2010 temmuz annelerinin doğum hikayeleri...

oya merhaba, Allah analı babalı büyütsün yavrunu..Okurken çok duygulandım boşver kafana hiçbirşey takma oğluşunla umarım herşey sizin için çok güzel olur..

Allahım analı babalı büyütsün kızlar...
hayırlı evlat olsunlar inşallah...
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...

Tek tek alıntı yapamadım kızlar.
Çok saolun hayır dualarınız ve iyi dilekleriniz için.
Doğumhanede sizlere çok dua ettim.
Hepiniz benim gibi mutlu sonla bitirin gebeliğinizi,ama benim oğlum gibi aceleci olmasınlar emi.

iyi dileklerin için çok saol ARTVİNLİ. :1hug:
inşallah hepimizin doğumu hayırlısı ile ve mutlu bir şekilde son bulur.
hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım diye hep dualarımız...

Allah bebişine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin tekrardan... darısı başımıza a.s

oya ve artvinli ben de topic'i yeni gördüm. allah ikinizin bebişine de güzel ömür versin. inşallah bundan sonra ağız tadıyla büyütürsünüz bebişlerinizi. ileride umarım büyüyüşlerini de anlatırız birbirimize.

Oya yazdıklarını okurken çok duygulandım.Allahtan sonu güzel bitmiş.Allah analı babalı büyütsün.:Saruboceq:
Artvinli sen de bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah.Allah analı babalı büyütsün.:Saruboceq:
Allah bundan sonra hep güzellikler yaşatsın size.:Saruboceq:Her işte hayır vardır mutlaka erken gelmesi de Allah'ın takdiri bebeklerinizin.Bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almışsınız önemli olan bu ve bundan sonrası.

merhaba kismetse ben de agustos annesiyim
dogum hikayeniz cok duygulandirdi beni
en guzel gunler sizlerin olsun :)

oyacım çok aglattın beni bu vicdansız insanları anlamıyorum boşver cnm saglıkla ikinizde kurtulmuşsunuz ya o önemli.bebegine ve sana saglıklı huzurlu bir ömür diliyorum

canım oğlunla bir ömür boyu geçirmen dileğiyle tebrik ediyorum seni.şimdiden heyecan bastı beni..günler azaldıkça heyecanım daha da artıyor

secgili Oya herkes gibi benide felaket aglattın ama sonu güzel gelmiş inan cok sevindin ama kusurabakma da eşinin ailesine yazıklar olsun.. Allahım sana eşine çocuga sağlık versin

senağlama CANIM ÇOK DUYGULANDIM İNAN OKURKEN HEM AĞLADIM HEM SEVİNDİM ALLAHIM SİZLERE BAĞIŞLASIN MELEĞİNİZİ KAYINBABANLARA GELİNCE ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ONLARI NASIL BİR VİCDAN VAR İNSANLARDA YARABBİMM SABIR VERR klava:

ALLAHIM NE GÜZEL DUYGULAR BUNLAR MELEĞİNİZİ SİZE BAĞIŞLASIN RABBİM SAĞLIKLA İNŞALLAH

23 haziran çarşamba kontrolümüz vardı. Doktor perşembe yokum ya çarşamba ya da cuma görüşelim demişti. Biz de çarşamba gidelim dedik. Çünkü herzaman bebeği görmek için can atıyorduk. Bu arada bebeğim yaklaşık iki gün pek hareket etmedi. Hatta neredeyse hiç. Kime söylediysem çok büyüdü ondandır falan dedi. Ben de nasılsa çarşamba kontrol var orada söylerim diye üzerinde durmadım. Eşim sürekli çarşamba doğursan ne güzel olur falan diyodu. Buradaki arkadaşlara yarın gelmezsem anlayın ki doğurmuşum demiştim. Sabah uyku tutmadı randevu almamıştık ama erkenden gidecektik NST de çok beklememek için. Sabah 6 buçukta kendiliğinden kalktım. Bulaşıklarımı makineye dizdim. Etrafı bir güzel toparladım. Duş aldım. Hazırlandık eşimle. Bir de bu sefer kardeşime dedim ki sen de gel neredeyse doğacak doktorumuzu da gör bebişin son halini de dedim. Annem de gelmek istedi. Cümbür cemaat yola koyulduk. Önce NST ye girdik, sonra alttan muayene olduk. NST de kalp atışlarını duyunca içim rahatladı. Ama ne sancı var ne açılma. Doktorumuzun odasına girdik herzamanki gibi tartıldık 31 kilo almıştık toplamda. Normal doğumu çok istiyordum. Doktorumuz da normal doğum yapabileceğimi söylüyordu. NST ye baktı sancı yok daha doğuma var gibi gözüküyo dedi. Kalp atışları güzel dedi. Ultrasonda bakarken senin bir problemin var mı deyince bebeğin pek hareket etmediğini söyledim. Büyüdüğü için olabilir mi dedim. Hemen telaşlandı bu çok önemli birşey emin misin dedi ben de evet çok dikkat ettim dedim. Ultrasonda da hareket etmedi. Doktor da karnımı tutup salladı uyuyordur diye. Yok yine etmedi bir daha salladı yine yok. Dedi ki bu çok önemli birşey. Bebeğinin kalp atışları çok güzel hiç bir problem yok ama hareket etmemesi çok önemli seni bu şekilde yollayamam doğuma almam lazım dedi. Ama bir 15 dk yürü bakalım. Sonra yine bakalım dedi yürüdüm geldim yine yok. Acil sezeryana alacağım dedi ve o gün doğumu olan tüm hastalrın önüne aldı acil olarak. Tabi ben şok. Böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Önce odaya alındım. damar yolu açıldı ama ben ağlıyorum. Anneme ve eşime hakkınızı helal edin çok sıkıntı çektirdim size dedim. Sonra babamla kardeşim geldi onlardan da ağlaya ağlaya helallik aldım. Sedyeyle yolculuk başladı. Ameliyathaneye geldik. Belimden iğne yapıldı ve sonra yatırdılar masaya konuşmaya başladık ama ben çok heyecanladığım için sakinleştirici yaptılar ve ben de bayılmışım. Uyandığımda odaya götürüyorlardı. Hemen ayıldım zaten. Hiç sıkıntım olmadı o açıdan. Eşim bebeği kucağına almış resim bile çektirmiş :) Çok tatlı bebeğimiz dedi. Sonra bitanem geldi ben aşık oldum ona. Emzirdim. Çok muhteşem birşey. Muhammed Emir'imiz 3940 gr 52 cm olarak dünyaya geldi. Pembiş oğlum benim. Bu arada kızlar bebeğimin bacağında doğduğunda morluk ve şişlik varmış. Meğer hareket edemediği için orası kan toplamış. Ollduğu yerde iki gün yatıp kaldı kimbilir neler çekti. Yavrum benim yaa. O kadar üzüldüm ki. Eğer çarşamba değil de cuma gitseydik bebeğimin her yeri öyle olacaktı belki de ölecekti.Allah bağışladı onu bize. Bu arada doktor konusunda çok şanslıydım muhteşem bir insan o olmasaydı herşey daha zor olurdu. Şimdi o izler de yokoldu gitti. O kadar uslu ki maşallah beni hiç üzmüyor. Ama çok güçlü bir bebek. Aslan oğlum. Babasıyla başında bekliyoruz geceleri uyuyamıyoruz. Onun için herşeye değer artık planlarımızda hep o var. Çok uzun oldu biliyorum ama herşeyi yazmak istedim. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.

cok güzel dile getirmişsin duygularını allah analı babalı saglıklı sıhhatlı büyütmeyi nasip etsin insallah .

katremcim maşallah canımm allahım yavrunuzu size bağışlamış. bundan sonrası içinde allahım hepinize hayırlı sağlıklı mutlu ve uzun bir ömür versin :))

ALLAHIM bir ömür mutluluk ve saglık versin....:Saruboceq:
Okurken bir tuhaf oldum... neyseki sağ sağlim oglun yanında....

15 yakın temmuz annesi dogum yaptı ama kımsede çıt yok.. kızlaar dogum hıkayeleri nerede..CADIARZU

tekrar gözün adın canım..

Allah analı babalı büyütsün.a.s.

katrem canım gözün aydın olsun tekrardan.

allah bebeğini sana bağışlamış. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…