merhaba kızlar ben de bu gün doktora gittim geçen hafta kesem görünmüyordu ama bu hafta kesem göründü ve 6 haftalık bir bebeğim var umarım haftaya kalp atışlarını da duyarım... benim bu ikinci hamileligim ilki geçen sene temmuzda 9 haftalıkken karnımda ölmüştü o yüzden ilk 14 haftanın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum..
a aaa 2 gün aramız var bnde 5hafta 4 günlük ama moralim bozuk..
merhaba kızlar ben de bu gün doktora gittim geçen hafta kesem görünmüyordu ama bu hafta kesem göründü ve 6 haftalık bir bebeğim var umarım haftaya kalp atışlarını da duyarım... benim bu ikinci hamileligim ilki geçen sene temmuzda 9 haftalıkken karnımda ölmüştü o yüzden ilk 14 haftanın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum..
cnm bzm sennle aynı bnmde 5 hfta 4gunluk neden moraalin bozuk kim üzüor senii söle bakalımbenneyaptımki
hayırlı olsun darısı basıma bnde demin geldim ama kan pıhtısı seklindeymiş belli belirsiz dedi dr. üzgünüm biraz haftaya inşallha görürüm..:çok üzgünüm:
aaa 20 hazrn bnm sat seninde öyle galiba senin hamiş lduunu bilmiodum cnm:1hug:
cnm ya nefden üzülüosun kan pıhtısı derken kkeseyi gördü ama demi
ama heycanlanma dedi diom net bişekilde cıktı die heycanlanma nedemek olmayabilir demek kese falan demedi galiba cok küçük test yapıcakmışmafoldumben
sen gördünmü bebişini masum pisi ?
gördüm cnm 4hafta 3 günlükken cok küçüktü ama ayın 6sında bidaha gidceğim
cnm hayırlı uğurlu olsun cok sevindm adına pki ilk bebeğini kaybetme sebebin neymiş?
hayırlı olsun darısı basıma bnde demin geldim ama kan pıhtısı seklindeymiş belli belirsiz dedi dr. üzgünüm biraz haftaya inşallha görürüm..:çok üzgünüm:
kendini üzme ben de geçen sene kaybetmiştim bebeğimi ama bak geçen sene temmuzda kaybetmiştim şimdi de temmuz da hamile kaldım hayırlısı olur inşallah... senin adet tarihin geçmişti de mi? bi de kan tahlili yaptırdın mı?
kızlar hamilelikler nasıl gecio anlatın azcık
walla iyi şimdilik bulantı var biraz kusmaya başlamadım bebişim kendini göstermedi üzgünüm biraz senin nasıl gidiyor ?
normalde 19veya 20temmuzda regl olmam gerekiodu ve sanki regl olucakmış gibi sancılarım var ama hala olmadım 10 gün aslında beklemezdim çok zor geçti bu on gün ama ilkinde hüsrana uğrayınca tekrardan heyecanlanıp hayal kırıklığına uğramak istemedim sonundada dayanamayıp test yaptım hala sancım var ama regl olmuorum halada kısmetse yarın izin almaya çalışıcam işyerinden ve doktora gidicem yarın gidemezsem artık cumartesi veya pazartesi kesin giderim kese oluşmuştur sanırım dediğiniz gibi inşallah yaa
son adet tarihim 22 haziran keseyi gördüğümde 4 hafta 6 günlktü bebeğim 15 ağustosta kalp atışlarını duycaz inş canım bu sefer bişeycik olmaz sen gene tedbiri elden bırakma sık sık git kontrole kalp atışlarını duyarsın inş bir an evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?