canım ben ilk olarak 19 temmuzda gittim doktora keseyi göremedik çok ufaktı folik asid başladık ha bide 3 santim kistim olduğunu öğrendim 26 temmuzda tekrar gittim keseyi gördük herşey normal dedi doktor bir sürü kan ve idrara tehlilleri verdi onlarıda yaptırdım bişey çıkmadı şükür 15 ağustosda kalp atışları için çağırdı doktorum
anladım ahmet yılmaz iyi bir doktordur.. ama özellikle tavsiye edeceğin doktor dersen öncelikle faruk dinçşahin sonrada gülin okan diyebilirim... ikiside gayet iyilerdir.
canım aynı sorun bende de var
yesen bi dert, yemesen bi dert....
nasıl beslenicek bu çocuk bilmemmmm
çubuk kraker yiyyorum
tuzlu tuzlu o biraz iyi geliyo
tavsiye ederim....
Medical park hangi şubesi bende gaziosmanpaşa özele gidiyorum gülcan albayrak şimdilik memnunum
memnun kalırsın umarım.. ama hakkında hep iyi şeyler duymustum hayırlısı olsun inşallah...
canım ben bursalıyım
bursa şubesi
işallah bende memnun kalırım
Medical park hangi şubesi bende gaziosmanpaşa özele gidiyorum gülcan albayrak şimdilik memnunum
o doktorları da duymuştum canım...
bakalım bu akşam bi gideyim memnun kalırsam devam ederim
kalmazsam bakarım artık ...
hayırlı olsun canım. Bursa'dasın herhalde. Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Hangi hastane veya doktora gidiyorsun kontroller için...
vallahi renkliatlas ben büyük bir değişiklik yaptım günde 1 1buçuk paket sigara içerken sigarayı bıraktım:) ve cok enteresandırki zorlanmadım hiç çok şükür. ben beş aylık evliyim ve doğum kontrol hapı kullanıyordum. hapı bıraktıktan sonra 2-3 ay koruması devam eder dediler. ama ben alahtan hapı bırakınca sigarayı azaltmıstım bayagı çünkü hapı bırakır bırakmaz bebek geldi:))) birde reglimden önce öğrendim bebeği o yüzden alahtan sigaraya maruz kalmadı çok:))
amin canım... teşekkür ederim
evet ben bursa lıyım
canım ilk defa kontrole bu akşam gidicem
medical park ahmet yılmaz a gidicem
bakalım hayırlısı...
benim de öle.. hele yumurtalıklarım bi ağrıoki anlatamam.. sürekli bıçak saplanıyo.. hatta bazen korkuyorum acaba düşük falan mı olcak diye.. bi de ben de hiç bulantı yok.. acaba erken diye mi?eyvahedigeldismileanladım.. allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.. gerçekten çok güzel bir duyguymuş ama ya. sizde kasık ağrısı falan oluyor mu bu arada benim sanki regl olacakmısım gibi ağrıyor sürekli kasıklarım...
ben de çay ve kahveyi kestimm.. ceviz ve doğal bal yiyorum... zemuszemusbizim arılarımız var kendi balımızı kendimiz yapıyoruz. sebze yiyorum..doktor yemek yeme sisteminden bişey değiştirmene gerek yok dedi.. sadece ek olarak günde ya bir bardak süt ya da bir bardak yoğurt ye dedi. süt buantı yapabilirmiş.. yoğurt yiyebilirsin dedi..opuyorumnanaktanmasallah..afiyet olsun canim:) bende findik badem uzum felan ekledim..meyve ile aram yok ama muz kivi felan yiyorum iste gunde 1 tane felan..dahada arttirmam lazimcok sukur cok saglikli biriyim,sportifim..sigaram ickim hic yok sebze agirlikli besleniyorum cok degisiklik olmayacak ama cay ve kahveyi azalttim..1 fincan cay iciyorum..pilatesede ara ver dedi herkes onuda biraktik bakalim ne olacak :)
leyuze benim dr um da gaziosmanpaşa hastanesinde. berabar doğuracaz desene inşallah sağlıcakla :)
amin canım inşallah başlamam bir daha... senin ne kadarlıktı bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?