ben de öleyim bana da 11-12 ağustos gibi randevu al ve gel dedi..hadi hayırlısı...canım bende 5 haftalık hamileyim doktorum 13 ağustosta kalp atışlarını duyabiliriz dedi bana
Allah gönlüne göre versin canım. ben de de hafif kahverengi leke oldu.. ama dert etmek istemiyorum.. iğne verdi bana da. vurundum bugün hemen.. bizde 2 yıl bekledik bende de pko var. inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza.. moralini yüksek tut.. ve şunu hiç bi zaman unutma kısmetin de varsa günlerce kanamanda olsa düşmez... eğer bu forumu okumak zaman zaman bozarsa moralini bi dönem int. bile girme bence..anlaştık mı?vereliniortakmerhaba arkadaşlar. ben de 5 haftalık hamileyim.ilk gebeliğim, çok endişeli bir gebeyim ama... PCO hastasıyım, ayrıca hipotiroidim ve insülin direncim de var. beş yıldır bebiş için uğraşıyorken, tamam artık,normal yolla olmayacak dedikten sonra gebe kaldım.senelerce diane 35 ve aldactone içtim, bünyem harap oldu,her yıl şiştikçe şiştim. 4 ay önce bir endokrin doktoru insülin direncime baktırdı tahlilde ve glifor kullanmaya başladım. 6 aydır regl olmuyordum,farlutal içip 13 haziranda regl oldum. temmuzun 12'sinde de ben hamileyim dedim,çünkü kasıklarımdaki batmalar, göğsümdeki acı,bir de dolap kokuyor,şişe kokuyor,her şey kokuyordu :) testi 15 temmuzda evde yaptım,ikinci çizgi silik çıktı,hemen kan testi yaptırdım:117 çıktı,ikinci test hafta sonu girince araya ve hava çok sıcak diye çıkamayınca evden 4 gün sonraydı,504 çıktı. 23 temmuzda 4 haftalık 4 mm bir kese gördük. tam bir hafta sonra da 5 haftalık 9,1 mm yolk sacı oluşmuş bir kese göründü. endişeme gelince...o kadar çok bekledik ki bu bebeği...ona bir şey olacak diye çok korkuyorum ve yaklaşık bir haftadır ara ara akıntımda incecik çizgiler halinde kan görüyorum. akıntım şeffaf,jelimsi,içinde de çizgi çizgi kan...doktorum vajinal ultrasonda kanama göremedi,olsa tespit ederdik dedi ve her ihtimale karşı progeston iğne yaptı.başına böyle bir şey gelen var mı? bu arada, ben glifordan önce 115 kg idim, gliforla üç buçuk ayda 105 oldum,şimdi de bir haftada 2 kg vermişim,103. dr moralimi çok bozdu, ikiz anaları doğuma giderken bu kadar olmuyorlar dedi. endokrincim moral verdi, köylerde doğuran herkes ebru şallı mıydı,olmaz bir şey,dikkat edersen kilo bile verirsin dedi.ki ben özel bir şey yapmadan kilo verdim. benim duruumdaki herkese umut olsun diye yazıyorum bunu.akıntıda kan başınıza geldi mi arkadaşlar? allah olmayan herkese evlat nasip etsin inşallah
ben de 27 temmuzda öğrendim.. bugün gördük ama çok şükür keseyi..darısı sna ve bekleyen herkese inşallah..Herkese merhabalar 2 yıllık evliyim bende hamileliğimi 26 temmuzda öğrendim çok heyecanlıyım :)daha 4 haftalık dr gittim ama küçük olduğu için keseciği henüz göremedim bu hafta görücem inşAllah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim...
