canım ben ekmek az yiyorum zaten 3 öğün yemezsem baş ağrısından ölen bir tiptim az ve sık yiyorum ara öğünlerde ceviz, badem ve fındık ekledim hergun 3-4 tane yiyorum ve bol myve yiyorum meyveye düştüm bu ara zaten manyak gibi karpuz yememden anlamıştım az çok hamile olabileceğimi doktor randevumuz yarın bakalım doktor amcamız neler diyecek bize sağlıklı oldugunu bilelim şimdilik yeter bize hamileliğe başlama kilom 53 suan hiç birşey belli değil ama sabahtan beri göbeğim çok şiş ne olduysa buugn çok gazım var :lepi:
canım ben ekmek az yiyorum zaten 3 öğün yemezsem baş ağrısından ölen bir tiptim az ve sık yiyorum ara öğünlerde ceviz, badem ve fındık ekledim hergun 3-4 tane yiyorum ve bol myve yiyorum meyveye düştüm bu ara zaten manyak gibi karpuz yememden anlamıştım az çok hamile olabileceğimi doktor randevumuz yarın bakalım doktor amcamız neler diyecek bize sağlıklı oldugunu bilelim şimdilik yeter bize hamileliğe başlama kilom 53 suan hiç birşey belli değil ama sabahtan beri göbeğim çok şiş ne olduysa buugn çok gazım var :lepi:
arkadaşlar lütfen bana fikir verin çok ihtiyacım var.
son adetim 28 haziran dün yapılan kan sonucum 137
bugün yapılan kan 189 sizce iyi mi?? bana az geldi sanki...bilmiyorumkismile
günaydın arkadaşlar bütün hamilelere allah bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
ben 7 + 5 hamileyim doktora gitsem kalp atışlarını duyabilirmiyim acaba .......
selam kızlar
bende sizler gibi temmuz ayında hamile kaldım
daha doğrusu bebişimiz bize süprizzz yaptı
sat: 22 haziran
ilk defa bu akşam doktora gidicem
şimdiden çok heycanlıyım
canım tebrikler benim son sat 22 haziran demekki bebeklerimiz aynı ne güzel bakalım doktor ne idyecek sana burdan paylaşırsın tekrara tebrikler canım
evet gerçekten... bu arada doktorun kim? bnm bursada tanıdığım doktor çok var ama istanbulda doktor arıyorum kendime kimseyi bilmiyorum burda
canım ben ilk olarak 19 temmuzda gittim doktora keseyi göremedik çok ufaktı folik asid başladık ha bide 3 santim kistim olduğunu öğrendim 26 temmuzda tekrar gittim keseyi gördük herşey normal dedi doktor bir sürü kan ve idrara tehlilleri verdi onlarıda yaptırdım bişey çıkmadı şükür 15 ağustosda kalp atışları için çağırdı doktorumcanım bende seni tebrik ediyorum
evet aynı bebişlerimiz
akşama doktora gidicem yarın bilgi veririm sana
eee sen gittin mi doktora
neler yaptı neler dedi,
anlatırmısın...
mideniz bulanıyormu kızlar ben 6+1 hamileyiim midem çok bulanıyo hiç bişey yiyemiyorum ama aç olunca daha çok bulanıyo ne yapıcağımı şaşırdım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?