2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

şuan gazının olması çook normal bende evde zeplin gibi dolanıyodum 1 - 2 haftaya geçiyo ben şimdi 7 +5 im pek bişey kalmadı geceleri midem bulanıy biraz okadar
ama ben az yemekte ve azlı şeyleri yememekte buldum çareyiii bide doktorunla konu magnesine calcine iste verirse kullan çook rahatlarsın inan bana :lepi:

anladım.. allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.. gerçekten çok güzel bir duyguymuş ama ya. sizde kasık ağrısı falan oluyor mu bu arada benim sanki regl olacakmısım gibi ağrıyor sürekli kasıklarım...

canım sen kaç haftalık hamilesin 6 haftalıktan azsa oluyo canım benim sanki yumurtalıklarım sökülüyo gibi hissediyordum ama geçiyo canım zamanla zaten karnında şiştir senin sanki
3 aylık hamile gibi ama oda geçiyo ağrının etkisi canı rahat ol hepsi geçiyo :)

evet 6 haftalıktan az 4+4 bnm daha... ayy acaip şiş karnım gerçekten söyleyince dalga geçiyorlar benimle yok psikolojiktir o diyee:)

yook canım psikolojik falan değil
senin şuan yaşadığın şey bebeğin rahmine yerleşmiş ama kendine iyice yer açıyor ve tabiki
rahminde büyüyo buda kasıklarında ağrı ve şişlik yapıyo hepsi geçicek gör ak çook sağlıklı bebeklerimiz olucak :)

ayy inşallah çok teşekkür ederim gerçekten çok rahatlattın içimi çok saol canım.. ya birde süt ne kadar içiyorsun ben çok içemiyorum çünkü gaz yapıyor bana...

masallah..afiyet olsun canim:) bende findik badem uzum felan ekledim..meyve ile aram yok ama muz kivi felan yiyorum iste gunde 1 tane felan..dahada arttirmam lazim cok sukur cok saglikli biriyim,sportifim..sigaram ickim hic yok sebze agirlikli besleniyorum cok degisiklik olmayacak ama cay ve kahveyi azalttim..1 fincan cay iciyorum..pilatesede ara ver dedi herkes onuda biraktik bakalim ne olacak :)

selam kızlar
bende sizler gibi temmuz ayında hamile kaldım
daha doğrusu bebişimiz bize süprizzz yaptı
sat: 22 haziran
ilk defa bu akşam doktora gidicem
şimdiden çok heycanlıyım

arkadaşlar lütfen bana fikir verin çok ihtiyacım var.
son adetim 28 haziran dün yapılan kan sonucum 137
bugün yapılan kan 189 sizce iyi mi?? bana az geldi sanki...bilmiyorumkismile

canım buna göre 5 hafta 2 günlük gebesin elimdeki labaratuar sonuçlarına göre bu haftaya denk gelen değer 1000- 50 000 arası yazıyo buna göre değerin düşük biraz tekrar ölçtür değerlerini doktorunla görüş düşük tehliken olabilir yada senin bünyenden kaynaklanan bişey olabilir bunu bilemeyiz

tebrik ederim slszr... allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallah... bu arada bende aslen bursalıyım ama istanbula evlendim:)

teşekkür ederim canım
cümlemiz işallah
sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza
oooo hemseri çıktık desene...

selam kızlar
bende sizler gibi temmuz ayında hamile kaldım
daha doğrusu bebişimiz bize süprizzz yaptı
sat: 22 haziran
ilk defa bu akşam doktora gidicem
şimdiden çok heycanlıyım

canım tebrikler benim son sat 22 haziran demekki bebeklerimiz aynı ne güzel bakalım doktor ne diyecek sana burdan paylaşırsın tekrar tebrikler canım

Son düzenleme:
evet gerçekten... bu arada doktorun kim? bnm bursada tanıdığım doktor çok var ama istanbulda doktor arıyorum kendime kimseyi bilmiyorum burda

canım tebrikler benim son sat 22 haziran demekki bebeklerimiz aynı ne güzel bakalım doktor ne idyecek sana burdan paylaşırsın tekrara tebrikler canım

canım bende seni tebrik ediyorum
evet aynı bebişlerimiz
akşama doktora gidicem yarın bilgi veririm sana
eee sen gittin mi doktora
neler yaptı neler dedi,
anlatırmısın...

mideniz bulanıyormu kızlar ben 6+1 hamileyiim midem çok bulanıyo hiç bişey yiyemiyorum ama aç olunca daha çok bulanıyo ne yapıcağımı şaşırdım valla

evet gerçekten... bu arada doktorun kim? bnm bursada tanıdığım doktor çok var ama istanbulda doktor arıyorum kendime kimseyi bilmiyorum burda

canım bende doktor fobisi var
o yüzden daha önceden hiç doktora gitmedim
ama bu akşam medical park ın doktoru ahmet yılmaz a gidicem...
senin önerebileceğin doktor varmı?

canım bende seni tebrik ediyorum
evet aynı bebişlerimiz
akşama doktora gidicem yarın bilgi veririm sana
eee sen gittin mi doktora
neler yaptı neler dedi,
anlatırmısın...
canım ben ilk olarak 19 temmuzda gittim doktora keseyi göremedik çok ufaktı folik asid başladık ha bide 3 santim kistim olduğunu öğrendim 26 temmuzda tekrar gittim keseyi gördük herşey normal dedi doktor bir sürü kan ve idrara tehlilleri verdi onlarıda yaptırdım bişey çıkmadı şükür 15 ağustosda kalp atışları için çağırdı doktorum

mideniz bulanıyormu kızlar ben 6+1 hamileyiim midem çok bulanıyo hiç bişey yiyemiyorum ama aç olunca daha çok bulanıyo ne yapıcağımı şaşırdım valla

canım aynı sorun bende de var
yesen bi dert, yemesen bi dert....
nasıl beslenicek bu çocuk bilmemmmm
çubuk kraker yiyyorum
tuzlu tuzlu o biraz iyi geliyo
tavsiye ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…