2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

canım bende 5 haftalık hamileyim doktorum 13 ağustosta kalp atışlarını duyabiliriz dedi bana
ben de öleyim bana da 11-12 ağustos gibi randevu al ve gel dedi..hadi hayırlısı...

Allah gönlüne göre versin canım. ben de de hafif kahverengi leke oldu.. ama dert etmek istemiyorum.. iğne verdi bana da. vurundum bugün hemen.. bizde 2 yıl bekledik bende de pko var. inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza.. moralini yüksek tut.. ve şunu hiç bi zaman unutma kısmetin de varsa günlerce kanamanda olsa düşmez... eğer bu forumu okumak zaman zaman bozarsa moralini bi dönem int. bile girme bence..anlaştık mı?vereliniortak

ben de 27 temmuzda öğrendim.. bugün gördük ama çok şükür keseyi..darısı sna ve bekleyen herkese inşallah..

moralini yüksek tut görceksin herşey güzel olcakyerimseniben

gzünaydın...zemuszemus

döllenme oldugu zamandan itibaren 2 hafta sayıyorsan 4 haftalık hamilesin canım.hesaplamayı ona göre yapıyolar 2 hafta vücut kendini hazırlıyomuş.yüksek ihtimalle senin bebiş 4 haftalık:))

Allah gönlüne göre versin canım. ben de de hafif kahverengi leke oldu.. ama dert etmek istemiyorum.. iğne verdi bana da. vurundum bugün hemen.. bizde 2 yıl bekledik bende de pko var. inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza.. moralini yüksek tut.. ve şunu hiç bi zaman unutma kısmetin de varsa günlerce kanamanda olsa düşmez... eğer bu forumu okumak zaman zaman bozarsa moralini bi dönem int. bile girme bence..anlaştık mı?vereliniortak

teşekkür ederim angel- eda arkadaşım, aslında nette okuduğum bazı şeylerin moralimi bozduğu doğru, ama burada daha çok moral buluyorum. allah yardımcımız olsun. bebikleri korusun.olmayan herkese nasip etsin.

canım ben 33 yasındayım 3 yıllık evliyim vede bende çok istememe rağmen hamile oldugumu öğrenince kendimi hazır hisstemedim önce oa bakabilecekmiyim ruhum hazır mı diye sorgladım inan bana hiçbir zaman hazır olmayacağız. Doğsunlar zaten bak gör nasıl baktıraclar kendilerini cimcimeler kaydirigubbakcemile5

canım son adet tarihim 22 haziran doktorum 15 ağustosta duyabiliriz dedi

sağol cnm benim zor o zaman duymam için daha erken tatile cıkacağızda artık orada giderm dr a napıyım en azından ultrasona girerim bebişimi görmek için

kızlar merhaba bizim de 3 aşılama 3 tüp bebek denemesinden sonra geldi meleğimiz, umarım sağlıkla kavuşuruz..hepimiz inşallah 2011 martında bebişlerimize sağlıkla kavuşacağız...
biz 5 haftalıkken yani geçen hafta keseyi gördük, bu haftanın sonunda da yani 6+5ken falan kalp atışı için çağırdı doktorumuz.. ama benim sorunum doktorumuz kesenin etrafı beyaz olmalıydı ama değil dedi, bir de yolk kesesini göremedim dedi, o nedenle şansımız yüzde elli dedi, ben geçen haftadan beri bunalıyorum.. sadece tek iyi olan kesenin düzgünlüğü ve yeri dedi... ama bir haftadır aklıma neler neler geliyor.. boş gebelik mi,ne olacak diye düşünüp duruyorum...
kalp atışını duyan var mı 6. haftasında? nasipse inşallah doğuma 25 mart dedi.. ama ben artık inanın çok korkuyorum.. yine olmazsa bilmiyorum bir daha denemeye cesaretim yok gibi geliyor..

döllenme oldugu zamandan itibaren 2 hafta sayıyorsan 4 haftalık hamilesin canım.hesaplamayı ona göre yapıyolar 2 hafta vücut kendini hazırlıyomuş.yüksek ihtimalle senin bebiş 4 haftalık:))

ay 4 haftalik nasil olur ki :)) daha yumurtlamadim o zaman..:) ben 14. gun olarak hesapladim..adetim 1 temmuzda basladi 7 temmuz bitti..:) 14 temmuzda döllenme oldu diyorum..2 haftalik :) doktorlar önceki 2 haftayida mi sayiyor?

:) valla her an regl olacakmisim gibi bekliyorum inanasim gelmiyor..bu bebis butun planlarimi degistirdi..artik beni stressiz saglik beslenmeli sporlu gunler beklemekte..ben pilates yapiyordum 1 aydir felan..hamile oldugumu anlayinca biraktim 3 gundur..devam edeyim mi kizlar ne dersiniz?
dogunca illa baktiracak bu afancanlar bize kendilerini :) yandik valla..eyvahedigeldismile

merhaba benim de SAT 1 temmuz aynıyız neredeyse
ben henüz dr a gitmedim cuma günü gitmeyi düşünüyorum. benim de 2 düşüğüm var öncesinde ben de keseyi görüp kalp atışlarını duymayı sabırsızlıkla bekliyorum

ay 4 haftalik nasil olur ki :)) daha yumurtlamadim o zaman..:) ben 14. gun olarak hesapladim..adetim 1 temmuzda basladi 7 temmuz bitti..:) 14 temmuzda döllenme oldu diyorum..2 haftalik :) doktorlar önceki 2 haftayida mi sayiyor?

merhaba renkli atlas seninle de son adet tarihimiz aynı inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

huhu kızlar selam yeni doktordan geldim 6+5 ' e girdim kalbi yavaş yavaş atmaya başlamış ultrasondan gördüm daha küçücük yaa nohut kadar Allahım isteryen herkese nasip etsin inşallah sağ salim kucağımızdada görürüz :Saruboceq:

anladım cenım endişelerinde haklısın zaten hamilelik psikolojisi dahada hassaslaştırıyo insanı ama olsun ailenle beraber kıvırırsın sen bu işi eşin gelincede üç kişiilk kocaman bir aile olursunuz

canım tebrik ederim hemen hemen aynı seninle hamileliğimiz allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

inş canım sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem bende 6+0 hamileyim 15 ağustosda kalp atışları için gidicem bakalım hayırlısı hepimize

bütün hamişler bişeyi merak ediyorum cinsiyetini ne hissediyosunuz ikinci gebeliği olanlar öbür hamilelikle arasında ne gibi farklar var paylaşırmısınız

mrb kızlar bende 19 temmuzda adet olmayı beklerken hamile olduğum haberini aldım ilk denememizdi ve olmaz diyordum kendi kendime fakat çok şükür Rabbime bekletmeden gönderdi mucizesini fakat kızlar dr'un dediğine göre şu anda 6 hhaftalık hamileyim ama hiç mide bulantım olmadı sadece çok halsizim ve hiç durmadan uyuyorum..hamilelikte mide bulantısı iyi diyorlar çünkü bebeğin düşük olma ihtimali çok az olurmuş yani bebek sıkı sıkı tutunurmuş bu biraz beni endişelendiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…