yaptı biliyorsun 5 gün falan oluyor onada 5. ayında bebek aşağıda demişti doktor çok telaşlandık ama çok şükür turp gibi maşallah bebeğimiz. lütfen aklına kötü şeyler getirip moralini bozma.

canım maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

oyy maşallah canım yaaa
inşallah bize de cd verirler resimler yetmiyor
geçen sefer cd vermişlerdi ama
video değil
ben kıpırdadığını görmek istiyorummmmmmm

canım maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

oyy maşallah canım yaaa
inşallah bize de cd verirler resimler yetmiyor
geçen sefer cd vermişlerdi ama
video değil
ben kıpırdadığını görmek istiyorummmmmmm

kızlar çok sağolun evet kesinlikle video çok keyifli oluyor :)) cd yi başlatıyorum sanki selam verir gibi el sallıyor sıpa çok keyifli gerçekten :))

kızlar çok sağolun evet kesinlikle video çok keyifli oluyor :)) cd yi başlatıyorum sanki selam verir gibi el sallıyor sıpa çok keyifli gerçekten :))

oyyy sıpacığa bak seeen
kızlar sizin de bebişler çok hareket ediyor mu hissediyo musunuzzz

ben çok zor hissediyorum.çok hafif sanki bağırsak hareketleri gibi

evet sen şu an 18 haftalıksın o zaman ben de çok az hissediyordum hatta hissetmiyordum bile diyebilirim
şimdi kıpır kıpr maşallah yaa
çok garip bir duygu artık eşim bile elini koyunca hissedebiliyo

evet sen şu an 18 haftalıksın o zaman ben de çok az hissediyordum hatta hissetmiyordum bile diyebilirim
şimdi kıpır kıpr maşallah yaa
çok garip bir duygu artık eşim bile elini koyunca hissedebiliyo

evet canım senin baya büyümüş 21 haftalıksın.zaten 20.haftadan sonra net hissediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…