ii değilim şeker dun ayrıntılı ultrasona girdimmm bebeğimn böbreklerinde açılma varmış birinde 5 mm birinde 8 mm erkek bebklerde yuksek oranda görünüyormuş doğuma kadar toparlanabılıor yada doğumdan sonra sunnet gibi bir operasyonla kapatılıormuş ama daha çok buyurse riskliymiş
capricim çok saol bende kafamı çok vurdum iki gündür ama iş işten geçti keşke gitseymıssım daha önce dedim 2 haftadır vardı halbukı kasık sancım karın agrım keşkelerle olmuyo işte allah bunda sonra saglık versin bebegıme artık ayda bir hastanedeyim inşallah
Amim canım amin Allah sağlık sıhhat versin.:Saruboceq:
Burdan hepimizin çıkarması gereken bir ders oldu ki gebelikte ufacık şeyler bile ihmale gelimiyor ne zaman ne yaşayacağımız belli olmuyor. Mutlaka doktorumuza danışmamız bilgi almamız gerekiyor tatlım.
İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla normale dönüceksin canım. Kendine çok dikkat et...
Yaa arkadaşlar belim çok ağrıyo benim yürüyemiyorum neredeyse.
Daha erken değil mi bu bel ağrıları için(
Doktoruma gidicem bugün sırf bunun için siz de durumlar nasıl?
bende böylelıkle dersimi aldım allah başka dert vermesin teyzesi bebeişin kılosu boyu nasıl iimi
çok saol cnmHerkese günyadın..
Umutlu sevindim bebişin durumunun iyi olmasına..:)
Esm_Çkr endişelenme canım, bence önemli bir şey değildir..
cnm dikkat ediyorum kendime ilacımı felan içiyorum bakalım inşallah daha ii oluruzGünaydın hanımlarr....
Ben geldimmm...Geçmişi okumaya çalıştım biraz ama pc.çok yavaş açılmıyor sayfalar...
Esma-çkr çok geçmiş olsun canım inş.düzelir bebişin hayırlısı ile kucağına alırsınn...
Umutlucum sana da çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine...
Şimdi içim pır pır oldu yaa..Bende bu cuma gideceğim inş.ayrıntılı içinn allahım inş.herşey yolundadır...
Sizlerde iyisinizdir umarım..
Bebişinin maşallahı var canım inşallah hep böyle devam eder.
Ama senin de şuan da maşallaha ihtiyacın var.
Allah seni ve bebişini korusun.:Saruboceq:
Yaa arkadaşlar belim çok ağrıyo benim yürüyemiyorum neredeyse.
Daha erken değil mi bu bel ağrıları için(
Doktoruma gidicem bugün sırf bunun için siz de durumlar nasıl?
Herkese günyadın..
Umutlu sevindim bebişin durumunun iyi olmasına..:)
Esm_Çkr endişelenme canım, bence önemli bir şey değildir..
Günaydın hanımlarr....
Ben geldimmm...Geçmişi okumaya çalıştım biraz ama pc.çok yavaş açılmıyor sayfalar...
Esma-çkr çok geçmiş olsun canım inş.düzelir bebişin hayırlısı ile kucağına alırsınn...
Şimdi içim pır pır oldu yaa..Bende bu cuma gideceğim inş.ayrıntılı içinn allahım inş.herşey yolundadır...
çok saol cnm
ii dimi teyzesi bebegım allah razı olsun cnm dua edin olurmu
Umutlu, esm-ckr endişelenmeyin hep pozitif düşünün. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı doğacak.Umutlu sen ayda bi doktora gidicem demişsin zaten ayda bir gitmiyor muydun canım?Ben de geçen gün yatakta karnımın üstüne yatmaya kalktım. Böyle saçma bir davranışı neden yaptım bilmiyorum çocuk gibi. Tabi anında karnım çok acıdı hemen kalktım. İnşallah bebek iyidir.
günaydın kızlar, iyi haftalar.
Cumartesi kızıma ciciler aldım. Resim çektim ama yarın ekleyebilirim makineyi evde unutmuşum hem göbişimide çekeyim.
canım üzme kendini, ufak yeğenimde de aynı sorun vardı. Doğuma kadar düzeldi çok şükür sorun olmadı. Seninkide düzelir inşallah.
Gittiğin hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi iyimi onu araştır o önemli eğerki düzelmezse.
[ı]canım ınan bunu duymak çok ii geldi tşk ederim evet iice araştırcam [/ı]
esmer_ckr ve umutlu çok geçmiş olsun yeni okuyorum geçmişi allahın izniyle düzelicek herşey sakın üzülmeyin biliyosunuz bizim için moral çok önemli üzülüpte bulandırmayın bebişlerinizin sularını dualım sizinle tez vakit düzelicek inşalllah
esm_ckr canım çok çok geçmiş olsun.
Inşallah bebişinin çok güzel haberlerini alırsın en kısa sürede...
Yüce rabbim seninl olsun, hakkında hayırlısını versin
capricim tşk ederim. Duaların bızımle olsun cnm
haklısın canım rabiim bebeğime sağlık sıhat versın önmli olan tek şey sağlıkcanım çok geçmiş olsun.allah bebeğine sağlık versin inşallah.
üzme kendini bunlar olabilecek şeyler belki de kendiliğinden düzelicek doğuma kadar.
Ama sen böyle yaparsan o da etkilenir bol bol dua edelim tamam mı canım başka bişeye gücümüz yetmez.
canım allah dermansız dert vermesın çok şükür caresi var yeterki genişleme olmasın rabbımden dileğim buherkese günyadın..
Esm_çkr endişelenme canım, bence önemli bir şey değildir..
günaydın hanımlarr....
Ben geldimmm...geçmişi okumaya çalıştım biraz ama pc.çok yavaş açılmıyor sayfalar...
şimdi içim pır pır oldu yaa..bende bu cuma gideceğim inş.ayrıntılı içinn allahım inş.herşey yolundadır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?