2010 temmuz annelerinin doğum hikayeleri...

kelimesi kelimesine katılıyorum..
Oyacım Allah sana oğluna ve eşine uzun sağlıklı çok mutlu bir ömür versin..herşey çok güzel olsun hepiniz için.

canım oğlunla pırıl pırıl bir ömür geçirmenizi diliyorum. tebrikler...a.s.
kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmaz ama bu dünyada ama öbür dünyada.. Allah layığını takdir ederken görmeni nasip etsin...

varya söylenicek çok şey var içimde,ama eğerki söylersem kayınpederinden farkım kalmaz
nasıl duygulandım anlatamam
oğlunla ikinize miss gibi bir yaşam diliyorum

oyacımmm hem ağladım hem okudum ( allahım yavruna uzun ve sağlıklı bir ömür versin. eden ettiğinden utansın. (((((((((

canım ya çok zor zamanlar geçirmişsin.gözlerim doldu kendimi zor tuttum okurken.neyseki oğlun da sen de iyisiniz.önemli olan bu şimdi.Rabbim eşin ve oğlunla mutlu,huzurlu bir ömür nasip etsin:Saruboceq:

canım benim yaa en güzel duyguları yaşaman gereken bir zamanda ne kötü şeyler yaşamışsın...Kimsenin ettiği yanına kalmaz...Neyseki sen oğluşun sağlıklı evinize gelmişiniz....Allah anneli babalı büyütsün...Sağlıklı,mutlu,huzurlu günler geçirirsiniz inşaallahopuyorumnanaktan

ayy canım beni de ağlattın vallaa.yaşadım sanki o anı..allah senın eşinin ve olişinin yardımcısı olsun..film gibi bir doğum hikayesi..ve mutlu son..siz aile oldunuz..gerisini boşver canım.sen biraz duygusalsın belli çok etkilenmişsin.ama bundan sonra bir ailen var.bunun için hiç üzülme güzelliklerin tadını çıkarmaya bak..olumunekankayizsmile

2 gündür olan sancılarımı pek önemsemiyordum.Artık normal diyordum sancılar.
Sabah kahvaltımı yaptım,eminönüne gidecektim eksiklerimi almak için.Önce eşimi aradım izin vermedi.
Bu halinle nereye sakın izin vermiyorum dedi.Arkadaşım gitti,onu yolculadım gelemiycem dedim.,
Sonra yine sancım geldi,vc ye girdim.Baktım tuvaletim var gibi ama yapamıyorum.Telaşlandım,peçeteyle silindim.Baktım lekelenmem olmuş,doğum nişanıymış.Eşimi aradım,sakın telaş yapma ama,ben doğuruyorum galiba dedim.ÜStümü giyindim,eşimi beklerken aynanın karşısında,karnımı okşadım.oğlum geliyormusun yoksa diye karnımı okşadım.oğlum nasıl tekmiklemeye başladı.
Eşim geldi,cumartesi trafik var,eşim nasıl gerildi.Hastaneye girdik,hemen alttan açılmaya baktılar, açılma yok,nst ye bağlandım,serum takıldı.yatışım yapıldı.
Baktılar doğum eylemi başlamış,oğlumun kalp atışları zayıflamış,tekrar alttan bakıldı.1 parmak açılma varmış,acil sezeryan dediler.Neye uğradığımızı şaşırdık.Beni doğumaneye aldılar,iki kez ameliyathaneye götürüp geri çevirdiler,hazır değilmiş diye.2 saate yakın bekledim doğumhanede.
Aldılar ameliyata,bayılmışım,uyandığımda ilk sorduğum oğlum küvezdemi olmuş.
Odama alındım.oğlumun hırıltısı varmış,hava vermişler,mama yedirmişler,kusmamış,tuvaletini yapmış.
gece 11 de oğlumu yanıma verdiler.Nasıl güzel bir duygu,nasıl güzellik anlatamam.herkese kısmet etsin rabbim hayırlısıyla.

ne mutlu sana....

Allahım oğlunuzu sana ve eşine bağışlasın...

:asigim::1hug:

Allah bağışlasın canım oğlunu.benim yerime de kokla onu misler gibdir şimdii..
ben de oğlum gelsin istiyorum ama 18 hazirana kadar beklesin.babası gelcek daha:)

oğlunla eşinle güzel günler görün inşallaholumunekankayizsmile

canımmm allahım yavruna akıl sağlık hayırlı ve uzun bir ömür versin inşallah maşallaaahhhhhh

çok şükür sağ salim kavuştun sende bebişine.Allah sağlıklı ve uzun bir ömür versin size.darısı tüm annelerimizin başına

Canım benim yaa ... Adına nasıl mutlu oldum anlatamam...opuyorumnanaktan
ALLAHIM çektıgın acıları oglusunla unuttursun.. hayırlı, uzun, mutlu bir ömür nasip etsinn sizeee :Saruboceq:

ARTVİNLİ ARKADAŞIM EŞİN BEBEĞİN VE TÜM AİLENLE ÖMÜR BOYU MUTLU SAĞLIKLI BİR HAYAT TEMMENNİ EDERİM CANIM

Canım Allah analı babalı büyütsün, hayırlı uzun ömür versin..:asigim:

ben burayı daha yeni gördüm o yüzden şimdi okuyorum canım
çok üzüldüm gerçekte ama şükür ki hikayenin sonu çok güzel bitmiş
eşinle bebeğinden başka herkesi boşver
Allah ıslah etsin
Yavruna da uzun ömür versin

ayy canım maşallah
anne adaylığı bile çok güzelken annelik nkimbilir ne güzel bişeydir
hem hep karnında dursun istiyorsun hem de bir an önce kucağına gelsin istiyorsun
Allah uzun ömür versin yavrunuza

maşallah canım ..allah bağaşlasın sizi birbirinizden hiç ayırmasın.. a.s.

canım güle güle büyüt canım enım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…