selam..:) ah ah buralara gireceğim hiç aklıma gelmezdi..:) ben hazır bile değilim :) yaş 29 ama :) ruhum hazır değil..ne yapacam hanımlar daha 2 haftalık hamileyim :) test yaptım baya koyu cıktı test sonucu :) bu kadar cabuk öğrenen var mı:) benden daha düşük hafta da olan yok sanırım :)..şimdiden başım agrıyor göğüslerimde sızlama şişme..hafif karın ağrsı baş dönmesi ...bana neler oluyor böyle ..sizdede 2 haftalıkken böyle oldu mu?
belirtilerin fln nasıl cnm mide bulantıları yeme hissi
ben de iki haftalıktım fark ettiğimde. allah kucağımıza almayı da olmayan herkese meleklerini kucaklamayı da nasip etsin.
amin canım... Allah en sağlıklısından mini mini bebelerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..Rab den gelene kapımızda gönlümüzde açık..ama beni bir korku bir stres sardı.. 1 sene eşim yurtdısında olacagı için nasıl üstesinden gelirim diye bir tedirginlik yaşıyorum..eşime belli etmiyorum ama gerginim..bilmiyorumkismile
canım bulantım yok çok şükür iştahımmın maşallahı var 2 kilo almışım bu ay doktor 12 kiloyla bitiriceksin hamileliği dedi ama 2oye dayanırım ben bu gidişle göğüslerim felaket büyüdü ve acıyo arada adet olucakmışım gibi ağrı giriyo ama 2 gündür oda yok çok şükür sivilcelerim çıktı
merhaba arkadaşlar. ben de 5 haftalık hamileyim.ilk gebeliğim, çok endişeli bir gebeyim ama... PCO hastasıyım, ayrıca hipotiroidim ve insülin direncim de var. beş yıldır bebiş için uğraşıyorken, tamam artık,normal yolla olmayacak dedikten sonra gebe kaldım.senelerce diane 35 ve aldactone içtim, bünyem harap oldu,her yıl şiştikçe şiştim. 4 ay önce bir endokrin doktoru insülin direncime baktırdı tahlilde ve glifor kullanmaya başladım. 6 aydır regl olmuyordum,farlutal içip 13 haziranda regl oldum. temmuzun 12'sinde de ben hamileyim dedim,çünkü kasıklarımdaki batmalar, göğsümdeki acı,bir de dolap kokuyor,şişe kokuyor,her şey kokuyordu :) testi 15 temmuzda evde yaptım,ikinci çizgi silik çıktı,hemen kan testi yaptırdım:117 çıktı,ikinci test hafta sonu girince araya ve hava çok sıcak diye çıkamayınca evden 4 gün sonraydı,504 çıktı. 23 temmuzda 4 haftalık 4 mm bir kese gördük. tam bir hafta sonra da 5 haftalık 9,1 mm yolk sacı oluşmuş bir kese göründü. endişeme gelince...o kadar çok bekledik ki bu bebeği...ona bir şey olacak diye çok korkuyorum ve yaklaşık bir haftadır ara ara akıntımda incecik çizgiler halinde kan görüyorum. akıntım şeffaf,jelimsi,içinde de çizgi çizgi kan...doktorum vajinal ultrasonda kanama göremedi,olsa tespit ederdik dedi ve her ihtimale karşı progeston iğne yaptı.başına böyle bir şey gelen var mı? bu arada, ben glifordan önce 115 kg idim, gliforla üç buçuk ayda 105 oldum,şimdi de bir haftada 2 kg vermişim,103. dr moralimi çok bozdu, ikiz anaları doğuma giderken bu kadar olmuyorlar dedi. endokrincim moral verdi, köylerde doğuran herkes ebru şallı mıydı,olmaz bir şey,dikkat edersen kilo bile verirsin dedi.ki ben özel bir şey yapmadan kilo verdim. benim duruumdaki herkese umut olsun diye yazıyorum bunu.akıntıda kan başınıza geldi mi arkadaşlar? allah olmayan herkese evlat nasip etsin inşallah
canım son adet tarihim 22 haziran doktorum 15 ağustosta duyabiliriz dediarkadaşlar bir sorum olacak bende 5+0 da hamiş oldugumu öğrendim bhcg değerim 873.7 idi perşembe gunu yani 5+5 de doktora gideceğiz kalp atısı kaçıncı haftada duydunuz bu arada sat : 26 haziran
selam..:) ah ah buralara gireceğim hiç aklıma gelmezdi..:) ben hazır bile değilim :) yaş 29 ama :) ruhum hazır değil..ne yapacam hanımlar daha 2 haftalık hamileyim :) test yaptım baya koyu cıktı test sonucu :) bu kadar cabuk öğrenen var mı:) benden daha düşük hafta da olan yok sanırım :)..şimdiden başım agrıyor göğüslerimde sızlama şişme..hafif karın ağrsı baş dönmesi ...bana neler oluyor böyle ..sizdede 2 haftalıkken böyle oldu mu?
canım başka bebeğinmi var anlamadım niye hazır deilsin yada çokmu yeni evlisin allah herşeyin hayırlısını verir belirtilere gelince normal canım bendede oldu
cnm yazdıkların beni cok duygulandrdı. umudu hiç yitiremek lzm doktora glince bence değiştri patavatsız biri ilerleyen dönmde daha cok canını sıkmasn allahım sağlıkla elimize almayı nasip etsn benmde 6 hafta bugun bitti 7. haftadan gun aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?