öncelikle tüm hamileleri tebrik ediyorum.. bende hamileyim ve yeni öğrendim.... sat tarihim 2 temmuzdu ama ben biraz ilginçte olsa erken öğrendim:)) yalnız su anda sanırım 4 hafta 4 günlük ve kayınvalidem daha erken dediği için hiç doktora gitmedik. ilk muayene ne zaman olmalı bilen var mı?
öncelikle tüm hamileleri tebrik ediyorum.. bende hamileyim ve yeni öğrendim.... sat tarihim 2 temmuzdu ama ben biraz ilginçte olsa erken öğrendim:)) yalnız su anda sanırım 4 hafta 4 günlük ve kayınvalidem daha erken dediği için hiç doktora gitmedik. ilk muayene ne zaman olmalı bilen var mı?
mrb kızlar bende 19 temmuzda adet olmayı beklerken hamile olduğum haberini aldım ilk denememizdi ve olmaz diyordum kendi kendime fakat çok şükür Rabbime bekletmeden gönderdi mucizesini fakat kızlar dr'un dediğine göre şu anda 6 hhaftalık hamileyim ama hiç mide bulantım olmadı sadece çok halsizim ve hiç durmadan uyuyorum..hamilelikte mide bulantısı iyi diyorlar çünkü bebeğin düşük olma ihtimali çok az olurmuş yani bebek sıkı sıkı tutunurmuş bu biraz beni endişelendiriyo
Kızlar benim 2 yaşında bir oğlum var. Burayı merak ettim ve okudum veee inanılmaz heyecanlandım sizin gibi. O ilk test yaptırdığım gün geldi aklıma yaa. inşallah hepiniz sağlıcakla sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız Melekleriniz. Muhteşem bir duygu Anne olmak.
Bu arada sancılarınızın olduğunu yazmışsınız. Bende sancılanmıştım ve adet günümde çamaşırım kirlenmişti. Hatta yine hamile değilim diye ağlamıştım. Meğer olabilirmiş böyle durumlar merak etmeyin sancı oluyor. Ama hamilelik ilerlerledikçe o sancı yok olacak.
Hepiniziöpüyorum.
canım tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benimde ik denemede oldu ben şuan 6 haftalık hamileyim son bir haftadır midem çok bulanıyo
ama bence herkezin bünyesi farklıdır dert etme bişey olmaz o sana sımsıkı tutunmuşdur
bence 3 ayın dolana kadar biraz ertele platesi.. bana doktorum yürüyüş için bile vitrinlere bakıo gibi sallana sallana yürü çok istiyosan dedi.. öle yürüyüş mü olur halbuki.. merdivenleri bile dinlenerek çık dedi.:) valla her an regl olacakmisim gibi bekliyorum inanasim gelmiyor..bu bebis butun planlarimi degistirdi..artik beni stressiz saglik beslenmeli sporlu gunler beklemekte..ben pilates yapiyordum 1 aydir felan..hamile oldugumu anlayinca biraktim 3 gundur..devam edeyim mi kizlar ne dersiniz?
dogunca illa baktiracak bu afancanlar bize kendilerini :) yandik valla..eyvahedigeldismile
çok mutlu oldum canım.. darısı bize..huhu kızlar selamyeni doktordan geldim 6+5 ' e girdim kalbi yavaş yavaş atmaya başlamış ultrasondan gördüm daha küçücük yaa nohut kadar Allahım isteryen herkese nasip etsin inşallah sağ salim kucağımızdada görürüz :Saruboceq:
eğer 5 haftalık olduysan bence mutlaka git.. kesenin doğru yerde olup olmadığı görülsün.. dış gebelik var mı die bakıolar..Allah korusun yoktur tabii de ..emin olmak lazım bence..çok teşekkür ederim ikinizede... farklı şehirde yaşayan kadın doğum uzmanı bir akrabımızla görüştüm ve folik asite basladım. aslında ilk muayene için oda acele etmene gerek yok dedi ama ben bir an önce gidip görsem daha rahatlayacak gibi hissediyorum. ilk bebek olduğu için sanırım:)))
bence mutlaka bi doktora git..arkadaşlar lütfen bana fikir verin çok ihtiyacım var.
son adetim 28 haziran dün yapılan kan sonucum 137
bugün yapılan kan 189 sizce iyi mi?? bana az geldi sanki...bilmiyorumkismile
inş canım sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem bende 6+0 hamileyim 15 ağustosda kalp atışları için gidicem bakalım hayırlısı hepimize
herkese gunaydin:) neler yiyorsunuz ya..degisiklik yaptiniz mi hayatinizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?