2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

benim de 5+2 de msd (kese oluyor) : 13.3mm
6+4 de msd: 30.3
crl(bu da bebeğin baş popo mesafesi) : 4.9mm

en azından gelişmelerimizi bu şekilde takip ederiz..ben 5 haftalıkken keseyi karından gördüm, 6. haftadaki değerler vajinal bakılandan...

inşallah hepimiz için herşey yolunda gider............

inş canım yolunda gider herşey benim gibi ikinciye hamile olan varmı aranızda kızlar bende şimdi ikisinin ultrason görüntülerini karşılaştırıyordum

ya kızlar ben gitim dr. a kesenin solunda ama içinde değil bagımsız bir sıvı gördü sanki başka bir kese gibi yani kanda olabilir suda dedi progestan verdi seyahat yasak , annemlere gidecektik uçakla düşük tehdidine karşı dedi başka bir dr arkadaş kanaman olmadıkça korkma dedi ama yatıyorum şimdi rapoır verdi gunde 3 kez 2 er kez vajşnal yoldan progestan nolur dua edin meleğime HAE

canım allah yardımcım olsun... birşey olmaz allahın izniyle merak etme. sen içini ferah tut çünkü sen ne kadr stres olursan o o kadar çok etkilenirmiş. dualarım seninle merqk etme...

rica ederim canım.. yengemin hamileliği kadar zor bir hamilelik olmasın 9 ay boyunca hastanedeydi önce düşük riski sonra böbreklerinden taş düşürdü ama ikiside çok iyiler maaşallah o yüzden içini rahat tut.. kac haftalıktı snn

merhaba arkadaşlar ben de 5+0 ım bugün yarın dr a gideceğim bakalım çok heyecanlıyım
daha önce 2 düşük yaşadım o nedenle tarın keseyi görmek benim için çok önemli.
benim için dua edin kızlar..

nilüfermas hayırlı olsun insallah bizede haber ver bende bugün gidiem doktora hayırlı hberlerle geliriz nsallah

funmak canım gecmiş olsun sen bol bol dinlen sitres ok önemli sitresden uzak ol en mutsuz oldugun anda karnını oksa bebeişinle konus rahatlarsın ona dokununca unutursunopuyorumnanaktan

calimero0 canım insallah hepimiz icin hersey yolunda gider :Saruboceq:

kızlar ya şimdi okudumda yazılarınızı ben bugün dokora gidicem ya kese gözükesse karıdan alttan bakmak mecburimi ben istemesem haftaya gelim desem doktora olmuyomu alttan baktırmak istemiyorum sitrese giriyorum bana zararı olur yani mecburi değil insallah ya ???

Selam kızlar.. doktordan geldim biraz önce kızıma kardeş değil kardeşler geliyor..İkizmiş bebeklerim..Sizler nasılsınız? Nasıl geçiyor günler?
aa hayırlı olsun maşşallah
ilk hamileliğini ögrendiğinde değerin kactı canım ?
tebriklerrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

allah saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin aminn

herkese günaydın

yuzdeyuzakrep: bende çarşamba akşamı doktora gittim o zaman 6+3 haftalık hamileydim
ultrasonla karnımdan baktığında hiç birşey görünmedi o kadar korktum ki
doktorum istersen alttan bakabiliriz dedi bunun ne bana nede bebeğe bir zararı varmış
bende en çok alttan muayene olmaktan korkuyordum ama korktuğum başıma geldi
ama kabul ettim çünkü hiç bişey görememiştik o belirsizlikle beklemek daha kötüydü
ama inan hiç korkulacak bişey değilmiş zaten meleğimi görünce kalp atışlarını duyunca herşeye değdi yani...

bence hiç bunları düşünüp strese girme
doktoruna git
işallah meleğini görürsün...

canım ben de senin gibi düşünüyordum kesin baktırmıcam diyordum, ilk gittiğimde gerek kalmadı çok şükür, ama ikinci gittiğimde karından net göremedi, bir hafta neden net değildi diye kendi kendimi yemektense rahatlayım dedim ve doktorum benim bişey olurmu dememe bile fırsat vermeden beni hep telkin etti, sana ve bebeğine hiçbir zararı olmayacak diyerek..erken dönemde öneriyorlar bi aksilik varsa erkenden belirleniyormuş... ama bu tercih meselesi tabi, bişey olacağı vardır, ona denk gelir, o da biraz Allah'lık bir durum...

sağol cnm yaa benim bugun sat a göre 6. haftam bitiyor ama dr 5 haftalık dedi 19 agustosta tekrar gidecğim ama iyiyiz meleğimle ben

Selam kızlar.. doktordan geldim biraz önce kızıma kardeş değil kardeşler geliyor..İkizmiş bebeklerim..Sizler nasılsınız? Nasıl geçiyor günler?
çok şanslısın canım.. inşallah her ikisini de sağlıkla kucağına alırsın..

ben de aynı sen gibi tedbirliyim.. aileler dışında kimseye söylemedim.. 3 ay dolmadan da düşünmüyorum.. kendimi de çok kaptırmak istemiyorum.. Allah korusun bişey olursa çok fazla yıkılmak istemiyorum.. o nedenle bebekle aramda bi bağ kurmamaya çalışıyorum şuan..ohaoldumsmile

aynı sorunlar canım yaa
bende ne yesem çıkarıyorum
yemek yemeye korkar oldum
nasıl açım varya....
bana folic plus diye bi hap verdi
günde 3 kere onu içiyorum...

aynen canım yaa açım ama yiyemiorum ailemde baskı kuruo üstümde zorla yedirmeye çalışıolar oda olmuo :) doktor bana Folbiol tablet veri 5mg lık günde 1 tane içiorum ben sadece bana nie günde bi tane vaerdi acaba ???

cnm mrb aynı durumdayız sennle hiç sıkma canını bende cok acımmmmm forbiola gelince o gunde 1tane alınıo folik plus gunde 3 defa bide bana midem için iki farklı ilaca basladı zencefil şekeride rahatlatırmıs bide ondan aldırdı zencefil sekerini tavsiye ederim rahatlatıo mideyii

mrb masum pisi çok teşekkürler mide için doktor bana ilaç vermek istemedi daha da kötü olursan öyle veririm dedi ama zencefil şekerini bu akşam alıp deniyicem önerin için çok teşekkürler bu arada yazmıştın sanırım ama unuttum şuan son reglin ne zamndı senin benm 22 hazirandı aynımıyız acaba?

arkadaslar tesekkürler ama ben tercih etmicem insallah gözükür karından inanın ben cok sitrese giriyorum insallah gerek kalmaz
5+4 günlüğüm gözükürmü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…