2010 temmuz annelerinin doğum hikayeleri...

senağlamasenağlama ne güzel anlatmışsın
bende geceleri bebeğimn başında beklemek istiyorummsenağlama

katremcim Allah analı babalı büyütsün. okurken ağlamıcam dedim ama yarısına kadar dayanabildim. annemle eşimden helallik aldım dedikten sonra bende başladım hüngür hüngür burda... çok duygulandım :gitme:

katremcanım allah analı büyütsün ...çok güzel bir duygu..alahım bağışlamış meleğinizi..ama bir yandanda endişelendim..bebeğin hareket etmemesinin nedeni neymiş acaba.çünki bnm bebeğimde önceleri daha hareketliydi.artık o kadar azaldıkı hareketlerii korktum valla.

katremcim inanamıyorum çok mutlu oldum allah analı babalı büyütsün oğlunu doğum hikayemi yazayım diye girmiştim görünce şaşırdım satlarımız aynıydı bikaç saat arayla aynı gün doğum yapmışız :) tekrar tebrik ediyorum:hooray:

katremcimm canım gözün aydın
Allah analı babalı büyütsüna.s.
darısı başımıza...

sonunda geldi çattı bugün ve bende kendi hikayemi yazma mutluğunu yaşıyorum bikaç gün bebişle ilgilendik falan yazmadım
aynın 21inde pazartesi günü kocamın izin günü biraz gezelim diye mudanyaya gititik hava çok sıcaktı normal doğum istiyorum diye baya yürüttüm eşimle annemide bi yandanda eşimle şakalaştık kocam artık yarın doğurursun bukadar gezdikten sonra bi haftadır hurmada yiyosun zaten ded ertesi gün sabah tuvalete kalktım dönüşte sağ kasığıma berbat bi sancı girdi ama önemsemedim ters yattım heralde dedim ve uyumuşum sabah uyandım eşim bilgisayradan haberlere bakıyordu halkalıda olay olmuş dedi bende ona yorum yaparken aşağıda ılık ılık bişeyler hissettim eşime bişeyler oluyo diyip tuvalete koştum suyum geliyodu ama emin olamadım tuvaletten çıktığında hala bacaklarımın arasından sızmaya devam edince eşime suyum geldi(saat 10 00) ben duşa giriyorum sende annemi uyandır doğurmam ama gidelim bi baksınlar nolur nolmaz dedim eşim annesini uyandırmış ama sancısı yok doğurmaz o demiş ben giyindim ped suyu tutmayınca havlu istedim annemden okadar su gelmezki abartma dedi güldüm geçtim havluyu koydum ve hastane yolunu tutuk (bu arada annem doğurmazsın çantanı alma daha var diyip doğum çantamıda almama izin vermedi) hastaneye geldim eşim ağrın varmı diyo bense ağrım var ama bu doğutturmaz diyorum gayet sakin doktorumu aradım ama açmadı ameliyatta diye düşündüm acile giridim alttan muayene ettiler suyun geliyo açıklığın yok ama yatışını yapmamız gerekiyor dediler ve beni doğumhaneye yolladıla (saat11 20) r eşime annemi ara eşyaları getirsin dedim ve yanından ayrıldım yatışım yapılırkendoktor