benim de 5+2 de msd (kese oluyor) : 13.3mm
6+4 de msd: 30.3
crl(bu da bebeğin baş popo mesafesi) : 4.9mm
en azından gelişmelerimizi bu şekilde takip ederiz..ben 5 haftalıkken keseyi karından gördüm, 6. haftadaki değerler vajinal bakılandan...
inşallah hepimiz için herşey yolunda gider............
merhaba arkadaşlar ben de 5+0 ım bugün yarın dr a gideceğim bakalım çok heyecanlıyım
daha önce 2 düşük yaşadım o nedenle tarın keseyi görmek benim için çok önemli.
benim için dua edin kızlar..
aa hayırlı olsun maşşallahSelam kızlar.. doktordan geldim biraz önce kızıma kardeş değil kardeşler geliyor..İkizmiş bebeklerim..Sizler nasılsınız? Nasıl geçiyor günler?
kızlar ya şimdi okudumda yazılarınızı ben bugün dokora gidicem ya kese gözükesse karıdan alttan bakmak mecburimi ben istemesem haftaya gelim desem doktora olmuyomu alttan baktırmak istemiyorum sitrese giriyorum bana zararı olur yani mecburi değil insallah ya ???
rica ederim canım.. yengemin hamileliği kadar zor bir hamilelik olmasın 9 ay boyunca hastanedeydi önce düşük riski sonra böbreklerinden taş düşürdü ama ikiside çok iyiler maaşallah o yüzden içini rahat tut.. kac haftalıktı snn
çok şanslısın canım.. inşallah her ikisini de sağlıkla kucağına alırsın..Selam kızlar.. doktordan geldim biraz önce kızıma kardeş değil kardeşler geliyor..İkizmiş bebeklerim..Sizler nasılsınız? Nasıl geçiyor günler?
ben de aynı sen gibi tedbirliyim.. aileler dışında kimseye söylemedim.. 3 ay dolmadan da düşünmüyorum.. kendimi de çok kaptırmak istemiyorum.. Allah korusun bişey olursa çok fazla yıkılmak istemiyorum.. o nedenle bebekle aramda bi bağ kurmamaya çalışıyorum şuan..ohaoldumsmileselam arkadaşlar...hamile kalmadan önce çok bakıyordum forumlara, sonra bilgisayar kullanmamak için vazgeçmiştimki, bu topiği görünce dayanamadım... hesaplayıcılara göre 7+1 görünüyorum..14 temmuzda adetimden iki gün önce öğrendim..şuan normal herşey çok şükür bebeği ve kalp atışını gördüm..ancak doktor dinletmedi, sanırım görmek de yeterlidir değilmi:? doğum için mart 23 görünüyor..hepiniz için hayırlısı olsun.......
benim merak ettiğim hemen kaptırdınızmı bebek fikrine kendinizi yoksa benim gibi kaptırmak için 3 ayın dolmasını mı bekliyorsunuz?
aynı sorunlar canım yaa
bende ne yesem çıkarıyorum
yemek yemeye korkar oldum
nasıl açım varya....
bana folic plus diye bi hap verdi
günde 3 kere onu içiyorum...
aynen canım yaa açım ama yiyemiorum ailemde baskı kuruo üstümde zorla yedirmeye çalışıolar oda olmuo :) doktor bana Folbiol tablet veri 5mg lık günde 1 tane içiorum ben sadece bana nie günde bi tane vaerdi acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?