2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

Kızlar benim 2 yaşında bir oğlum var. Burayı merak ettim ve okudum veee inanılmaz heyecanlandım sizin gibi. O ilk test yaptırdığım gün geldi aklıma yaa. inşallah hepiniz sağlıcakla sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız Melekleriniz. Muhteşem bir duygu Anne olmak.
Bu arada sancılarınızın olduğunu yazmışsınız. Bende sancılanmıştım ve adet günümde çamaşırım kirlenmişti. Hatta yine hamile değilim diye ağlamıştım. Meğer olabilirmiş böyle durumlar merak etmeyin sancı oluyor. Ama hamilelik ilerlerledikçe o sancı yok olacak.
Hepiniziöpüyorum.

öncelikle tüm hamileleri tebrik ediyorum.. bende hamileyim ve yeni öğrendim.... sat tarihim 2 temmuzdu ama ben biraz ilginçte olsa erken öğrendim:)) yalnız su anda sanırım 4 hafta 4 günlük ve kayınvalidem daha erken dediği için hiç doktora gitmedik. ilk muayene ne zaman olmalı bilen var mı?

canım ben hemen doktora gittim folik asid verir diye adetim 2 gün gecikmişti gittiğimde keseyi göremedik tabi bir hafta sonra çağırdı ozaman keseyi gördük bence doktora git yada kendin folik asid başla tebrik ederim çok

hayırlı uğurlu olsun inş. Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş. canım çok sevindimmm

6+7 günlük hamileyim bu hafta içerisinde ilk muayne ye gideceği inş. :))) ama ne zaman gitmek bilmiyorum arkadaşlar 10 gündür git diyorlar =)) bende biraz daha geçsin de ilkinde kalp atışlarını duyayım diyorummm =)))

canım tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benimde ik denemede oldu ben şuan 6 haftalık hamileyim son bir haftadır midem çok bulanıyo
ama bence herkezin bünyesi farklıdır dert etme bişey olmaz o sana sımsıkı tutunmuşdur

canım oğlunu allah bağışlasın iyi dileklerin için teşekkür ederim

çok teşekkür ederim ikinizede... farklı şehirde yaşayan kadın doğum uzmanı bir akrabımızla görüştüm ve folik asite basladım. aslında ilk muayene için oda acele etmene gerek yok dedi ama ben bir an önce gidip görsem daha rahatlayacak gibi hissediyorum. ilk bebek olduğu için sanırım:)))

arkadaşlar lütfen bana fikir verin çok ihtiyacım var.
son adetim 28 haziran dün yapılan kan sonucum 137
bugün yapılan kan 189 sizce iyi mi?? bana az geldi sanki...bilmiyorumkismile

hayırlı olsun sağlıkla olsun inş. bende 6 hafta e günlük yani 7 hafta oldu =))) Rabbim sağlıkla huzurla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:

bence 3 ayın dolana kadar biraz ertele platesi.. bana doktorum yürüyüş için bile vitrinlere bakıo gibi sallana sallana yürü çok istiyosan dedi.. öle yürüyüş mü olur halbuki.. merdivenleri bile dinlenerek çık dedi.

çok mutlu oldum canım.. darısı bize..

eğer 5 haftalık olduysan bence mutlaka git.. kesenin doğru yerde olup olmadığı görülsün.. dış gebelik var mı die bakıolar..Allah korusun yoktur tabii de ..emin olmak lazım bence..
arkadaşlar lütfen bana fikir verin çok ihtiyacım var.
son adetim 28 haziran dün yapılan kan sonucum 137
bugün yapılan kan 189 sizce iyi mi?? bana az geldi sanki...bilmiyorumkismile
bence mutlaka bi doktora git..

amiin canım inşallah yaaa...İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar bütün hamilelere allah bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
ben 7 + 5 hamileyim doktora gitsem kalp atışlarını duyabilirmiyim acaba .......

tesekkur ederim angel eda.. bende spor yapmaya devam ediyordum..yapmiyim bari bebise bise olmasin..herkes olmaz diyor:) yuruyus yapiyorum her aksam tabi sahilde gezer gibi :) yeni hamilelere hayirli olsun diyorum..bakalim 9 ay buralardayiz insallah..bir sorun cikmazsa

anlıyorum... en kısa zamanda giderim kısmetse önümüzdeki hafta içinde. zaten içim içimi yiyor sürekli meraktan:)

bu arada acidem çok emin olmamakla beraber 7-8. haftada kalp atışlarının duyulabileceğini duymuştum.. bu arada sizin ilk doktor ziyaretininz mi olacak?

vallahi renkliatlas ben büyük bir değişiklik yaptım günde 1 1buçuk paket sigara içerken sigarayı bıraktım:) ve cok enteresandırki zorlanmadım hiç çok şükür. ben beş aylık evliyim ve doğum kontrol hapı kullanıyordum. hapı bıraktıktan sonra 2-3 ay koruması devam eder dediler. ama ben alahtan hapı bırakınca sigarayı azaltmıstım bayagı çünkü hapı bırakır bırakmaz bebek geldi:))) birde reglimden önce öğrendim bebeği o yüzden alahtan sigaraya maruz kalmadı çok:))

evet ilk olucak kan tahlilinde pozitif çıktı eşimin işinden dolayı gata ya daha gidemedik çook korkuyorum (

bence korkucak birşey yok canım içini rahat tut.. gerçi ben öyle diyorum ama daha 4+4 ken doktora gidemedim diye içim içimi yiyor:))) ilk bebek mi peki?

herkese gunaydin:) neler yiyorsunuz ya..degisiklik yaptiniz mi hayatinizda?

canım ben ekmek az yiyorum zaten 3 öğün yemezsem baş ağrısından ölen bir tiptim az ve sık yiyorum ara öğünlerde ceviz, badem ve fındık ekledim hergun 3-4 tane yiyorum ve bol myve yiyorum meyveye düştüm bu ara zaten manyak gibi karpuz yememden anlamıştım az çok hamile olabileceğimi doktor randevumuz yarın bakalım doktor amcamız neler diyecek bize sağlıklı oldugunu bilelim şimdilik yeter bize hamileliğe başlama kilom 53 suan hiç birşey belli değil ama sabahtan beri göbeğim çok şiş ne olduysa buugn çok gazım var :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…