2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

canım bebişini gördün demek çok sevindim

ay cnm nasıl bilmiosun son regl tarihini kız düzensiz miydi?

hayır canım son adet tarihimi tabikide biliyorum sadece drlar son adet tarinden itibaren hesaplıyo ama ben eşimin ne zaman yanımda olduğunu biliyorum işi dolayısıyla her zaman birlikte değiliz onu söylemek istemiştim opuyorumnanaktan artık her ne olursa olsun ben gittim ve gördüm bebeğimi 1.04 cm minicikti haftaya tekrar gideceğim zemuszemus sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim isteyen herkesede versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar hamilelik haberi alan herkesin gözü aydın olsun..geçen hafta ultrasona girdim keseyi gördük ama bununla birlikte sol tarafımda kist varmış çok üzüldüm ama doktor bunun normal olduğunu söyledi ilk gebeliklerde olur dedi...ama kesede hala biş yok sadece kese normal mi yaa bilmiyorumkismile bu haftada kalp atışı için gideceğim..

kızlar size bişey sorucam. doktora gittim gebelik pozitif çıktı ancak çok küçük olduğu için göremedik keseyi. inşallah bugün görcez. ama ben de hiç öle bulantı felan yok.. korkuyorum.. sizde ne gibi belirtiler var acaba? kayınvalidem normal dedi. o eşime hamileyken hiç bulantı kusma vs gibi belirti yaşamamış.. dio ki sanki hamile değil gibiydim dio.

arkadasım herkezde farklı belirtiler oluyor herkezde aynı sey olcak die bişey yok..
moral bozmaya gerek yok yani sevinmene bak..kaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldım 7 haftalık hamileyim sizce bu hafta bebeğimin kalp atışlarını duyabilirmiyim? Bide bende hiçbir belirti yokkk niyeki biraz garip değilmi ?cevap verirseniz çook sevinirim soracak kimsem yok...

bence duyarsın herkezde farklı oluyor bazen erken bazen gec ama duyarsın nasiipse herkezde farklı oluyor dr.a sorarsın kokmana gerek yok bi belirti yoksada hamilesin ama..:teselli:

canım ben de senden az önce yazmıştım ben de de belirti yok.. sadece göğüslerimde biraz hassasiyet var.. gerçi senin haftan benden ileriymiş.. herkes olmayabilir normal dio.. umarız öledir değil mi? ben bugün daha keseyi görmeye gitcem.. ohooo daha çok yolun başındayız.kaydirigubbakcemile3

merhaba kizlar, bende hamile kaldigimi dun ögrendim eczaneden aldigim testten..supriz bir bebek oldu bizim icin,dusunmuyorduk..tahminimce 15 temmuzda döllenme oldu.. suan 2 haftalik olmali..suan tatildeyim yurtdisindayim,doktora gitmedim,saglik guvencem yok burda..folikacid siparisi verdik, hemen baslamak gerekiyor diye birde demir...daha önceden kullanmadim planlamadigimiz icin..solgar marka iyiymis internetten ogrendik..15 agustosta turkiyeye donucem orda direk doktora gidicez..ne gibi testler yapiliyor ilk gidince korkuyorum:) hamile kalmak bende sok etkisi yapti cunku 1 sene esim yurtdisinda kalicak yapayalniz bu sureci nasil geciririm ..ustesinden gelir miyim sizce?:CüvCüv:

İnşallah gelirsin hayırlı olsun yalnız olmakda zor bu sürecte..Allah yardımcın olsun.:1hug:

drdan gelince haber ver cnm inşallah görürsün keseyi..olumunekankayizsmile

mrb renkliatlas hayırlı olsun umarım sağsalim kucağına alırsın sen bunları dert etme artık babası döndüğünde onu bebğinle karşılıyacagını düşün tabiki gelirsin üstesinden meark etme umarım herşey gönlünce olur :1hug:

kızlarr bu arada cumartesi günü doktora gidemedim ama kan testi yapırdım ve yaklaşık 5,5 haftalık hamile gözüküorum ama hala sancım var yaa ufff iş yerinden yalnız kaldım herkez tatilde izin alamıorum ama biran öncede doktora gidip tam anlamıyla öğrenmek istiorum herşeyi keseyi görebilecekmiyim kalp atışlarını duymak istiorum :S

İnşallah gelirsin hayırlı olsun yalnız olmakda zor bu sürecte..Allah yardımcın olsun.:1hug:

tesekkurler ..acaip korkuyorum..aklim bebegi istemiyor kalbim istiyor..yasimda 29 :) tam zamani aslinda..ögretmenim baska bir yere tayinim cikti aileme daha yakinim surekli gelir giderim diyorum..off :) keske bende sevinebilseydim bu supriz bebege..folic asid hangi marka kullaniyorsunuz? ben gebelikten once kullanmadim yeni basliycam..doktor ne önerdi size

tesekkur ederim canim.. burasi bana gercekten moral oldu..babayi bebekle karsiliycaz :) guzel bir duygu aslinda..

annee dun gece bendede hafif regl olacakmisim gibi bir agri oldu..siddetli deil cok hafif..sabah kalktigimdada vardi..hemen lavoboya kostum baktim leke felan yok..agri normal mi acaba?

Rica ederim ne demek burda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıoruz gerçekten çok güzel bişey bu arada folik asid bende hamile kalmadan önce kullanmadım ve halada kullanmıorum bizede gerçekten süpriz oldu ama umarım hayırlısı olur bende birean önce doktora gitmrk istiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…