moralini yüksek tut görceksin herşey güzel olcakyerimsenibenselam kızlar ben yeni katılıyorum 2 temmuz sat 29unda regl olmam gerekiyodu ama olmadı dün test yaptım sonuç pozitif bu gün doktora gittim 184 b hcg ama çok endişeliyim nisan ayında bi dış gebelik yaşadım tekrar etmesinden korkuyorum çok küçük olduğu için anlaşılmıyo 1 hafta sonra tekrar bakılacak inşallah bu sefer normaldir
gzünaydın...zemuszemusSelammmm kızlar =)))
6+6 günlük hamileyim temmuz 15 de rengli bekledim olmadı ama ben zaten göğüslerimin çok acımasından anlamıştım 21 temmuzda test yaptımm aaa o da ne dedimmm 2 tane çizgi net mi net :CüvCüv:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
selam..:) ah ah buralara gireceğim hiç aklıma gelmezdi..:) ben hazır bile değilim :) yaş 29 ama :) ruhum hazır değil..ne yapacam hanımlar daha 2 haftalık hamileyim :) test yaptım baya koyu cıktı test sonucu :) bu kadar cabuk öğrenen var mı:) benden daha düşük hafta da olan yok sanırım :)..şimdiden başım agrıyor göğüslerimde sızlama şişme..hafif karın ağrsı baş dönmesi ...bana neler oluyor böyle ..sizdede 2 haftalıkken böyle oldu mu?
anne canım daha gidemedin mi doktora CADIARZU
selam..:) ah ah buralara gireceğim hiç aklıma gelmezdi..:) ben hazır bile değilim :) yaş 29 ama :) ruhum hazır değil..ne yapacam hanımlar daha 2 haftalık hamileyim :) test yaptım baya koyu cıktı test sonucu :) bu kadar cabuk öğrenen var mı:) benden daha düşük hafta da olan yok sanırım :)..şimdiden başım agrıyor göğüslerimde sızlama şişme..hafif karın ağrsı baş dönmesi ...bana neler oluyor böyle ..sizdede 2 haftalıkken böyle oldu mu?
canım son adet tarihim 22 haziran doktorum 15 ağustosta duyabiliriz dedi
döllenme oldugu zamandan itibaren 2 hafta sayıyorsan 4 haftalık hamilesin canım.hesaplamayı ona göre yapıyolar 2 hafta vücut kendini hazırlıyomuş.yüksek ihtimalle senin bebiş 4 haftalık:))
canım ben 33 yasındayım 3 yıllık evliyim vede bende çok istememe rağmen hamile oldugumu öğrenince kendimi hazır hisstemedim önce oa bakabilecekmiyim ruhum hazır mı diye sorgladım inan bana hiçbir zaman hazır olmayacağız. Doğsunlar zaten bak gör nasıl baktıraclar kendilerini cimcimeler kaydirigubbakcemile5
selam kızlar ben yeni katılıyorum 2 temmuz sat 29unda regl olmam gerekiyodu ama olmadı dün test yaptım sonuç pozitif bu gün doktora gittim 184 b hcg ama çok endişeliyim nisan ayında bi dış gebelik yaşadım tekrar etmesinden korkuyorum çok küçük olduğu için anlaşılmıyo 1 hafta sonra tekrar bakılacak inşallah bu sefer normaldir
ay 4 haftalik nasil olur ki :)) daha yumurtlamadim o zaman..:) ben 14. gun olarak hesapladim..adetim 1 temmuzda basladi 7 temmuz bitti..:) 14 temmuzda döllenme oldu diyorum..2 haftalik :) doktorlar önceki 2 haftayida mi sayiyor?
yok canım ilk olacak bu inşallah.. 3 yıllık evliyim ama eşim post doktora yapıyor yurtdışında ,daha düzenimizi kuramadık .bende tekirdağda öğretmenim..1 senemiz kaldı eşim dönecek seneye ağustosta:) artık bebişle karşılıycaz babayı...:) yalnız başıma üstesinden gelemem diye tedirginim.. tekirdağa da yeni tayin istemiştim,doğu hizmetim yeni bitti,Allahtan aileme çok yakın çanakkaleye yoksa temelli bunalıma girerdim..bebekleri çok severim ama:) böyle süpriz olunca şoka girdim sevinemedim bile hala şoktayım..benim dışımda herkes havalara uçtu..:) ah ah doğuracak olan ben tabi sevmesi onlara düşecek :)
Selammmm kızlar =)))
6+6 günlük hamileyim temmuz 15 de rengli bekledim olmadı ama ben zaten göğüslerimin çok acımasından anlamıştım 21 temmuzda test yaptımm aaa o da ne dedimmm 2 tane çizgi net mi net :CüvCüv:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
huhu kızlar selamyeni doktordan geldim 6+5 ' e girdim kalbi yavaş yavaş atmaya başlamış ultrasondan gördüm daha küçücük yaa nohut kadar Allahım isteryen herkese nasip etsin inşallah sağ salim kucağımızdada görürüz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?