2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

guclubacismile
Selam kızlar.. doktordan geldim biraz önce kızıma kardeş değil kardeşler geliyor..İkizmiş bebeklerim..Sizler nasılsınız? Nasıl geçiyor günler?

selam canım hayırlı olsun
allah sağ salim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin
bende hep ikiz kızlarım olsun istemişimdir...
ama herşeyin hayırlısı...
canım hangi doktora gidiyosun?

ohhhh maşallah gözün aydın canım...
bende dün akşam gittim benim kide bugün itibariyle 6+4 haftalık aynıyız
ama benim ki karnımdan bakınca görünmedi mecburen aşağıdan baktı
ama meleğimi gördüm kalp atışlarını duydum çok şükür...
canım senden tahlil istemiş bana 15 gün sonra kontrole gel o zaman tahlillere karar veririz dedi baklaım hayırlısı
işallah sorun çıkmaz...
bu arada benim midem çok bulanıyo sende durumlar nasıl?

mrb cnmm benimde ultrasonda kese gözüktü fakat kalp atışları için bende aşağıdan muayene oldum kalp atışlarını oradan görebildik ancak olsun seninde 15 gün sonra olur tahlillerin ben çalıştığım için fazla vaktim yok ne zaman gelebilirsin tahliller için dedi bende pazartesi dedim yoksa bir hafta sonra gelebilirim desemde sorun olmıycaktı o yüzden takma kafana tamam :) folik asid verdimi peki senin doktorun bana dün başlattı hemen
mide bulantısına gelince benmde midem çok kötü cnm yaa iştahımda yok iş yerinde devamlı lavaboya koşuorum :)kaydirigubbakcemile3

kızlar mide demeyin hergun hastaneye gidiyoruz serum bağlatma cöktm hiç bişi yiyemiorm canım midem de gibi bnmde istahım yok ama cok acım yani aslında yemek istiyorum ama yiyemiorm

ay kızlar bnmde 6+4 bugun bende bu akşam gidiorm kalp atısşları için kendisi 6mm. bebeğimin duycam inşl. pıt pıt kalp atışlarınııı

hatice kaç gündür yoktun canım merak ettim okudum şimdi herşey yolundaymış bu akşam bebişinin kalp atışlarınıda duyucan ne güzel öpüyorum seni

hatice kaç gündür yoktun canım merak ettim okudum şimdi herşey yolundaymış bu akşam bebişinin kalp atışlarınıda duyucan ne güzel öpüyorum seni

cnm temizlik vardı biliosun ya bende hastanedeydm midem bulantıları öldürüo beni artık sabahları kalkar kalmaz 4-5 kere istifra ediorm serum veriolar günde bi kilo kaybediorm ama bugun iim brz daha bir an önce gecseydi su dönem sen nasılsın:CüvCüv:

Selam kızlar.. doktordan geldim biraz önce kızıma kardeş değil kardeşler geliyor..İkizmiş bebeklerim..Sizler nasılsınız? Nasıl geçiyor günler?

inşallah sağ salim bebişlerini kucağına alırsın :Saruboceq: bende çook istiyorum ikizz yaa inşallah benimde ikizlerim olur :Saruboceq: babam tarafı hep ikiz bakalım haftaya belli olur artık doktor öyle dedi..kızlar bende de bulantılar başladı yaa,açım ama birşey yiyemiyorum,bu arada ben en çok parfüm kokusundan tiksiniyorum hangi parfüm olursa olsun kafamçokkarıştı

kızlar siz özel hastaneye mi gidiyorsunuz ? yoksa devlet mi? ben kararsız kaldım devlet hastanesinin doktorunun özel muayenehanesine gideyim diyorum..yada direk özel hastaneye hangisi sizce? off:çok üzgünüm:

