canım hayırlı olsun diyelim. Çünkü aynı durumlar bende de var. Benimde daha çok yeni olmasına rağmen keseyi gördük. ve sanki adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor ama bunlar normal canım. Çünkü rahmin büyüyor, içeride neler oluyor neler:)))Doktorum anne olmak o kadar kolay değil demişti bana ilk bebeğime hamileliğimde. O yüzden bu hamileliğimde biraz daha tecrübeliyim en azından bunlar olabilen şeyler canım. Sen hiç sıkma canınıyerimseniben
canım hayırlı olsun diyelim. Çünkü aynı durumlar bende de var. Benimde daha çok yeni olmasına rağmen keseyi gördük. ve sanki adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor ama bunlar normal canım. Çünkü rahmin büyüyor, içeride neler oluyor neler:)))Doktorum anne olmak o kadar kolay değil demişti bana ilk bebeğime hamileliğimde. O yüzden bu hamileliğimde biraz daha tecrübeliyim en azından bunlar olabilen şeyler canım. Sen hiç sıkma canınıyerimseniben
kaç haftalıksın ? elzey ben göremedim ve 5 hafta 5 günlük bugün. dr. göremedi dün gitmiştim.:çok üzgünüm:
mrb bende 5 haftalık hamileyim temmuz ayında hamile kaldım çokk mutluyumm... 2 aylık evliyim.
çok teşekkürler canım ya böle duydukça içim rahatlıo şuan gerçekten çok sancım var çünkü sanki heran regl olucakmışım gibiBu arada seninde hayırlı olsun sağsağlim elimize alırız inşallah meleklerimizi yaa benim daha ilk oldugundan çok fazla heyecan ve korku var içimde bilmiyorumkismile
mrb bende 5 haftalık hamileyim temmuz ayında hamile kaldım çokk mutluyumm... 2 aylık evliyim.
merhabalar aranıza ben de alır mısınız galiba ben de hamileyim...idrar testinde ikinc çizgi silik de olsa çıktı...Allaha şükür...adetim üzerinden 3 gün geçti ama ailelere söylemedim...sizce söyleyeyim mi?
merhabalar aranıza ben de alır mısınız galiba ben de hamileyim...idrar testinde ikinc çizgi silik de olsa çıktı...Allaha şükür...adetim üzerinden 3 gün geçti ama ailelere söylemedim...sizce söyleyeyim mi?
Allah razı olsun.keseyi ne zaman gördünüz elzey,ne zaman doktora gitmeliym?
Allah razı olsun.keseyi ne zaman gördünüz elzey,ne zaman doktora gitmeliym?
canım ben keseyi tam 5 haftalıkken gördüm adetim de 5 gün geçmişti... sende 1 hafta içinde gidersen keseyi görürsün inşallah...
Arkadaşlar bu arada iştah durumlarınız nasıl... Ben de acaip iştah artması var kaydirigubbakcemile3sürekli birşeyler yemek istiyorum neredeyse, ama hep tuzlu şeyler. canım hiç tatlı çekmiyor. Şöyle kebaplar köfteler oh oh bir olsa da yesem şimdi..:1no2::1no2:. Benim ve bebeğim için gerekenden fazlasını da yemek istemiyorum çünkü sonra gereksiz yere bir sürü kilo alıyorum. İlk hamileliğim de öyle olmuştu çünkü. tam 26 kilo almıştım. Bu seferkin de daha dengeli gitmek istiyorum ama bende mide bulantısı yok aksine bol bol iştah açılması varCADIARZUCADIARZU
ya bende hiç iştah yok arkadaşlar yaa sabah kahvaltı yapmadan işe geldim öğlene kadar gene bişe cnm istemiodu öğlen eşim yemeğe götürdü öle atıştırdım bişeler ama zorla çok fazla başım ağrıo ve uykum var çok
cnm bnde gecen yıl hazranda kaybetmiştim buyılda hazranda hamiş kalmışım yok kantesti yaptırmadım idrarda net bişekilde poztf çıktı o yüzden biraz büyüsün dr. görebilsin diye 1 hfta bekliyeceğim inşallah görürüm..:Saruboceq: :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?