2010 Temmuz Anneleri : )

capricim çok saol bende kafamı çok vurdum iki gündür ama iş işten geçti keşke gitseymıssım daha önce dedim 2 haftadır vardı halbukı kasık sancım karın agrım keşkelerle olmuyo işte allah bunda sonra saglık versin bebegıme artık ayda bir hastanedeyim inşallah

Canım çok geçmiş olsun.Allah bebeğine sağlık versin inşallah.
Üzme kendini bunlar olabilecek şeyler belki de kendiliğinden düzelicek doğuma kadar.
Ama sen böyle yaparsan o da etkilenir bol bol dua edelim tamam mı canım başka bişeye gücümüz yetmez.

Amim canım amin Allah sağlık sıhhat versin.:Saruboceq:

Burdan hepimizin çıkarması gereken bir ders oldu ki gebelikte ufacık şeyler bile ihmale gelimiyor ne zaman ne yaşayacağımız belli olmuyor. Mutlaka doktorumuza danışmamız bilgi almamız gerekiyor tatlım.

İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla normale dönüceksin canım. Kendine çok dikkat et...

bende böylelıkle dersimi aldım allah başka dert vermesin teyzesi bebeişin kılosu boyu nasıl iimi

Yaa arkadaşlar belim çok ağrıyo benim yürüyemiyorum neredeyse.
Daha erken değil mi bu bel ağrıları için (
Doktoruma gidicem bugün sırf bunun için siz de durumlar nasıl?

Herkese günyadın..

Umutlu sevindim bebişin durumunun iyi olmasına..:)
Esm_Çkr endişelenme canım, bence önemli bir şey değildir..

walla canım benim bel, sıt ve kalçalarımda ağrı oluyor. 2 haftadır var bunlar.
çok yürüyünce veya oturunca oluyor bende dengelemeye çalışıyorum.

Günaydın hanımlarr....
Ben geldimmm...Geçmişi okumaya çalıştım biraz ama pc.çok yavaş açılmıyor sayfalar...
Esma-çkr çok geçmiş olsun canım inş.düzelir bebişin hayırlısı ile kucağına alırsınn...
Umutlucum sana da çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine...
Şimdi içim pır pır oldu yaa..Bende bu cuma gideceğim inş.ayrıntılı içinn allahım inş.herşey yolundadır...
Sizlerde iyisinizdir umarım..

bende böylelıkle dersimi aldım allah başka dert vermesin teyzesi bebeişin kılosu boyu nasıl iimi

Bebişinin maşallahı var canım inşallah hep böyle devam eder.

Ama senin de şuan da maşallaha ihtiyacın var.

Allah seni ve bebişini korusun.
:Saruboceq:

Herkese günyadın..

Umutlu sevindim bebişin durumunun iyi olmasına..:)
Esm_Çkr endişelenme canım, bence önemli bir şey değildir..
çok saol cnm
cnm dikkat ediyorum kendime ilacımı felan içiyorum bakalım inşallah daha ii oluruz
Bebişinin maşallahı var canım inşallah hep böyle devam eder.

Ama senin de şuan da maşallaha ihtiyacın var.

Allah seni ve bebişini korusun.
:Saruboceq:

ii dimi teyzesi bebegım allah razı olsun cnm dua edin olurmu

Çok geçmiş olsun canım.

Benim bir günüm diğerini tutmuyor.

Gebeliğin başından itibaren var bende ama benimkisi zamanında zorladığım için galiba...

Ben düz yattığım zaman kalkamıyorum. Belim resmen ikiye ayrılıyor bir de uzun süre ayakta kaldığım zaman ve çok yürüdüğüm zaman oluyor o zaman da adım atarken belim çekiliyor.
olumunekankayizsmile

Günaydın papatyam biz oğluşumla çok şükür iyiyiz artık çok şükür hissediyorum. Maşallahı var hiç durmuyor yerinde pıt pıt pıt pıt...:lepi:zemuszemus

Siz nasılsınız prensesimiz ne durumda...:CüvCüv:

çok saol cnm

ii dimi teyzesi bebegım allah razı olsun cnm dua edin olurmu

Dualarım seninle ve esm_ckr ile canım...

Aynı zamanda umut bekleyen tüm anne babalarla...

Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin, bütün kötülükler korusun.

Güzel haberler, hayırlı haberler almayı nasip etsin...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Umutlu, esm-ckr endişelenmeyin hep pozitif düşünün. ınşallah bebeklerimiz sağlıklı doğacak.Umutlu sen ayda bi doktora gidicem demişsin zaten ayda bir gitmiyor muydun canım?Ben de geçen gün yatakta karnımın üstüne yatmaya kalktım. Böyle saçma bir davranışı neden yaptım bilmiyorum çocuk gibi. Tabi anında karnım çok acıdı hemen kalktım. ınşallah bebek iyidir.

nerdeyse 2 ay boyunca gitmemiştim ama artık devamlı gidicem doktorum yoktu özel muayenenaye gidiyodum bıraktım ben orayı hastane arayısı felan derken böle 2 ay geçti baktım sancım yok agrım yok gitmesem ne olur die düşündüm ama şu son 2 haftadır sancılarım arttı hastaneyıde ayarladık ve başladım bakalım bundan sonra takıp edilicem

dualrınız bebeğimle olsun kızlar tşk ederim malesef erkek beklerin yüzde doksanında oluyormuş bebeğim sağlıkla gelsin

haklısın canım rabiim bebeğime sağlık sıhat versın önmli olan tek şey sağlık
herkese günyadın..

Esm_çkr endişelenme canım, bence önemli bir şey değildir..
canım allah dermansız dert vermesın çok şükür caresi var yeterki genişleme olmasın rabbımden dileğim bu

tşkler paptyaa allah sanada bebeğinede sağlık sıhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…