kızlar merhaba bizim de 3 aşılama 3 tüp bebek denemesinden sonra geldi meleğimiz, umarım sağlıkla kavuşuruz..hepimiz inşallah 2011 martında bebişlerimize sağlıkla kavuşacağız...
biz 5 haftalıkken yani geçen hafta keseyi gördük, bu haftanın sonunda da yani 6+5ken falan kalp atışı için çağırdı doktorumuz.. ama benim sorunum doktorumuz kesenin etrafı beyaz olmalıydı ama değil dedi, bir de yolk kesesini göremedim dedi, o nedenle şansımız yüzde elli dedi, ben geçen haftadan beri bunalıyorum.. sadece tek iyi olan kesenin düzgünlüğü ve yeri dedi... ama bir haftadır aklıma neler neler geliyor.. boş gebelik mi,ne olacak diye düşünüp duruyorum...
kalp atışını duyan var mı 6. haftasında? nasipse inşallah doğuma 25 mart dedi.. ama ben artık inanın çok korkuyorum.. yine olmazsa bilmiyorum bir daha denemeye cesaretim yok gibi geliyor..

aynı sorunlar canım yaa
bende ne yesem çıkarıyorum
yemek yemeye korkar oldum
nasıl açım varya....
bana folic plus diye bi hap verdi
günde 3 kere onu içiyorum...

selam arkadaşlar...hamile kalmadan önce çok bakıyordum forumlara, sonra bilgisayar kullanmamak için vazgeçmiştimki, bu topiği görünce dayanamadım... hesaplayıcılara göre 7+1 görünüyorum..14 temmuzda adetimden iki gün önce öğrendim..şuan normal herşey çok şükür bebeği ve kalp atışını gördüm..ancak doktor dinletmedi, sanırım görmek de yeterlidir değilmi:? doğum için mart 23 görünüyor..hepiniz için hayırlısı olsun.......

benim merak ettiğim hemen kaptırdınızmı bebek fikrine kendinizi yoksa benim gibi kaptırmak için 3 ayın dolmasını mı bekliyorsunuz?

biir de baktım ama göremedim, daha önce konuştuysanız kusura bakmayın... bu elimizdeki ultrason görüntülerinden, kaçıncı haftada kese ve bebek boyutu nekadar bunları paylaşırsak, gelişimini de kendimizce kontrol etmiş oluruz...

mrb arkadaşlar
bende 22 temmuzda öğrendm hamileleiğimi.
adetime 3 gün kala idrarda çıktı
snra kandada çıktı
yarın kese için dr a gidicem kısmetse görücez bklm:)

4 haftalık 4,0 mm
5 haftalık 9,1 mm
5. haftada yolk sacı gördük. şu an 5hafta 5 günlük gebeyim. 12 ağustosta kontrolüm var. kısmetse kalp atışlarını duyacağız inşallah.

canım inş herşey yolunda gider canını sıkma arkadaşım 6+4 de duydu kalp atışlarını belki sende duyarsın hayırlısı olsun canım

canım tebrik ederim seni bende 6+2 hamileyim şimdilik bir sorun yok bizdede kalp atışlarını henüz duymadım duyunca daha bir kaptırcam kendimi sanırım

canım benim son sat 22 haziran beklenen adet 16 temmuzdu erken oluyorum ben biraz 19 da günüm iüç gün geçmişken doktora gittim keseyi görmedik sonra 26 sında tekrara gittik keseyi gördüm 13.5 mm yazıyo
yani bu büyüklük 4+4 ken

arkadaşlar 5+5 im bugun dr gşttşik keseyi gördük ancak kese yanında sıvı bşr bölge var yapısık değiller ama kanama da olabilir sıvıda dedi ve dusuk tehlikesine karşı progestan verdi birde rapor verdi tatil planınızı erteleyin dedi şaşkınız bakalım başka birkaç dr daha gideceğim aranızda bu tip bir durumu olan var mı azcık canımız sıkıldıdaeyvahedigeldismile HAE

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…