2010 Temmuz Anneleri : )

canım ( allah yardımcın olsun (

bizim komşuyaa 8 ayda sakt bebek dediler sapasağlam doğurdu maşallah ... ablamın görümcesine dilsiz dediler maşallh bır bırrr konuşuyorrr valla korkmaa

maşallah....

kendi doktoruma gitsemde haftada 1 kez ultrasona girebiliyoruz canım ya. fazlası zarar veriyo ya bebeğe gitsemde bakmazki zaten bana ayrıntıldan 1 hafta sonra geleceksin demişti. özele gidiyorum ya ilgileniyor. hesaplayıp söylemiştir doktorum

canım hatay merkezi çok beğenmem hatay iskenderundayım ben kıyıdaa çok şirin bir yer doğma büyüme buralıyımmm burda yaşam çok kolay diğer yerlere göre limanı olduğu için gelişmiş sanayisi varr nufusta azz o yuzden yaşamak zor değil denizi tertemizzz hatay merkezde deniz yok ve dar alana kurulmuş iskenderunun yapılaşması daha güzel dağ havası deniz havası hepsi bir arada

canım ultrasona girmee sonuçları göster ben sonucları gostermek için 2 gun üst üste gittim

benim doktorum ultrasonun hiçbir zararı yok dedi. doğuma doğru kardeşimin eşi hergün ultrasona girdi hiçbişey olmadı bebek sağlıklı. ama senin durumun özelse bilmiyorum. nasıl için rahat ediyorsa öyle yap canım. nasılsa en iyisini eşin ve sen düşünürsünüz.

aa inşallah bizde yazın mersine gidiorduk tatile ama :) bebık olunca iskenderunda yaaprız artık nasıl iii olur inşallah şu mubarek günde allah söyletti

nyse kızlar ben kaçr eve gisdiorum öpüldünüz sonbahar dua et bu gece bende edicem senın için flower senın içindeee bütün kklılara inşallah bu mubarek gecede gönlünüzden gecen sizinle olur inşallah

sonbahar, esm_ckr üzülmeyin bebeklerinizi de üzmeyin. Allah'ın izniyle hepimiz sağlıklı, sapasağlam bebeklerimizi kucağımıza alacağız inş.
bizim güzel şeyler düşünüp mutlu hayaller kurmamız gerek şimdi.
bu akşam buradaki herkes için hep beraber dua edelim...

ben okuduktan sonra Allahım bütün bebekleri sağlıklarıyla annelerine bağışla diye dua edicem. hem hepimizi kapsamış olur böylece dua.

rabbim herkesin gönlündekini hayra çevirsin
herkese hayırlı kandiller
selam ve dua ile...

selam arkadaşlar, pek kimse yok galiba, benim bu ara canım nete girmek istemediğinden pek gelmyorm
ama cok özledim hepinizi.
sonbaharcım ve esm cim öncelikle Allah sabır versin.
ben inanıyorumki ikinizde sağlıkla kucaklarınıza alacaksınız.
sonbaharcım, bak esm de üzülmüş ama sonra rahatlamış.
sende biraz rahatla canım,
cunku öyle birşey varsa bile(Allah göstermesin) hiçbirşeyi değiştiremeyeceksin,
aynı zamanda oyle birşey yoksada kac gundur hem kendini hemde bebişini boşuna üzüyorsun demektir.
sen simdilik içini ferah tut, kötü bişi varsa o zaman üzülürsün canım, ama şimdi bebişine yazık.
bence hiç birşey yok bebişinde.

Hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar, Allah bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul eder ınşallah.

nasılsın capriciiimmm oğluşun nasıll bugun

İyi olmaya çalışıyoruz canım sağol...

Benim canım sıkkın olunca o da sıkılıyor galiba...

Bu günlerde biraz canımız sıkkın üzülmicem diyorum ama elimde olmuyor yaa ne yapacağımı şaşırdım iyice...

Bir yandan oğlumu düşünüyorum bir yandan üzülüyorum...
senağlamasenağlama

hayırdır canım ne oldu?

Günaydınlar!! nasılsınız haftanın son günü?
dün gece dua ettim, forum arkadaşlarımla birlikte inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız diye. Allahım kabul etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…