2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

annee dun gece bendede hafif regl olacakmisim gibi bir agri oldu..siddetli deil cok hafif..sabah kalktigimdada vardi..hemen lavoboya kostum baktim leke felan yok..agri normal mi acaba?

kime sorduysam normali diolar canım bebeğin kesesi oluşup rahme yarleştiği için sancı olabiliomuş bende sık sık olmasada 2 haftadır arada sancı gelio öle

him...benim daha 2 haftalik bebek :) nasil hemen kese yerlesiyor :) ne hizli bir surec..ben hala inanamiyorum hamile olduguma..doktora gidince ne gibi testler yapiyorlar bilgilendirir misniz ben daha 2 hafta gidemeyecem doktora? siz kacinci haftada gittiniz?

ewt cnm gerçekten çok hızlı bir süreç :) ben yarın gitmeyi düşünüorum bi aksilik çıkmazsa doktora ilk başta kan testi yapıolar ordaki değerde ne kadarlık oldugu ortaya çıkıor sonra ne gibi testler uyguluolar bende tam bilmiorum cnm ama doktora giden arkadaşlar eminim bizi bilgilendireceklerdir :)

bana folbiol verdi dr. bide düşük önleyici progestan verdi..

merhaba arkadaşlar ben de cuma günü idrar testi yaparak öğrendim hamile olduğumu şaşkınım. ondan bir hafta önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı demek ki erkenmiş:)
cuma günü silik çıktı emin olamadım bu sabah bir kez daha yaptım gayet netti.
benim bir kızım var . kızım dan sonra iki düşük yaşadım. o yüzden tam da kendimi kaptıramıyorum. daha öncekilerde keseyi göremeden düşük yaptım. bu sefer sağlıklı olacağını biliyorum. öyle hissediyorum. hepimiz için hayırlısı inşallah. sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allahım.

bana folbiol verdi dr. bide düşük önleyici progestan verdi..

tesekkur ederim..ben solgar aldim burda onu bulabildim..doktorada gidemiyorum ..hayirlisiyla 2 hafta sonra turkiyeye döndugumuzde ögrenicem ne var ne yok..dusuk önleyici daha önce dusuk yapanlara mi veriliyor acaba? benim ilk gebeligim aslinda dusse de cok sorun olmaz..ama sagligim bozulsun istemem sag salim bebecik buyusun ne yapalim Allahtan gelen bir hediye o bize..

canm tebrik ederim seni allah herşeyin bir kolaylığını verir

canım gözünaydın herseferinde aynı şey olcak diye bişey yok busefer her şey yolunda gider inş canım stres yapma kendine allah bir an evvel kucağına almayı nasip etsin inş

canım gözünaydın herseferinde aynı şey olcak diye bişey yok busefer her şey yolunda gider inş canım stres yapma kendine allah bir an evvel kucağına almayı nasip etsin inş

aslında rahatım. öğrendiğmin ertesi gecesi biraz stres yaptım . gün içinde çok yorulmuştum. aşrı gaz vardı. 3 gibi uyandım sabaha kadar uyuyamadım. ama şimdi rahatım . kalp atışlarından sonra heyecanımı koyverebileceğim herhalde :)
şu anda temkinliyim anlayacağınız. sağlıcakla herkese

yeni hamişlerimize hayırlı uğurlu olsun diliorm allahım hepimze kavusmayı nasip etsin bebeişleree

Merhaba kızlar,
Ben de gecen hafta salı gunu ogrendim hamile oldugumu :) En son 8 temmuz da adet gormustum...Evde idrar testi yaptım öncelikle, çok silik çıktı ikinci çizgi...Sonra hemen gidip bir test daha aldım eczaneden, o da aynı şekilde silik çıktı...Ertesi gün ise hastaneye koşarak kan testi yaptırdım :) Vee o da pozitif!! b-Hcg değerim 32 idi...Şimdi çok daha yükselmiştir diye umuyorum...Normal şartlarda 14 Nisan'da doğacak Ancak ben şimdilik hiçbir belirti hissetmiyorum, zaten adetim gecikmeden şansa öğrenmiş bulundum...İnşallah bir terslik olmaz ve Allah bebegimi kucagıma almayı nasip eder, baska dilegim yok...

Son düzenleme:

tebrik ederim cnm sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallahhhopuyorumnanaktan

arkadaşlar bir sorum olacak bende 5+0 da hamiş oldugumu öğrendim bhcg değerim 873.7 idi perşembe gunu yani 5+5 de doktora gideceğiz kalp atısı kaçıncı haftada duydunuz bu arada sat : 26 haziran

anne canım daha gidemedin mi doktora CADIARZU

arkadaşlar bir sorum olacak bende 5+0 da hamiş oldugumu öğrendim bhcg değerim 873.7 idi perşembe gunu yani 5+5 de doktora gideceğiz kalp atısı kaçıncı haftada duydunuz bu arada sat : 26 haziran

canım bende 5 haftalık hamileyim doktorum 13 ağustosta kalp atışlarını duyabiliriz dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…