2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

bence artık gitsen görülür... benim farklı bir şehirde kadın doğumcu br akrabam var haftaya gitki kese görülsün. bazen geç görülür bu seferde paniklersin demişti o yüzden bekledim ama haftaya görülür heralde artık.. seninde benden birkaç gün erken görürsün inşallah..

selam kızlarrrr
akşam doktora gittim
6+3 haftalık hamileyim
ama karnımdan kontrol ettiğinde hiçbişey görülmedi
o kadar korktum ki
doktorum daha erken olduğunu bazı kişilerde geç görülebildiğini söyledi
istersem alttan bakabileceğini söyledi
korkmama rağmen kabul ettim
ve bebişimi gördüm
minnacık bişey ama çok şükür kalp atışlarını duydum
allah herkese bu duyguyu nasip etsin

maşallah canım allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
bak kalbinin atısını bile duymussun paiklerken
allah bizede nasip etsin:Saruboceq:

gözünaydın slszr çok sevindim.. ahmet yılmaza gitmiştin dil mi?

sağol canım...
evet ahmet beye gittim
ve gerçekten memnun kaldım
iyi bir doktor
sorularıma içtenlikle cevap verdi
herşeyi anlattı
şimdilik sorun yok yani...

gözünaydın cnm darısı benim başıma artık bende gidiyim sağsalim bir doktora...

bu arada renkliatlas kagan kocatepenin gebelik.org stesinde hesaplama var son regli tarihini yazıosun ona göre hesaplıyorlar...

gözünaydın cnm darısı benim başıma artık bende gidiyim sağsalim bir doktora...

bu arada renkliatlas kagan kocatepenin gebelik.org stesinde hesaplama var son regli tarihini yazıosun ona göre hesaplıyorlar...

evet darısı başına artık....
sen ne yaptın içine sinen bi doktor bulabildin mi?

hyr cnm tam diil ama gülin ablanın bir arkadaşı varmış ferhat sakız diye banada yakın onu düşünebilirim hakkındada olumlu şeyler duydum hep ama hayırlısı artık...

hayırlısı canım yaaaa
gir bi muayene ol
ondan sonra kararını daha sağlıklı verirsin

Selam kızlar.. doktordan geldim biraz önce kızıma kardeş değil kardeşler geliyor..İkizmiş bebeklerim..Sizler nasılsınız? Nasıl geçiyor günler?

Selam kızlar.. doktordan geldim biraz önce kızıma kardeş değil kardeşler geliyor..İkizmiş bebeklerim..Sizler nasılsınız? Nasıl geçiyor günler?

ayy çok sevindim elzey... bnmde eşim ikiz olacak diyip duruyor içine doğuyormus ama bizde iki taraftada hiç ikiz yok o yüzden cok zor

elzey çok sevindim senin adınaa umarım hayırlısıyla atlatırsın hamilelik dönemini bizde ikiz olucak die çok korkuoduk benim teyzemle dayım amcamlada halam ikiz çünkü eşimin tarafındada var ikizler ama bize çatmadı :)

bu arada kızlarr dün gittim sonunda doktora bugün bebişim 6hafta 3günlük oldu :) dün kalp atışını falan dinledik çok güzel bi duyguydu yaa eşim ayakta duramadı o an heyecandan şuan herşey yolunda dedi doktor pazartesi gününe bir sürü tahlil verdi onları yaptırıcaz onlardada sorun çıkmazsa kendime dikkat etmekten başka bişe kalmıycak inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…