2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

çok teşekkürler canım ya böle duydukça içim rahatlıo şuan gerçekten çok sancım var çünkü sanki heran regl olucakmışım gibi Bu arada seninde hayırlı olsun sağsağlim elimize alırız inşallah meleklerimizi yaa benim daha ilk oldugundan çok fazla heyecan ve korku var içimde bilmiyorumkismile

kaç haftalıksın ? elzey ben göremedim ve 5 hafta 5 günlük bugün. dr. göremedi dün gitmiştim.:çok üzgünüm:

kaç haftalıksın ? elzey ben göremedim ve 5 hafta 5 günlük bugün. dr. göremedi dün gitmiştim.:çok üzgünüm:

Canım tam 5 haftalıktım dün keseyi gördü doktorum sadece.... Üzülme seninki geç döllenme olabilir o yüzden gözükmemiştir. Bazende rahim duvarık kalın olabiliyor o yüzden de geç gözükebiliyor. inşallah hayırlısıyla görürsün bebişini...

Birşey değil canım amacımız burada birbirimizn heyecanını korkusunu elimizden geldiğince gidermeye çalışmak... :1hug:

kızlar az önce doktorumla konustum 6 ağustosta bebeişimin kalp atışlarını duyacağım ayy heyecanlandım valla gecer mi bu bir hafta

merhabalar aranıza ben de alır mısınız galiba ben de hamileyim...idrar testinde ikinc çizgi silik de olsa çıktı...Allaha şükür...adetim üzerinden 3 gün geçti ama ailelere söylemedim...sizce söyleyeyim mi?

Hayırlısı olsun canım... Ben hemen söylemiştim eşime. Keseyi gördüğümüz zamanda ailelere söyledik. şimdi sıra bebişimizi görmekte.

söle cnm söle neyi saklıcaksın ki ben adetime gun kala öğrendim hemen kan testi yaptırdım akşamda butun sulaleye ilan ettik insan içinde tutamıyor ki

Arkadaşlar bu arada iştah durumlarınız nasıl... Ben de acaip iştah artması var kaydirigubbakcemile3sürekli birşeyler yemek istiyorum neredeyse, ama hep tuzlu şeyler. canım hiç tatlı çekmiyor. Şöyle kebaplar köfteler oh oh bir olsa da yesem şimdi..:1no2::1no2:. Benim ve bebeğim için gerekenden fazlasını da yemek istemiyorum çünkü sonra gereksiz yere bir sürü kilo alıyorum. İlk hamileliğim de öyle olmuştu çünkü. tam 26 kilo almıştım. Bu seferkin de daha dengeli gitmek istiyorum ama bende mide bulantısı yok aksine bol bol iştah açılması varCADIARZUCADIARZU

canım ben keseyi tam 5 haftalıkken gördüm adetim de 5 gün geçmişti... sende 1 hafta içinde gidersen keseyi görürsün inşallah...

inşallah görebiliriz.sen de sağlıkı gebelik geçirirsin inşallah.benim çok erken olduğm için iştah her zaman ki gibi.(her zaman iştahlıyım :) ) benim de hala adet olucakmış gibi kasıklarım ağrıyor.umarım normaldir..

ahh cnm ahhh nasıl içim bulanıo bnm ama surekli acıkıorm ama yiyincede hemen cıkarıyorum ama cok şükürrr bebişim var ya onun canı sağoolsun

ya bende hiç iştah yok arkadaşlar yaa sabah kahvaltı yapmadan işe geldim öğlene kadar gene bişe cnm istemiodu öğlen eşim yemeğe götürdü öle atıştırdım bişeler ama zorla çok fazla başım ağrıo ve uykum var çok

canım herkes te farklı belirtileri oluyor bu hamileliğin... İştah artması iyi mi kötümü bilemiyorum..bilmiyorumkismile. Ama tek bildiğim şey ben de kilo yapıyor olması:1no2::1no2:

idrarda çıkan hamileliklere kesin gözü ile bakılıyo ama çok merak edersen herşey yolunda mı diye 36 saat arayla kan testi yaptırıyosun belirgin şekilde yükselme varsa mutlaka hamilesin... tabi kalp atışlarını görmende gebeliğin sağlıklı bir gebelik olduğunu gösteriyor. sakın üzülme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…