slm kızlar dun gece acile gittiik cok sancım oldu korktum meleğime bişi olucak die ama doktor teyzesi gösterdi artık kendisinide gördük kesenin içinde 3.4mmcik bişii düşünsenize perşembede kalp atışlarını duyacağız inşlll rabbim hepinize nasip etsin. bide cok istifra ettiğim için serum yedim
ay cnm nasıl bilmiosun son regl tarihini kız düzensiz miydi?
gözün aydın bi tanem...bende 15 aydır uğraşıyorum darısı tüm isteyenlere inşallah
kızlar size bişey sorucam. doktora gittim gebelik pozitif çıktı ancak çok küçük olduğu için göremedik keseyi. inşallah bugün görcez. ama ben de hiç öle bulantı felan yok.. korkuyorum.. sizde ne gibi belirtiler var acaba? kayınvalidem normal dedi. o eşime hamileyken hiç bulantı kusma vs gibi belirti yaşamamış.. dio ki sanki hamile değil gibiydim dio.
günaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldım 7 haftalık hamileyim sizce bu hafta bebeğimin kalp atışlarını duyabilirmiyim? Bide bende hiçbir belirti yokkk niyeki biraz garip değilmi ?cevap verirseniz çook sevinirim soracak kimsem yok...
canım ben de senden az önce yazmıştım ben de de belirti yok.. sadece göğüslerimde biraz hassasiyet var.. gerçi senin haftan benden ileriymiş.. herkes olmayabilir normal dio.. umarız öledir değil mi? ben bugün daha keseyi görmeye gitcem.. ohooo daha çok yolun başındayız.kaydirigubbakcemile3günaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldım 7 haftalık hamileyim sizce bu hafta bebeğimin kalp atışlarını duyabilirmiyim? Bide bende hiçbir belirti yokkk niyeki biraz garip değilmi ?cevap verirseniz çook sevinirim soracak kimsem yok...
merhaba kizlar, bende hamile kaldigimi dun ögrendim eczaneden aldigim testten..supriz bir bebek oldu bizim icin,dusunmuyorduk..tahminimce 15 temmuzda döllenme oldu.. suan 2 haftalik olmali..suan tatildeyim yurtdisindayim,doktora gitmedim,saglik guvencem yok burda..folikacid siparisi verdik, hemen baslamak gerekiyor diye birde demir...daha önceden kullanmadim planlamadigimiz icin..solgar marka iyiymis internetten ogrendik..15 agustosta turkiyeye donucem orda direk doktora gidicez..ne gibi testler yapiliyor ilk gidince korkuyorum:) hamile kalmak bende sok etkisi yapti cunku 1 sene esim yurtdisinda kalicak yapayalniz bu sureci nasil geciririm ..ustesinden gelir miyim sizce?:CüvCüv:
canım ben de senden az önce yazmıştım ben de de belirti yok.. sadece göğüslerimde biraz hassasiyet var.. gerçi senin haftan benden ileriymiş.. herkes olmayabilir normal dio.. umarız öledir değil mi? ben bugün daha keseyi görmeye gitcem.. ohooo daha çok yolun başındayız.kaydirigubbakcemile3
merhaba kizlar, bende hamile kaldigimi dun ögrendim eczaneden aldigim testten..supriz bir bebek oldu bizim icin,dusunmuyorduk..tahminimce 15 temmuzda döllenme oldu.. suan 2 haftalik olmali..suan tatildeyim yurtdisindayim,doktora gitmedim,saglik guvencem yok burda..folikacid siparisi verdik, hemen baslamak gerekiyor diye birde demir...daha önceden kullanmadim planlamadigimiz icin..solgar marka iyiymis internetten ogrendik..15 agustosta turkiyeye donucem orda direk doktora gidicez..ne gibi testler yapiliyor ilk gidince korkuyorum:) hamile kalmak bende sok etkisi yapti cunku 1 sene esim yurtdisinda kalicak yapayalniz bu sureci nasil geciririm ..ustesinden gelir miyim sizce?:CüvCüv:
İnşallah gelirsin hayırlı olsun yalnız olmakda zor bu sürecte..Allah yardımcın olsun.:1hug:
mrb renkliatlas hayırlı olsun umarım sağsalim kucağına alırsın sen bunları dert etme artık babası döndüğünde onu bebğinle karşılıyacagını düşün tabiki gelirsin üstesinden meark etme umarım herşey gönlünce olur :1hug:
kızlarr bu arada cumartesi günü doktora gidemedimama kan testi yapırdım ve yaklaşık 5,5 haftalık hamile gözüküorum ama hala sancım var yaa ufff iş yerinden yalnız kaldım herkez tatilde izin alamıorum ama biran öncede doktora gidip tam anlamıyla öğrenmek istiorum herşeyi keseyi görebilecekmiyim kalp atışlarını duymak istiorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?