ormal dedi diye ona göre işlem yapıldı kayıt ve tekrar muayene açıklık parmak ucu kadar diyip benim lavmana aldılar lavman yapıldı tuvalete koşacam derken nerdeyse yere çakılıyordum ve beni yatağa yatırıp beklemeye başladılar doğum bekleme odası sağda solda inleyenler bende bişi yok sonra doktorum hastaneyi başka bi hastayı sormak için aradığında benim yatığımı söylediler adam afalladı tabi bu hafta doğum beklenmiyor bi sorun mu var diye sormuş durumu anlatmışlar biraz beklediler ve doktorumun talimatıyla açıklık 1 cm olunca suni sancı verilmeye başladı başta gayet katlanılırdı ama 9buçuk saat sonunda saat başı tuşe (serviksim yukardaymış ve çocuğun kafası yerleşmemiş olduğundan biraz zordu ama sonlara doğru sancıdan bişey hisedememeye vücudum zangır zangır titremeye başladı heralde 5-6 santim açılmıştır diye düşünürken tuşe sonrası açıklığın hala 1 cm olduğunu söylediler (saat 23 30) suyum şakır şakır gelmeye devam ediyodum sancılar saatlerdir dakikada 1di nefes bile alamıyordum ağlamaya başladım suyum bitmek üzereydi sancılardan bebeğin kalp atışları 110la 160 arası değişip duruyordu karnım açtı ve gücüm tükenmişti açıklığım artmıyordu gelen ebeye lütfen doktor çağırın serumu kessin bira dinleneyim sonra devam edersiniz çocuğu doğurcak gücüm kalmadı gerekiyosa sezeryana alın dedim dr söylersin dedi gitti sonunda ağlamaktan vazgeçtim sadece sessizce inliyodum nöbetçi doktor geldi baktı ağrısı yok heralde dru aradı muayene masasına alın dedi (saat 00 30) muayene etti açıklığın 1 cm böyle giderse açılman bu akşamı yada yarın sabahı bulur ne diyosun dedi ebeye söylediklerimi sölyledim tamam ozaman sezeryana alıyoruz dedi ilacı kestiler ama ağrılarım durmadı meyer kendi sancılarım başlamış ve suni sancıyla birbirine karışmışlar bi belge imzalattılar sondamı takıp masaya aldılar anestezi doktoru hemşire olduğumu duyunca spinal takmayı teklif etti kabul ettim(saat 00 35) ameliyatın ayrıntılarını anlatmıycam oğlumu gördüğüm an gerşey bitimşti benim için canım oğlum okadar tatlıydı ki sesimi duunca ağlamayı kesti (saat 00 45) sonra onu götürdüler sabah saat 10 kadar oğlum yenidoğan odasında kaldı yanıma gelene kadar saatler geçmek bilmedi şimdi yatağında mışıl mışıl uyuyan oğlum 3646 gr 53 cm doğdu soranlara normal ve sezeryan yaptım tek bebek doğurdum diyorum ama herşeye değdi canım oğlum kocamıda anca saat 1de yanımıza çıkardılar 12 saat sonra sezeryan alınınca ben çok korkmuş oğlum ve kocamla çekirdek ailemiz şimdi çok mutlu çok uzun oldu kızlar biliyorum ama işte buda bizim hikayemiz :))))))))):lepi:

