2010 Temmuz Anneleri : )

merhabalar benide aranıza alırmısınız sat 24 eylül doktor 1 temmuzun muhtemel doğum tarihi olduğunu söyledi ultrasona göre bugün 8 hafta 4 günlük bebeğim inşallh herkesin bebeği sağlıklı olur doğumlarımız kolay olur tüm iyi dileklerim sizlerle....:)))))

liyadora canım yine mi ikiz?
ayyyy çok duygulandım ağzım açık kaldı ya,rabbim bir yarayı bu kadar mı güzel sarar,ada ve egede çok mutlular tatlım,kardeşleri geliyo ve sağsalim doğacaklar inşallah
çok sevindim çoooookkkkk

Evet canım yine ikiz.:1hug:.avatarımdaki dileğim yine tuttu..:Saruboceq: Ama daha cinsiyetleri bilmiyorum tabi...

Hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

Ada abla Ege abi oluyor teyzesi..:asigim::asigim:

günaydın kızlar ben de temmuz annesiyim oglum daha 10 aylık biraz süpriz bir bebek oldu da bakıyorum da ikiz bebekler var ocak annelerinde hiç yoktu birde benim ikiz olursa naparım bilmiyorum üçüz gibi zaten calıstıgım için ogluma yetemedigimi düşünüyorum ikinci bebek fikri benim darmadagın etti gecen hamileliğimde cok arastırmıstım bilinçli bir dokuz ay gecirmiştim....
bakalım bu nasıl olcak...

slm kızlar nasılsnz
belki bzıları biliyodrr bazıları bilmiyodr bizde kele açılırrr agız kısmndan kelle ikiye bölünr bi kemik çıkar eger kemik etli ise kız sırf kemikse erkekktr ablama tam 3 kere açtık 3de erkk

kıssslarrr kimse yokmu?Nasılsınız bakalım bu gün?

Benim misafirler gitti kocişimle başbaşa kaldık şükür.

Canım şimdi o koca evi temizliyo.Ben sadece yemekleri yapıyorum,o bile nasıl zor geliyo,eskiden nasıl hepsine yetişiyomuşum.

progestan çok uyku yapıyo dimi kızlar;?

yaa bide hanımlar benim gözlerim pıt pıt seyirmeye başladı ama öyle böyle değil uzun zaman sürüyo.Bu da mı progesatan yüzünden acaba

Son düzenleme:
Canlarım yaa bişi sorabilir miyim?

Şimdi benim SAT 23 EKİM,henüz daha keseyi gördük vajinal ultrasonla.Dr.'um 7 ARALIK'a randevu verdi kalp atışlarını duymak için ve bende biliyosunuz vajinal ultrason istemiyorum yaşananlardan dolayı(eski yazılarımda anlatmıştım ya) karından ultrasonla duyarmıyız o zaman sizce.

Yani pıt pıtları duyanlar bana son SATlarınızı ve duyduğunuz tarihleri bide vajinal mi karından mı duydunuz yazar mısınız ona göre ertelesemmi randevumu diyorum?
a.s.

Evet progesteron çok uyku yapıyor.Günde bir kaç kez uyuyorum ben...Hamileliğin biraz daha ilerlediğinde karından da farkedilir kalp atışı..Ultrasonda da görünür.Ama duyulur mu bilmem..Yani karından da dopler ultrason var mı bilemiyorum..

hoşgeldin elvannn :)

güzel dileklerini belirten arkadaşlar çok teşekkür ediyorum :)

selam kızlarrrrrrr!!! kaydirigubbakcemile3

Allah sağlıkla sıhhatle geçirmenizi nasip etsin bu günleri inşallah.. biz yolun sonuna doğru yaklaşıyoruz, dualarınızı eksik etmeyin.
gıdanıza dikkat edin, ağır kaldırmayın..
opuyorumnanaktan

Yok canım karından da duyuluyor çünkü ben çok üşüyordum dışarda beklemeyin odam daha sıcak diye içeri almıştı beni doktorum o sırada başka bir annenin karından ultrasonla bebbeğinin kalp atışlarını duyduk odanın içinde.(Tabi ben de gözyaşları şıpırdadı hemen.Dr.'um gülüyo sana ne oluyo beee dur ddaha kendininkinde nolcak bakalım diyo)

Ama o annenin bebeği 14 haftalıktı.Benimki randevu günümde daha 7 haftalık olacak işte karından duyulur mu ki diyoruz?

Bu arada tatlım moralini bozma günlük kısmına sana cevap yazdım oku tamam mı canım.

Allah sağlıkla sıhhatle geçirmenizi nasip etsin bu günleri inşallah.. biz yolun sonuna doğru yaklaşıyoruz, dualarınızı eksik etmeyin.
opuyorumnanaktan

sağolasın canım yüce rabbim sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah kurtarsın :)

opuyorumnanaktan

Allah kurtarsın canım...

SAolasın tavsiyelerin için.Kolay ağrısız güzel pıt diye bi doğum geçiresin inşallah...

Okudum canım,sağolasın.14 haftalık bebek artık insan görüntüsünde oluyor.Ultrasonda cinsiyetleri de belli oluyor artık..Ben ocak ayında 14. haftada oğlumun ,15. haftada kızımın cinsiyetini öğrenmiştim..Bu haftalarda kalp atışını duymak daha kolay.

Ama bizimkiler şu an embriyo .Kalpleri de çok ince bir kılcal damar gibi şu an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…