2010 Temmuz Anneleri : )

misskapris canım nasılsın.lekelenmelerim dewam ediyor.hafif pembe oldu.korktum çok doktoru aradım progestan verdi.çok tedirginim.neden bu lekelenmeler anlamadım

Hayır tatlım endişelenmek yok.
Progestan ben de alıyorum işte lekelenmelerden sonra bana da vermişti doktorum günde 3 tane.
Yat ayaklarının altına bişiler al.
Bi kaç gün kalkma yat öyle.Sakın iş yapma canım.
Herşey olabilir be tatlım ama moralini yüksek tut tamam mı.
Oluyomuş böle herkes normal diyo.
Benim de oldu geçti bak.Korkma progestan etkili bi ilaç.

Bak yataktan kalkarken falan bile dikkat et Masal tamam mı canım bu haftalar çok önemli tutunmaya çalışıyo garipler.Yardımcı olalım onlara.
İyi beslen sakın maydanoz adaçayı falan tüketme.Bunlar düşüğe sebep oluyomuş
Bir de ben bir daha vajinal ultrasonla baktırmama kararı aldım o lekelenme yaptı bende sen de bi düşün istersen canım.

misskapris sağol canım.sana dedim ya canım bende ilaç alabilirim diye.uyku hali yapıyor gerçekten.doktorumda korkutuyo hep kalp atışş zayıf yada olmaya bilir ulturosandan bakmak lazım dedi.şehir dışında randevum salı günü ama beklyemicem hastanede iyi başka doktor var ona mı gitsem?ulturasondan baktırsam en azından içim rahat eder.çok moral verdin canımm sağolopuyorumnanaktan

bugün yatarken hızlı kalktım canım acıdı ve lekelenme oldu.haklısın dikkat etmek lazım.ewt vajinal hep bakıyor doktorum.hemen lekelenmem oluyor.bakma diyorum bir şey olmaz diyor.ama tehlikeli olabilir

bugün yatarken hızlı kalktım canım acıdı ve lekelenme oldu.haklısın dikkat etmek lazım.ewt vajinal hep bakıyor doktorum.hemen lekelenmem oluyor.bakma diyorum bir şey olmaz diyor.ama tehlikeli olabilir

yaa bakma sen onlar hep öyle diyoo.
Ben dedim bir kere ön yargı oluştu dr. bey biraz geç de olsa karından görelim bundan sonra teklif etmeyin lütfen dedim.O da siz biilirsiniz o zaman dedi.Sen de ikna etmeye çalış her kadının yapısı farklı sonuçta bize iyi gelmiyo demekki.

selam ..kızlar lekelenme tarzında hamileyken adet görme olabilio..ben kızıma hamile iken sat tan sonraki lekelenmemi adet olmam gereken zamanda gördüm.dr um yerleşme kanamasıdır dedi endişe etmeyin ama kendinize dikkat edin 2010 temmuz anneleri..

haklısın canım bende baktırmayacam artık.hemen lekelenme oluyor.öff şu 3 ay geçse artık.rahatlasak hepimiz

Kıssslar ben kaçıoruuum.
dinlenicem biras...
Öptüm ii geceler...
Belim ağrıyo yaaa...
Bide memişler feciii şiş ve acıyo:)))

canım sağoll benim 6.haftada başladı.inşş bizde bebişlerimizi kucağımıza alırızzopuyorumnanaktan

inş.tatlım..hepiniz saglıklı hamilelikler gecirirsiniz ve saglıklı bebeklerinizi kucagınıza alırsınız:Saruboceq:

kızlar bende geldim. Sat 3 ekim. Tahmini doğum 10 temmuz. Şu an 8 haftadadayım. Kabızlık ve göğüs ağrısı bitirdi beni. Birde kokular inanılmaz midemi bulandırıyor.

Merhaba arkadaşlar..Bu gün itibariyle 6+2 günlüğüm ve bulantım yok hala...
Ancak,geçen sene hiç aşermem olmadı bu sene olucak galiba...burnuma et kokusu geliyor.baharatlı ızgara..ağlıcam şimdi yaaa ((((( Annem de uyuyor.dışardan söyliyim bari.inanamıyorum kendime (((

Boğazım düğümlendi,gözlerim doldu bu sebepten .......Böyle saçma bir sebepten...:gitme:

Boğazım düğümlendi,gözlerim doldu bu sebepten .......Böyle saçma bir sebepten...:gitme:

bende saçma sapan şeylere ağlıyorum ama elimizde değil biliyorsun,tamamen istem dışı :sinifsinif:
sıkma canını 2-3 hafta sonra kalmaz bişeyimiz...opuyorumnanaktan

bende saçma sapan şeylere ağlıyorum ama elimizde değil biliyorsun,tamamen istem dışı :sinifsinif:
sıkma canını 2-3 hafta sonra kalmaz bişeyimiz...opuyorumnanaktan

İnşallah..Evde harıl harıl restaurant broşürü aradım demin...Buldum sonunda..Değilse dışarı çıkacaktım..Gözüm döndü resmen...:bbo:

bende sürekli acı,ekşi şeyler yiyorum en çok da turşu istiyor canım
ama kocam saklıyor ya da almıyor , çünkü dr turşuyu yasakladı mafoldumben

bende sürekli acı,ekşi şeyler yiyorum en çok da turşu istiyor canım
ama kocam saklıyor ya da almıyor , çünkü dr turşuyu yasakladı mafoldumben

Levent bey mi yasakladı ? Niye ki ?Gerçi benim turşuya düşkünlüğüm yok ama eğer eserse sofrada varsa alırım bir iki tane turşu...

Levent bey mi yasakladı ? Niye ki ?Gerçi benim turşuya düşkünlüğüm yok ama eğer eserse sofrada varsa alırım bir iki tane turşu...

ewet canım levent bey yasakladı..tuzlu ya ödem için falan heralde..bu ne ki yasakladığı o kadar çok şey var ki dikkat etmek zorundayım..3.aydan sonra bazı şeyleri vereceğini söylüyor.
bu arada en son gittiğimde rahim ağzı uzunluğunu sordum her ultrasona girdiğimde ölçüp baktığını söyledi,bende olsun ben yine söyliyeyim dedim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…