gozun aydin canim Muhammet Emirini saba bagislamis Rabbim insallah bizde saglicakla kucagimiza alabiliriz bebislerimizi .. o kadar istiyorum ki buraya guzel haberlerimi yazabilmeyi cok korkuyorum cokk sanki son anda bi akslik cikicak yolu nerdeyse bitirmek uzereyken bir seyler olucak hersey ters gidicekmis gibi geliyo ...

allah yavrunu sana bağışlasın:)
çekirdek ailenle mutlu,güzel günler görün inşallahŞeniz

oğlunuzun güzel günlerini görün inşallahŞeniz

melek canım tebrik ederim biraz sıkıntılı geçmiş ama seninde söylediğin gibi oğluşunu kucağına alınca herşeye değer diyorsun darıısı başımıza artık allahım hayırlı, sağlıklı, uzun bir ömür versin hepinize :))

sağolun kızlar allah sizi bir avazda kurtarsın inşallah
bide dünkü topuk kanı sarılık maceramız var onu hiç anlatmıyom

senağlama
Allah sana ve ogluna saglıklı ömür versin.Beni de aglattın oyacım.

gözün aydın canım...
sağlık sıhatle ağız tadıyla büyüt inş bebişini...
darısı başımıza inş:Saruboceq:

4 yılın sonunda bu mutluluğu yaşayacağımı tahmin bile edemezdim inanın.kızım kollarımda şimdi.mışıl mışıl uyuyor.epidural sezeryan oldum.sancı çekiyorum geceleri uykusuz kalıyorum ama bebeğim için derin'im için herşeye değer.
21 haziran sabahı kahvaltı sofrasına oturmuştuk eşimle.şakalaşıyorduk.ona diyordum ki bugün doğurasım var.gülüyordu sen doğuramazsın diyordu.onu işe gönderdikten sonra birden hafif hafif sancım başiladı.sanki büyük tuvaletim varmış gibi.tuvalete gidiyordum fakat birşey yok.ogün zaten sağlık ocağında rutin kontrolüm vardı.sağlık ocağındaki ebeye durumu anlattım.hemen doktorunu ara dedi.aradım gelmemi söyledi.eşimi çağırdım hemen gittik.açılmam varmış 2 cm.üstelik suyumda hafif hafif gelmeye başlamış.fakat bebeğim yerleşmemiş.hemen hastaneye yatırdılar beni.serumlar falan filan 3 gün hastanede yattım.23 haziran sabahı ultrason kontrolünden sonra doktorum acil sezeryana alınmam gerektiğini söyledi.çok korktum inanın.ve 24 haziran sabahı...açlıkla ve heyecanla geçen bir gecenin sonu.saat9 45 ve ben sezeryana giriyorum.sonda dedikleri şeyin ilk takıldığında acıtmadığını düşündüğüm gibi ameliyat sonrası yaşadığım o acı sonda tecrübesinin canımı nasıl yaktığını anlatarak moralinizi bozmak gibi bir niyetim yok.ameliyathanenin o soğuk sedyesinin üzerine yattıklarında o korkulu fakat belki biraz sonra herşeyin düzeleceğini bilerek mutlulukla kapanan gözlerin açılacağı anda bir mucizenin yanlarında olacağı o en mutlu anı yaşamak kadar güzel birşey yok bence.belime bir iğne vurdular.tekrar yattım masanın üzerine.bacaklarım buz gibi oldu önce.sonra ılık ılık ve sonra doktorumun herşey iyi olacak demesi...kollarım bağlı..midem bulanıyordu sürekli.kusacak gibi oluyordum fakat yoktu ki midemde birşey..hemşire hava veriyordu sürekli.o beni rahatlatıyordu.kızıma birşey olmasından çok korkuyordum.birden bir sallantı ve ciyak ciyak bir ses..yanıma getirdiler kızımı..yüzüme sürdüler yüzünü.bembeyaz bir yağ tabakası vardı üzerinde..ağladım ağladım..yavrumun o sesi bile bana en narin sesleri hatırlatıyordu o an.3.400 gr doğdu meleğim.48 cm di.amelyathanenin kapısından beni sedyeyle cıkarırlarken eşimi gördüm..yine ağladım.tıpkı sana benziyor dedim..yatağıma yatırdılar beni.ayaklarımı kaldırıyorlar ben garip garip bakıyorum bu benim ayakalrım mı diye.eşim gülüyor,bende gülüyorum bu sefer.kızımı 1 saaat sonra yanıma getirdiler.kucağıma alamadım.çünkü yerimden bile kıpırdıyamıyordum.üzerime yatırdılar meleğimi.kokladım cennet kokulumu.3 gün hastanede yattık.şimdi evdeyiz.zilli kızım karanlıkta uyuyamıyor.o yüzden gündüzleri uyuyor.geceleri ışık açıkken uyutuyorum ancak.olsun varsın canımdan can gitsin..kızım için herşeye değer..babasını sorarsanız onu yanımda ağlatma diyor.o ağlayınca odadan cıkıyor.altını bile değiştireyim istemiyor.ağlıyor diye.yani okadar farklı bir duygu babalık annelik..ben anneliği sanki daha önceden yaşamışım ama farkında değilmişim..kızım benim..canım benim..allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin..
işte kızım DERıN karşınızda...

Son düzenleme:
aşiyannnn maşallahhhhhhh yavruna pek tatlı kuzucuk allahım hayırlı bir evlat etsin sağlıklı ve uzun bir ömür versin

asiyan maşallah kızına çok sirin bir bebek allah analı babalı büyütsün.benimde kızım olacak çok duygulandım

Aşiyannnnnnnnn:gitme: maşallaaaaaaaaaaaahhh prenseseeeeeeee....:gitme:
Allah hayırlı uzun ömür versin.:Saruboceq:

ay çok duygulandım..:gitme:

hayırlısıyla darısı başımıza..:gitme::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…