2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

Kilo sorunum var benimde zaten umarım hamilelikte çok fazla kilo almam zaten evlendiğim her ay bi kilo aldım :) 8 aylık evliyim ve tam 8 kilo aldım ona canım sıkılıo zaten umarım şişko bi anne olmam 63 kiloyla hamile kaldım şuan bakalım sonuç ne olacak

Tesekkürler.. İnşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
bide belli belirsiz dedi biliyomusun düşük önleyici hap verdi folik asid verdi.benneyaptımki

bnde 63 kiloyum sen kaçıncı haftadasın ?

Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin meleklerimizi..
ben 4 yıllık evliyim 4 ay önce 7 haftalık bebeğimi düşük sonucu kaybettim.
dün plano testte 2.çizgiyi silik gördüm bu sabah çizgi daha belirgindi. sanırım hamileyim ve çok mutluyum.
2 yıldır bebek sahibi olmak için bekliyorum Rabbim dualarımı kabul etti inşallah isteyen herkese de nasip eder.. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah
hepinize mutlu gebelikler diliyorum yüzünüz hep gülsün..

son reglim 22 hazirandı sanırım internetten hesapladığıma göre 5 haftalık hamileyim ama bugün doktora gidince tam netleşicek :) senin kaç haftalık peki

Canım doktordan dönünce bizimle paylaşırmısın neler olduğunu...

slm kızlar dun gece acile gittiik cok sancım oldu korktum meleğime bişi olucak die ama doktor teyzesi gösterdi artık kendisinide gördük kesenin içinde 3.4mmcik bişii düşünsenize perşembede kalp atışlarını duyacağız inşlll rabbim hepinize nasip etsin. bide cok istifra ettiğim için serum yedim

hyrlı olsun cnm ilk bebeğini neden kaybettn

ayyyy canm gözünaydınolumunekankayizsmile darısı basıma inşallah bnde görürüm haftaya çok sabırsızlanıyorum..delikafadulden

merhaba bende bugun 5+0 hamiş oldugumu öğrendim doktorum perşembe gunune randevu verdi henüz bebeğimi görmedik perşembe gunu 6. haftada olacak ve 10 agustosta izne ayrılıyıoruz inşallah sağlıklıdır

sebebi yok.. lekelenmelerim vardı. progestanla durmadı iğneye döndük ama arttı kanama engelleyemedik.. kanama pıhtılaşma faklan bakıldı hiç sorun yok. dr um genellikle bozuk sperm olduğu zaman vücut atıyo o bebeği çünkü özürlü olma ihtimali olyor dedi
Rabbim bunu sağlıkla kucağıma aldırır inş.. tabi benimle birlikte hepinizinkini..

hyrlı olsun cnm ilk bebeğini neden kaybettn

sebebi yok.. lekelenmelerim vardı. progestanla durmadı iğneye döndük ama arttı kanama engelleyemedik.. kanama pıhtılaşma faklan bakıldı hiç sorun yok. dr um genellikle bozuk sperm olduğu zaman vücut atıyo o bebeği çünkü özürlü olma ihtimali olyor dedi
Rabbim bunu sağlıkla kucağıma aldırır inş.. tabi benimle birlikte hepinizinkini..:Saruboceq:

kızlar ben de hamileyim...2 yıllık çaba sonunda artık oluruna bıraktığım bi anda oluverdi.. ben de pko var. pko olupta gebe kalamayanlar asla ümitsizliğe düşmesin. her neyse yarın keseyi görmek için gitcez. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah.. Bebişlerle birlikte Allaha emanet olun..

gözün aydın bi tanem...bende 15 aydır uğraşıyorum darısı tüm isteyenlere inşallah

amin cnm allahım kavusmayı nasip etsin bebeişlerimize

kızlar bende hamileyim:) çok mutluyum. ilk çocuğum erkek, şimdikini kız istiyorum, bakalım haıyrlısı.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…