2010 Temmuz Anneleri : )

anne bebek fuarı güzeldi, fiyatlar konusunda her ne kadar fuarın indirimli olduğu söylense de bana pek indirimli gibi gelmedi. Birkaç ürünün fiyatını çünkü önceden öğrenip gitmiştim, yine aynıydı..biz bol bol broşür falan topladık, onun dışında bebek odaları, bol bol bebek arabası, bebek beşikleri, işte ana kucağı vs. gibi ürünler sergilenmişti. Bol bol hamile ve çocuklu bayan vardı tabi etrafta, ben mesela hem ana kucağı olabilen hem de mama sandalyesi olabilen bir ürün gördüm o güzeldi. Sanırım bu ürünlerden birçok markada zaten varmış...

esm_ckr ve umutlu ikinizede çok geçmiş olsun.

allah evlatlarımızı korusun. aklınıza kötü şeyler getirip kendinizi üzmeyin.

ben inanıyorum ki hepimiz evlatlarımızı kucağımıza sağlıklı olarak alacağız.

dualaımız tüm annelerle:)))

günaydın kızlar
esm.ckr inşallah en kısa zamanda bebişin kendini toparlıyacak canım..
umutluu canım çok üzüldüm... içini ferah tut canım herşey yoluna girecek....
ayrıntılı ultraonu iyi çıkan arkadaşlarıda kutluyorum....
bu ayrıntılı ultraondan korkmaya başladım ben kötü haberleden sonra

canım görmemiştim mesajını benim laptopu bozdu eşim tamirde şimdi diğer pc den giriyorum oda diğer odada olduğu için pek sizlere katılamıyorum (( üzme kendini lütfen. bol bol dua et şuan elimizden gelen tek şey bu. ben senin için çok dua edicem. hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın inşallah.

kızlarrr bu arada ben dizimin iç bağlarını incittim son 4 gündür çok zorlukla yürüyorum ve biraz zorlasam o gün ağrıdan duramıyorum (( bugün hep dinlenicem hiç ayağa kalkmamayı düşünüyorum. öpüyorum hepinizi iyileşince görüşmek üzere ((

günaydın kızlar nasılsınız bu anne bebek fuarı nezaman oldu bittimi peki artık bu arada ayrıntılı ultrason diye cumartesi günü doktora gittik mihribah sultan tıp merkezine ama ayrıntılı ultrason diye 4boyutlu ultrasona girdik ayrıntılı değildi sadece renkli ultrasonda gördük başta üzültüm ultrasona çok girmek çocuk için zararlıymış ya ama sonradan doktor hanım çok şekerdi içimi rahatlattı oğluşumu gördüm çok tatlıydı babasına benziyodu aynı Allah sabır versin dedi doktor kıpır kıpır bu bebek dedi çok şükür herşey normalmiş opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar, iyi haftalar.
Cumartesi kızıma ciciler aldım. resim çektim ama yarın ekleyebilirim makineyi evde unutmuşum hem göbişimide çekeyim.

Canım üzme kendini, ufak yeğenimde de aynı sorun vardı. Doğuma kadar düzeldi çok şükür sorun olmadı. Seninkide düzelir inşallah.
Gittiğin hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi iyimi onu araştır o önemli eğerki düzelmezse.

huri37 gıtmıs fuara tam hamılelere uygun dıyor.

Bende gittim çoğu perakende vermiyordu vermeyenlerde bana göre pahalıydı.
Oradan çarşıya gittim fuarda beğendiğim iki marka vardı birinin mağzasını buldum oradan bir kaç bir şey aldım.
En basit örnek vereyim size küvet satıyorlardı 15-20 tl arasında çarşıda sordum 7 tl dediler.

SAğlık ocaklarına kayıt oldunuz mu kızlar ben sadece özelde kendi doktoruma gidiyorum da.acaba bi de sağlık ocaklarına mı görünmek gerekir?

Bende olmadım. hiç gitmedimde gitmek gerekiyormuki.?

Canım geçmiş olsun inşallah düzelir.

Geçmiş olsun canım.

Fuar dün bitti.

kızlar herkese günaydın dün gece çok sancılandım ve karnım dahada aşagı indi gittik hastaneye başka bir kadın dogumcu vardı çok iidi çok ilgilendi allah razı olsun bebek çok iidedi kanaman yok ama progestan verelım dedi bebegın kılosu yanlıs ölçülmüş 298 gr bebegım 16 cm boyu ve 19+1 önden gidiyoruz cinsiyetıne bakmak istedik bacakları açıktı araya kordon dolmustu o şekılde fotografını verdi dedim dün kıza benzettiler valla şu anda ne kız ne erkek diye bilirim dedi bacakalrı açık ama hiç bellı olmaz kızda olabılır erkek te dedi aman ii olsunda bebegım dün annem kaynanam ve eşim gittik doktor maşallah tosun gibi kıpır kıpır dedi ellerini devamlı kafasına koydu bende deimkı bebek gördü babanesini anneannesini babasını süslenıyo dedim doktorda ha şöyle gül dedi 4 kılo almıs bulunuyorum doktor ii gidiyosun dedi 1 haftadaha yatıcam inşallah bişe olmaz aşkıma hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederi allah sizden razı olsun

esmer_ckr ve umutlu çok geçmiş olsun yeni okuyorum geçmişi Allahın izniyle düzelicek herşey sakın üzülmeyin biliyosunuz bizim için moral çok önemli üzülüpte bulandırmayın bebişlerinizin sularını dualım sizinle tez vakit düzelicek inşalllah

canımm ne güzel yaa:)))Çok sevindim maşallah.Allah tosuna hep böyle sağlıklı günler nasip etsin...

allah razı olsun cnm

2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var heyecanlandım valla renklı renklı görücem bebegımı inşallah

kızlar biraz uyuycam nedense üşüyorum sabah soğuk süt içtim oda içimi ürpertti uyanınca gelirim öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

esm_ckr canım çok çok geçmiş olsun.
ınşallah bebişinin çok güzel haberlerini alırsın en kısa sürede...
Yüce rabbim seninl olsun, hakkında hayırlısını versin

Umutluu yaaaa canım çok çok geçmiş olsun.
Burdaki birçok kişinin neden bu kadar bekliyorsun demesinin sebeplerinden biri buydu işte... Aman bir daha ihmal etme tatlım...
ınşallah çok güzel haberler alırsın en kısa sürede durumun düzelir.
Bebişinin sağlık durumunun iyi olmasına sevindim.
ınşallah herşey güzel olacak...

Gulll maşallah canım bebişine Allah nazarlardan saklasın...

Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine...
ılaç felan da doğru düzgün kullanamıyoruz ki hepimizin çok dikkat etmesi lazım...

Hadi gözün aydın canım...

Darısı bizlere olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…