2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın froya'cım...

Amin inşallah canım...
:Saruboceq:

hayırdır canım ne oldu?

Ben eşimle kavgalı durmaya hiç alışkın değilim normalde en fazla 10 dk sürer...

Bu defa bana çok ağır geldi bu durum...

İnan en çok neye üzülüyorum biliyo musun esm'cim canım hiç bişe istemiyor ve iyi beslenemiyorum. Yemek için kendimi zorluyorum olmuyor.
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

bende etttim canım allah kabul e tsinnn
Eşim yaa ben de mi problem onda mı anlayamıyorum.

Bardakta ki suyu aktarıyorum dönderiyorum olmuyor yaa....

Şuan da ayrıntısını yazmak istemiyorum kusura bakma...

kuju uzulme ne olur bendede problem çokk hemde parasal mevzuları konu edıor ailesıne verme dedim dıee 1 haftadır küsüz konuşmuor odasından çıkmıyorr biz yokmuşuz gibi davranıor çok komık bişe anlatayım hatta dun arkadaşının düğünü vardı bensiz gitmez diye düşündümm neyse ben takım elbisesini ütülettim yatağın ustune bıraktım işten geldi banyosunu yaptı takımnı çekti parfümleri süründü geliormusun dedi sadece bana bende naz yapim azcık dedım küstük yaa yok dedımm baktım ki gitmiş bilee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gülermisin ağlarmısın değmior üüzlmeye bizim aslan gibi oğluşlarımız var onları üzmeyelim bebeğimm

bak benide üzdün şimdi sen çok hassasın demek ki bitanem üzülmee allah sana teselli vermi bak bebk olduktan sonra kocayı unutursun ama sen ona ii bak ne olur annem o sana bri armağan

Bırakıp gitti mi inanmıyorum...

Ayyy bu erkekler ne kadar inatlar yaa..

Bizim zaten dengemiz bozulmuş neye güldüğümüz neye ağladığımız belli değil hormonlar alt üst etmiş üzerine bir de bunlarla uğraşıyoruz...

Offff yaaaa vallahi inan çok sıkıldım canım...

valla gitti bu kız hamileee yanlız kalırsa olmaz yanı bır kere daha gel dese tek kalma dese gidicektim ınan naz yapim dedimm :) elimde patladı gitti arkadaşın hanımı aradı yanındaymış gel ne yapacan evde falan dedı yandan sesler eşimin gelmek istemiorsa gelmesin ısrar etme dıyor kadına uyuzz tınlamıcaksın valla değerin artar o zman o seni üzgün görmesın yüz bulurrr bensız yapamıyor der sen güçlü ol canımm

hatta burdakli kızlara sordum küslük yapma git falan dediler gidicektim yani ama bizimki dunden razıymış tek gitmeye

Haklısın canım tınlamayacaksın dediğin gibi bunlara yüz verdikçe, değer verdikçe, bir dediklerini iki yapmayınca demek ki yaranılmıyor bir tarafları kalkıyor affedersin...

Haklısın canım tınlamayacaksın dediğin gibi bunlara yüz verdikçe, değer verdikçe, bir dediklerini iki yapmayınca demek ki yaranılmıyor bir tarafları kalkıyor affedersin...

aynen öyle şekerim üzülmek yok bizim paşalarımız var onlara iyi bakalımmm inan tek kalınca bir tekmeler attı meyve yedim iice yemek yedımm kuzum o benm ilerde onlar bıızm yanımızda olucaklar eşlerimiz değill sen paşan için ii ol kuzu

hatta burdakli kızlara sordum küslük yapma git falan dediler gidicektim yani ama bizimki dunden razıymış tek gitmeye

bence o senin gelmeyeceğini tahmin edip tek gidicem diye kendini hazırlamış...

Halbuki bilmezler ki kadınların söyledikleri ile gönlünden geçirdikleri farklı...

Bizi anlasalar sorun olmaz zaten...

Çok sağol canım yaa desteğin için her ne olursa olsun bunu bebişlere mal etmemek lazım.

