Günaydınlar!! nasılsınız haftanın son günü?
dün gece dua ettim, forum arkadaşlarımla birlikte inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız diye. Allahım kabul etsin inşallah...
hayırdır canım ne oldu?
bende etttim canım allah kabul e tsinnnGünaydınlar!! nasılsınız haftanın son günü?
dün gece dua ettim, forum arkadaşlarımla birlikte inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız diye. Allahım kabul etsin inşallah...
Eşim yaa ben de mi problem onda mı anlayamıyorum.
Bardakta ki suyu aktarıyorum dönderiyorum olmuyor yaa....
Şuan da ayrıntısını yazmak istemiyorum kusura bakma...
Ben eşimle kavgalı durmaya hiç alışkın değilim normalde en fazla 10 dk sürer...
Bu defa bana çok ağır geldi bu durum...
İnan en çok neye üzülüyorum biliyo musun esm'cim canım hiç bişe istemiyor ve iyi beslenemiyorum. Yemek için kendimi zorluyorum olmuyor. alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
bende etttim canım allah kabul e tsinnn
kuju uzulme ne olur bendede problem çokk hemde parasal mevzuları konu edıor ailesıne verme dedim dıee 1 haftadır küsüz konuşmuor odasından çıkmıyorr biz yokmuşuz gibi davranıor çok komık bişe anlatayım hatta dun arkadaşının düğünü vardı bensiz gitmez diye düşündümm neyse ben takım elbisesini ütülettim yatağın ustune bıraktım işten geldi banyosunu yaptı takımnı çekti parfümleri süründü geliormusun dedi sadece bana bende naz yapim azcık dedım küstük yaa yok dedımm baktım ki gitmiş bilee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gülermisin ağlarmısın değmior üüzlmeye bizim aslan gibi oğluşlarımız var onları üzmeyelim bebeğimm
Bırakıp gitti mi inanmıyorum...
Ayyy bu erkekler ne kadar inatlar yaa..
Bizim zaten dengemiz bozulmuş neye güldüğümüz neye ağladığımız belli değil hormonlar alt üst etmiş üzerine bir de bunlarla uğraşıyoruz...
Offff yaaaa vallahi inan çok sıkıldım canım...
valla gitti bu kız hamileee yanlız kalırsa olmaz yanı bır kere daha gel dese tek kalma dese gidicektim ınan naz yapim dedimm :) elimde patladı gitti arkadaşın hanımı aradı yanındaymış gel ne yapacan evde falan dedı yandan sesler eşimin gelmek istemiorsa gelmesin ısrar etme dıyor kadına uyuzz tınlamıcaksın valla değerin artar o zman o seni üzgün görmesın yüz bulurrr bensız yapamıyor der sen güçlü ol canımm
Haklısın canım tınlamayacaksın dediğin gibi bunlara yüz verdikçe, değer verdikçe, bir dediklerini iki yapmayınca demek ki yaranılmıyor bir tarafları kalkıyor affedersin...
hatta burdakli kızlara sordum küslük yapma git falan dediler gidicektim yani ama bizimki dunden razıymış tek gitmeye
aynen öyle şekerim üzülmek yok bizim paşalarımız var onlara iyi bakalımmm inan tek kalınca bir tekmeler attı meyve yedim iice yemek yedımm kuzum o benm ilerde onlar bıızm yanımızda olucaklar eşlerimiz değill sen paşan için ii ol kuzu
Çok sağol canım yaa desteğin için her ne olursa olsun bunu bebişlere mal etmemek lazım.
Sütümü içim bari...
afferim sana afiyet olsunn yarasın paşamızaaa topak topak et olsun kuzunaa üzülmek yokk tamm mı geçip gidecek çünkü rica ederim ben eşimden alıştım bıraz o cocuk gii kusmeyı çok sevıor alıştım o yuzden küs barış oynuyoruzz bazen 1 hafta bıle suruor aynı evde ıkı yabncı gibi
birde bu gece çok kötü bir rüya gördüm...neden böyle oluyo anlamıyorum bu kötü rüyalardan kurtulamadım bitürlü...
bebeğim hala aşağıda hareket ediyo millet göbeğime bakınca bebek aşağıda hala dio..ama doktor hiç bişe söylemedi kafam ço karışık kızlar çok ağlıyorum(
birde bu gece çok kötü bir rüya gördüm...neden böyle oluyo anlamıyorum bu kötü rüyalardan kurtulamadım bitürlü
bende etttim canım allah kabul e tsinnn
kuju uzulme ne olur bendede problem çokk hemde parasal mevzuları konu edıor ailesıne verme dedim dıee 1 haftadır küsüz konuşmuor odasından çıkmıyorr biz yokmuşuz gibi davranıor çok komık bişe anlatayım hatta dun arkadaşının düğünü vardı bensiz gitmez diye düşündümm neyse ben takım elbisesini ütülettim yatağın ustune bıraktım işten geldi banyosunu yaptı takımnı çekti parfümleri süründü geliormusun dedi sadece bana bende naz yapim azcık dedım küstük yaa yok dedımm baktım ki gitmiş bilee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gülermisin ağlarmısın değmior üüzlmeye bizim aslan gibi oğluşlarımız var onları üzmeyelim bebeğimm
birde bu gece çok kötü bir rüya gördüm...neden böyle oluyo anlamıyorum bu kötü rüyalardan kurtulamadım bitürlü...
bebeğim hala aşağıda hareket ediyo millet göbeğime bakınca bebek aşağıda hala dio..ama doktor hiç bişe söylemedi kafam ço karışık kızlar çok ağlıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?