Evet canım yine ikiz.:1hug:.avatarımdaki dileğim yine tuttu..:Saruboceq: Ama daha cinsiyetleri bilmiyorum tabi...liyadora canım yine mi ikiz?
ayyyy çok duygulandım ağzım açık kaldı ya,rabbim bir yarayı bu kadar mı güzel sarar,ada ve egede çok mutlular tatlım,kardeşleri geliyo ve sağsalim doğacaklar inşallah
çok sevindim çoooookkkkk
merhabalar benide aranıza alırmısınız sat 24 eylül doktor 1 temmuzun muhtemel doğum tarihi olduğunu söyledi ultrasona göre bugün 8 hafta 4 günlük bebeğim inşallh herkesin bebeği sağlıklı olur doğumlarımız kolay olur tüm iyi dileklerim sizlerle....:)))))
liyadora canım yine mi ikiz?
ayyyy çok duygulandım ağzım açık kaldı ya,rabbim bir yarayı bu kadar mı güzel sarar,ada ve egede çok mutlular tatlım,kardeşleri geliyo ve sağsalim doğacaklar inşallah
çok sevindim çoooookkkkk
hoşbulduk teşekkürler ben bişi merak ediyorum ne zaman belli oluyor ikiz gebelik
merhabalar benide aranıza alırmısınız sat 24 eylül doktor 1 temmuzun muhtemel doğum tarihi olduğunu söyledi ultrasona göre bugün 8 hafta 4 günlük bebeğim inşallh herkesin bebeği sağlıklı olur doğumlarımız kolay olur tüm iyi dileklerim sizlerle....:)))))
Evet progesteron çok uyku yapıyor.Günde bir kaç kez uyuyorum ben...Hamileliğin biraz daha ilerlediğinde karından da farkedilir kalp atışı..Ultrasonda da görünür.Ama duyulur mu bilmem..Yani karından da dopler ultrason var mı bilemiyorum..
Allah sağlıkla sıhhatle geçirmenizi nasip etsin bu günleri inşallah.. biz yolun sonuna doğru yaklaşıyoruz, dualarınızı eksik etmeyin.
gıdanıza dikkat edin, ağır kaldırmayın.. opuyorumnanaktan
Allah sağlıkla sıhhatle geçirmenizi nasip etsin bu günleri inşallah.. biz yolun sonuna doğru yaklaşıyoruz, dualarınızı eksik etmeyin.
gıdanıza dikkat edin, ağır kaldırmayın.. opuyorumnanaktan
Yok canım karından da duyuluyor çünkü ben çok üşüyordum dışarda beklemeyin odam daha sıcak diye içeri almıştı beni doktorum o sırada başka bir annenin karından ultrasonla bebbeğinin kalp atışlarını duyduk odanın içinde.(Tabi ben de gözyaşları şıpırdadı hemen.Dr.'um gülüyo sana ne oluyo beee dur ddaha kendininkinde nolcak bakalım diyo)
Ama o annenin bebeği 14 haftalıktı.Benimki randevu günümde daha 7 haftalık olacak işte karından duyulur mu ki diyoruz?
Bu arada tatlım moralini bozma günlük kısmına sana cevap yazdım oku tamam mı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?