annee dun gece bendede hafif regl olacakmisim gibi bir agri oldu..siddetli deil cok hafif..sabah kalktigimdada vardi..hemen lavoboya kostum baktim leke felan yok..agri normal mi acaba?
annee dun gece bendede hafif regl olacakmisim gibi bir agri oldu..siddetli deil cok hafif..sabah kalktigimdada vardi..hemen lavoboya kostum baktim leke felan yok..agri normal mi acaba?
tesekkurler ..acaip korkuyorum..aklim bebegi istemiyor kalbim istiyor..yasimda 29 :) tam zamani aslinda..ögretmenim baska bir yere tayinim cikti aileme daha yakinim surekli gelir giderim diyorum..off :) keske bende sevinebilseydim bu supriz bebege..folic asid hangi marka kullaniyorsunuz? ben gebelikten once kullanmadim yeni basliycam..doktor ne önerdi size
bana folbiol verdi dr. bide düşük önleyici progestan verdi..
merhaba kizlar, bende hamile kaldigimi dun ögrendim eczaneden aldigim testten..supriz bir bebek oldu bizim icin,dusunmuyorduk..tahminimce 15 temmuzda döllenme oldu.. suan 2 haftalik olmali..suan tatildeyim yurtdisindayim,doktora gitmedim,saglik guvencem yok burda..folikacid siparisi verdik, hemen baslamak gerekiyor diye birde demir...daha önceden kullanmadim planlamadigimiz icin..solgar marka iyiymis internetten ogrendik..15 agustosta turkiyeye donucem orda direk doktora gidicez..ne gibi testler yapiliyor ilk gidince korkuyorum:) hamile kalmak bende sok etkisi yapti cunku 1 sene esim yurtdisinda kalicak yapayalniz bu sureci nasil geciririm ..ustesinden gelir miyim sizce?:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar ben de cuma günü idrar testi yaparak öğrendim hamile olduğumu şaşkınım. ondan bir hafta önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı demek ki erkenmiş:)
cuma günü silik çıktı emin olamadım bu sabah bir kez daha yaptım gayet netti.
benim bir kızım var . kızım dan sonra iki düşük yaşadım. o yüzden tam da kendimi kaptıramıyorum. daha öncekilerde keseyi göremeden düşük yaptım. bu sefer sağlıklı olacağını biliyorum. öyle hissediyorum. hepimiz için hayırlısı inşallah. sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allahım.
canım gözünaydın herseferinde aynı şey olcak diye bişey yok busefer her şey yolunda gider inş canım stres yapma kendine allah bir an evvel kucağına almayı nasip etsin inş
Merhaba kızlar,
Ben de gecen hafta salı gunu ogrendim hamile oldugumu :) En son 8 temmuz da adet gormustum...Evde idrar testi yaptım öncelikle, çok silik çıktı ikinci çizgi...Sonra hemen gidip bir test daha aldım eczaneden, o da aynı şekilde silik çıktı...Ertesi gün ise hastaneye koşarak kan testi yaptırdım :) Vee o da pozitif!! b-Hcg değerim 32 idi...Şimdi çok daha yükselmiştir diye umuyorum...Allaj inşallah bebegimi kucagıma almayı nasip etsin, baska dilegim yok...
ewt cnm gerçekten çok hızlı bir süreç :) ben yarın gitmeyi düşünüorum bi aksilik çıkmazsa doktora ilk başta kan testi yapıolar ordaki değerde ne kadarlık oldugu ortaya çıkıor sonra ne gibi testler uyguluolar bende tam bilmiorum cnm ama doktora giden arkadaşlar eminim bizi bilgilendireceklerdir :)
arkadaşlar bir sorum olacak bende 5+0 da hamiş oldugumu öğrendim bhcg değerim 873.7 idi perşembe gunu yani 5+5 de doktora gideceğiz kalp atısı kaçıncı haftada duydunuz bu arada sat : 26 haziran
arkadaşlar bir sorum olacak bende 5+0 da hamiş oldugumu öğrendim bhcg değerim 873.7 idi perşembe gunu yani 5+5 de doktora gideceğiz kalp atısı kaçıncı haftada duydunuz bu arada sat : 26 haziran
canım bende 5 haftalık hamileyim doktorum 13 ağustosta kalp atışlarını duyabiliriz dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?