2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

anladım ahmet yılmaz iyi bir doktordur.. ama özellikle tavsiye edeceğin doktor dersen öncelikle faruk dinçşahin sonrada gülin okan diyebilirim... ikiside gayet iyilerdir.

hadi hayırlısı işallah
bakalım bana neler diycek bu akşam...

anladım ahmet yılmaz iyi bir doktordur.. ama özellikle tavsiye edeceğin doktor dersen öncelikle faruk dinçşahin sonrada gülin okan diyebilirim... ikiside gayet iyilerdir.

o doktorları da duymuştum canım...
bakalım bu akşam bi gideyim memnun kalırsam devam ederim
kalmazsam bakarım artık ...

canım aynı sorun bende de var
yesen bi dert, yemesen bi dert....
nasıl beslenicek bu çocuk bilmemmmm
çubuk kraker yiyyorum
tuzlu tuzlu o biraz iyi geliyo
tavsiye ederim....

denicem saol canım bana doktorum ilk üç ay beslenme okadar önemli deil dedi süt içmeye çalışarak yada başka şeyler yemeye çalışarak mide bulantılarını ARTTIRMAYA GEREK YOK GÜNDE 5 ÖĞÜN YEMEYE ÇALIŞ AZ AZ YE YETERLİ DEDİ

ah bi yiyebilsem
yiyyorum ama midem bulanıyo
yemeyincede açlıktan bulanıyo
su içsem bulanıyo

memnun kalırsın umarım.. ama hakkında hep iyi şeyler duymustum hayırlısı olsun inşallah...

memnun kalırsın umarım.. ama hakkında hep iyi şeyler duymustum hayırlısı olsun inşallah...

işallah memnun kalırım
bende ahmet bey hakkında hep olumlu şeyler duydum ama hayırlısı...
işallah sende içine sinen iyi bir doktor bulursun

o doktorları da duymuştum canım...
bakalım bu akşam bi gideyim memnun kalırsam devam ederim
kalmazsam bakarım artık ...

hayırlı olsun canım. Bursa'dasın herhalde. Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Hangi hastane veya doktora gidiyorsun kontroller için...

hayırlı olsun canım. Bursa'dasın herhalde. Öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Hangi hastane veya doktora gidiyorsun kontroller için...

amin canım... teşekkür ederim
evet ben bursa lıyım
canım ilk defa kontrole bu akşam gidicem
medical park ahmet yılmaz a gidicem
bakalım hayırlısı...

tebrikederim canim..sigarayida birakman cok iyi olmus..insallah tekrar baslamazsin birdaha..yeni hamilelerede hayirli ugurlu olsun..bende psikolojik olarak alismaya basladim bu bebis fikrine:) birbirimize aliscaz artik bakalim zamanla..olumunekankayizsmile

amin canım... teşekkür ederim
evet ben bursa lıyım
canım ilk defa kontrole bu akşam gidicem
medical park ahmet yılmaz a gidicem
bakalım hayırlısı...

Hadi hayırlısı olsun canım. Bende Bahar hastanesi nagihan gülere gidiyorum. Yarın sabah gideceğim inşallah..

Son düzenleme:
benim de öle.. hele yumurtalıklarım bi ağrıoki anlatamam.. sürekli bıçak saplanıyo.. hatta bazen korkuyorum acaba düşük falan mı olcak diye.. bi de ben de hiç bulantı yok.. acaba erken diye mi?eyvahedigeldismile

ben de çay ve kahveyi kestimm.. ceviz ve doğal bal yiyorum... zemuszemusbizim arılarımız var kendi balımızı kendimiz yapıyoruz. sebze yiyorum..doktor yemek yeme sisteminden bişey değiştirmene gerek yok dedi.. sadece ek olarak günde ya bir bardak süt ya da bir bardak yoğurt ye dedi. süt buantı yapabilirmiş.. yoğurt yiyebilirsin dedi..opuyorumnanaktan

kandan baktırdınızmı kaç çıktı değerleriniz benim son sat 22 haziran beklenen adet tarihi 16 temmuzde 19 temmuzda kandan baktırdım 1020 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…