Sağol canım baktım uzman tv harika bi yer dimi yaaa
Amin, canım.
Zamanda gecmiyorki:))umarım dediğini gibi sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
günaydın kızlar ben de temmuz annesiyim oglum daha 10 aylık biraz süpriz bir bebek oldu da bakıyorum da ikiz bebekler var ocak annelerinde hiç yoktu birde benim ikiz olursa naparım bilmiyorum üçüz gibi zaten calıstıgım için ogluma yetemedigimi düşünüyorum ikinci bebek fikri benim darmadagın etti gecen hamileliğimde cok arastırmıstım bilinçli bir dokuz ay gecirmiştim....
bakalım bu nasıl olcak...
Kısslaaarrrr ben geldiiiiim.Gözüm seyiriyo yaaa çıldırcam progesran mı bana bunu yapan?
ben üç sene önce bir düşük yaptım daha sonra bayağı bir zaman bebek olmayınca doktora gittim eylül ayında yumurta takibim yaplıkdı ve klomen kullandım hamile kaldım daha önce düşük yaptığım için haftada iki defa iğne oluyorum ve iğne çok iğrenç acıtıyor ama yinede bebek için herşeye değer diyorum aranızda izmirde oturan varsa doktor tavsiyeleriniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler
Canım o zaman üniversite hastanelerini de tercih edebilirsin..Ben de eğer üniversite hastanesi tercih edersem Ege üniversitesi ni düşünüyorum.Dokuz eylülde kötü anılarım var...:çok üzgünüm:ben konak kadın doğuma gidiyordum bülent dutsağ doktorum idi ama özel doktora gidecek durumum yok o yüzden şimdi ssk ile bakılabileceğim hastanede bir doktor arıyorum özel ege sağlıkta bir doktora gittim ama adam benimle ilk randevuda pazarlığa girişti oraya gitmeyi düşünmüyorum şimdi bir arkadaşım gazi hastanesinden bana randevu almış sadece katkı payını ödeyeceğim oda 25 tl tutuyor bakalım burası nasıl çıkacak herşeyin hayırlısı
Canım zaten sata göre hesaplanır gebelik haftası..Sen şu an 10+0 günlüksün..Yani 11. haftanın içinde girmişsin..Ayrıca temmuz değil haziran annesisin..27 hazirana denk geliyor...yaaa kızlaaarrr bana yardım ediiinn..
benim sat 20 eylül.. ben 34 günde bir adet oluyorum... yumurtlama dönemim ne zaman bilmiyorum.. bu konularda çok acemiyim.. 17 kasımda dr randevum vardı ve ultrasonda bebişi göremedi alttan baktı ve kalp atışını duyduk 6 haftalık filan dedi... şu anda onun demesine göre 8 haftalık oluyor.. ancak bebeğin kaç haftalık olduğunu normalde sat a göre hesaplıyorlar.. şimdi ben tahminen ne zaman doğum yaparım.. aşağı yukarı bi fikri olan varsa lütfen yardım eddiiiinn...:ecrin_bebek:
Canım zaten sata göre hesaplanır gebelik haftası..Sen şu an 10+0 günlüksün..Yani 11. haftanın içinde girmişsin..Ayrıca temmuz değil haziran annesisin..27 hazirana denk geliyor...
slm kızlar bnde tam 5 haftalık hamıleyım temmuz sonu beklıyoruz
misskapris canım nasılsın.lekelenmelerim dewam ediyor.hafif pembe oldu.korktum çok doktoru aradım progestan verdi.çok tedirginim.neden bu lekelenmeler anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?