Sütümü içim bari...

Çok sağol canım yaa desteğin için her ne olursa olsun bunu bebişlere mal etmemek lazım.

Sütümü içim bari...

afferim sana afiyet olsunn yarasın paşamızaaa topak topak et olsun kuzunaa üzülmek yokk tamm mı geçip gidecek çünkü rica ederim ben eşimden alıştım bıraz o cocuk gii kusmeyı çok sevıor alıştım o yuzden küs barış oynuyoruzz bazen 1 hafta bıle suruor aynı evde ıkı yabncı gibi

günaydın arkadaşlar
dün yoktum evde. Geçmiş kandiliniz mübarek olsun öncelikle..
Geçmişi okudum çok canım sıkıldı...Sonbahar canım içini ferah tut demekten başka bişe diyemiyorum....
Çok hassasım bugünlerde...Hiçbir test beni ayrıntılı ultrason kadar korkutmamıştı birde burda üzücü haberleri okuyunca sabah sabah içim daraldı..Ultrasona girmemeyi bile düşündüm.. Neyse Allaha emanet kuzularımız sonuçta "O" ne derse o olacak.. Allah hepimize sabır versin..

İşte biz öyle pek küsmediğimiz için benim zoruma gidiyor.

Haklı olduğumu bildiğim halde adım atsam mı diyorum ama ben onu kötü alıştırdım...

Nasılsa capri gelir küs kalamaz diyordur kendi kendine ama bu defa sağlam durucam...

birde bu gece çok kötü bir rüya gördüm...neden böyle oluyo anlamıyorum bu kötü rüyalardan kurtulamadım bitürlü...
bebeğim hala aşağıda hareket ediyo millet göbeğime bakınca bebek aşağıda hala dio..ama doktor hiç bişe söylemedi kafam ço karışık kızlar çok ağlıyorum (

günaydın cnm hamileyiz diye böle rüyalar görüyoruz bilinç altımızda acaba bebegım iimi saglıklımı die düşünmekten oluyo alla yavrulaımıza saglık sıhhat versin sag salım kucagımıza alalım inş dün kandildi bu arada geçmiş kandılın mübarek olsun cnm sabaha kadar dua ettim bi taraftan agladım bi taraftan hepimize dua ettim psikolojik olarakta çöküntüdeyiz bu rüyalar kötü düşünceler çok norml

birde bu gece çok kötü bir rüya gördüm...neden böyle oluyo anlamıyorum bu kötü rüyalardan kurtulamadım bitürlü

Günaydın peri'cim...

İnşallah herkes mutlu haberlerle döner ayrıntılıdan...:Saruboceq:

Bu bir haftadır özellikle ben de seninle aynı durumdayım. İnsan her gece kötü rüya görür mü yaaa her gece mutlaka uykum bölünüyor sonra da uyuyamıyorum...eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Güne dolayısıyla bir sıfır yenik başlamış oluyoruz...

ayyy allah senın kocanı ne etmeye hem güldüm hem üzüldüm cnm okadarda ikna etmeye çalıstık senı boşunaymıs eşin bastı gitti he ayy ne diyim ben ona sakın üzülme üzülmeye degmez cnm

ya canım doktor bişe demedıyse ağlama ne olur kızlarr neler oluyor sizee silkelenın ve kendınıze gelin bu forumu mutlu görmek istiyorum allah dermansız dert vermesınn canlarım yaa benmde çoktemız çıkmadı ayrınıtlı sonucum ama rabbım bilir herşeyin en iyiysi ağlayarak isyan etmiş oluruz lütfen kızlarrr lütfen bende çok ağladım ama sonra ağlamamak şükür etmek gerkli die duşundumm bebek sahıbı olmayan insanları düşünün hadii kızlarrr

Peri'cim bu arada üzülme bir çok kişinin bebişi aşağıda henüz...

Mesela ben de pıt pıtlarını kasıklarımda hissediyorum ki burda birçok ardadaşımız kasıklarında hissediyormuş henüz...

Allah hayırlısını verir üzülme canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…