ben ayrıntılı ultrasona girmiştim pazartesi günü. bağırsaklarında hiperekojen çıktı. yani normal bi bulgu değil. bende kaç gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı. keşke evime boydan boya hergün domates dökülse de, önümüzdeki 5 ay boyunca bebeğimiz down sendromlumu korkusuyla yaşamasak...
bizim komşuyaa 8 ayda sakt bebek dediler sapasağlam doğurdu maşallah ... ablamın görümcesine dilsiz dediler maşallh bır bırrr konuşuyorrr valla korkmaa
maşallah....
kendi doktoruma gitsemde haftada 1 kez ultrasona girebiliyoruz canım ya. fazlası zarar veriyo ya bebeğe gitsemde bakmazki zaten bana ayrıntıldan 1 hafta sonra geleceksin demişti. özele gidiyorum ya ilgileniyor. hesaplayıp söylemiştir doktorum
maşallah....
kendi doktoruma gitsemde haftada 1 kez ultrasona girebiliyoruz canım ya. fazlası zarar veriyo ya bebeğe gitsemde bakmazki zaten bana ayrıntıldan 1 hafta sonra geleceksin demişti. özele gidiyorum ya ilgileniyor. hesaplayıp söylemiştir doktorum
canım hatay merkezi çok beğenmem hatay iskenderundayım ben kıyıdaa çok şirin bir yer doğma büyüme buralıyımmm burda yaşam çok kolay diğer yerlere göre limanı olduğu için gelişmiş sanayisi varr nufusta azz o yuzden yaşamak zor değil denizi tertemizzz hatay merkezde deniz yok ve dar alana kurulmuş iskenderunun yapılaşması daha güzel dağ havası deniz havası hepsi bir arada [/QUOTE
mersine gitmek istiyoruz bigün. eşimle ben gidersek belki seneye filan bebeğimi de alır gelirim senin yanına da oraya da uğrarız merak ediyorum.bebeklerimiz oynarlar:) biraz da hayal kurmak lazım olumsuz düşünmemek lazım.
nyse kızlar ben kaçr eve gisdiorum öpüldünüz sonbahar dua et bu gece bende edicem senın için flower senın içindeee bütün kklılara inşallah bu mubarek gecede gönlünüzden gecen sizinle olur inşallah
nasılsın capriciiimmm oğluşun nasıll bugun
İyi olmaya çalışıyoruz canım sağol...
Benim canım sıkkın olunca o da sıkılıyor galiba...
Bu günlerde biraz canımız sıkkın üzülmicem diyorum ama elimde olmuyor yaa ne yapacağımı şaşırdım iyice...
Bir yandan oğlumu düşünüyorum bir yandan üzülüyorum...senağlamasenağlama
hayırdır canım ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?