2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

cnm hayırlı uğurlu olsun cok sevindm adına pki ilk bebeğini kaybetme sebebin neymiş?

hayırlı olsun darısı basıma bnde demin geldim ama kan pıhtısı seklindeymiş belli belirsiz dedi dr. üzgünüm biraz haftaya inşallha görürüm..:çok üzgünüm:

ama heycanlanma dedi diom net bişekilde cıktı die heycanlanma nedemek olmayabilir demek kese falan demedi galiba cok küçük test yapıcakmışmafoldumben

üzülme cnm gec döllenme olabilir stres yapma hersey mumkun yani sen elini allaha ac hayırlısı için dua et bol bol inşl meleğin seninledir

hayırlı olsun darısı basıma bnde demin geldim ama kan pıhtısı seklindeymiş belli belirsiz dedi dr. üzgünüm biraz haftaya inşallha görürüm..:çok üzgünüm:

kendini üzme ben de geçen sene kaybetmiştim bebeğimi ama bak geçen sene temmuzda kaybetmiştim şimdi de temmuz da hamile kaldım hayırlısı olur inşallah... senin adet tarihin geçmişti de mi? bi de kan tahlili yaptırdın mı?

cnm bnde gecen yıl hazranda kaybetmiştim buyılda hazranda hamiş kalmışım yok kantesti yaptırmadım idrarda net bişekilde poztf çıktı o yüzden biraz büyüsün dr. görebilsin diye 1 hfta bekliyeceğim inşallah görürüm..:Saruboceq: :çok üzgünüm:

Slm arkadaşlar bu nası deişik bi duyguymuş yaa eşimde bende çok mutlu olduk fakat benim çok sancım var bu normalmidir ya midem deseniz altüst durumda iş yerinde zor duruorum :bbo:

canım hayırlı olsun diyelim. Çünkü aynı durumlar bende de var. Benimde daha çok yeni olmasına rağmen keseyi gördük. ve sanki adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor ama bunlar normal canım. Çünkü rahmin büyüyor, içeride neler oluyor neler:))) Doktorum anne olmak o kadar kolay değil demişti bana ilk bebeğime hamileliğimde. O yüzden bu hamileliğimde biraz daha tecrübeliyim en azından bunlar olabilen şeyler canım. Sen hiç sıkma canınıyerimseniben

İnşallah canım sende, bende ve tüm diğer anne adyaları da duyar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…