2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

merhaba, ben de 3 gün önce 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.10 aylık evliyim ve hamile olduğuma hala inanamıyorum çok mutlu ve çok şaşkınım. allah tüm anne adaylarına sağlıklı doğumlar nasip etsin ...

bir de size bişey sormak istiyorum: 4 haftalık hamileyim ve kasıklarımda kasılma ile beraber ağrı lar oluyor ara ara .doktor normal dedi ama yine de merak ediyorum.sizlerde de böyle bi problem oldu mu oluyor mu?teşekkürler...

evet bende de vardı hatta hala var ama herkesin söylediği kadarıyla normalmiş... benim eskiye oranla nispeten azaldı ama 2 3 gün önce gece uykumdan bile uyandırıyordu..

öncelikle tebrik ederim senii.. evet o ağrılardan ben de de oluyor.. anladım ki normal herkeste var çünkü.. insan hamile olunca sürekli kendini dinliyor...inşallah herşey hepimiz için yolunda gider.

hnk ...evet canım içmek lazımmış süt ama ben normalde de çok gazlıyım süt içince havaya uçucam diye çook korkuyorom :) okadar kötü oluyorum yanii genelde ayran içiyorum günde 1 yada 2 bardak peynir yiyorum atıştırmalık olarak okadar sütte eksik kalıvarsin yoksa gazdan bebeğime yer kalmıcak karnımda:)) nasıl rahat hissediryosan öyle davran canım bedenine sonuçta bedenlerimiz bize herzamankinden daha çok lazım bebişler için ok:)

arkadaslar sut cok gaz yapiyorsa laktoz intölarasyonu vardir sizde..öyle kisilere özel sutler var laktozsuz sut ddiye pinarin ve icimin var ..pinar inkinde laktozu sindiremeyen yetiskinler icin yaziyo uzerinde... icim sutte laktozsuz yazar..ben laktozsuz iciyorum yoksa infilak ederim

ilgin için çok teşekkür ederim. ben de baktım aralıklara bana da bi tuhaf geldi. martta bir düşüğüm var korkuyorum. bugün yine kan verdim ama hala çıkmadı sonuç bekliyorum. umarım iyi haberi veririm burdan..

evet acidem haklısın..:) bende ayran içiyorum 1 2 bardak birde mesela semizotunu yada kavrulmus rende havucu yogurtla karıstırıp ara öğün gibi yiyorum hem hafif oluyor hemde açlığımı bastırıyor.. çok sık karnım acıkıyorda:))

bende iştahsızlık var canım ya inan zorla yiyorum kilo kaybetmedim ama hiç yiyesim gelmiyo nolucak böyle bilmiyorum

ya bende acıkıyorum ama cok bişey yiyemiyorum aslında ama sürekli acıkıyor karnım birde her sabah 5 i 20 geçe karnım aç uyanıyorum:))

bende her sabah 6 da aç olarak uyanıyorum buzdalabının önünde duruyorum bekliyorum bekliyorum sonra bişey yemeden geri yatıyorum eşim çok komik olduğumu söylüyo 3 haftadır hergün böyle yemicem halde niye kalkıyorum bilmiyorum belki bi gün yerim diye herhalde :)

ya bende acıkıyorum ama cok bişey yiyemiyorum aslında ama sürekli acıkıyor karnım birde her sabah 5 i 20 geçe karnım aç uyanıyorum:))

hamileliğimin en başında bir lokma bile yiyemiyordum,şimdi 10 öğün yiyorum:) işin ilginci de yarım dilim ekmek ya da çeyrek elma doyuruyor beni. bu sayede bir haftada 2 kg verdim. yalnız, ben yemek yapamıyorum, iğrenç geliyor kokular. pişmiş yemekse yiyorum:)

ama zaten sanırım en güzeli az ama sık yemekmiş sedase. ekmek zaten hiç yiyemezdim hala yemiyorum ama meyve sebze ile falan geçiştirmeye çalışıyorum. bu arada o kokulara hassasiyet bendede var hatta ben reglimden önce farkettim hamile olduğumu sırf o sebeple... en ufak kokulara bile hassaslasmıstım midem bulanıp duruyordu. ama gel birde bunu çewremdekilere anlat.. daha cok erkenmiş olmazmıs psikolojikmiş benımki... ne desem psikolojik diyorlar:))))

annem hariç bak onun günahını almıyım çünkü oda benim ve kardeşimin hamileliğinde aynı bnim gibiymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…