2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

canim mili gram olamaz ? emin misin ? mikro gram olmasin o? bi bakiversene..hanimlar ben daha baslayamadim folikasid e yurt disindayim tatilde bulamadik siparis verdik daha gelecek ..5 hafta 1 gunluk hamileyim..ne bulantim var ne baska bisey cok normalim? ben gibi olan var mi? folik asid e gec baslarsam bise olur mu? korkuyorum CADIARZU

arkadaslar tesekkürler ama ben tercih etmicem insallah gözükür karından inanın ben cok sitrese giriyorum insallah gerek kalmaz
5+4 günlüğüm gözükürmü acaba

görünmesi kişiden kişiye değişiyor canım, görünmesi lazım diyenler olursa aldırma,her bünye farklı... ozaman sana karından baktırmak için bi tavsiyede bulunayım... olabildiğince tuvaletine sıkışık git..doktoru beklerken bile şişe şişe su iç, bu da görünmesinde çok önemli... son raddinde olsun sıkışıklığın.. inşallah faydası olur:)

mrb yüzdeyüz akrep inşallah karnından gözükür ama daha çok minik oldugu için kalp atışlarını karından görmek çok zor bende korkuyodum alttan muayeneden ama kese gözükmesine rağmen kalp atışını izlemek duymak için alttan muayene oldum korkulucak kadar bişe yok stres yapma kendine okadr bebişinin sağlığı için stresden uzak durman lazım zaten sakın korkma bende muayeneolana kdara senin gibiydim aynı ama muayene olduktan sonra hem içim rahatladı hemde korkulacak bişe olmadıgını anladım

20 haziran cnm benm 2 gun var aramızda normalde bnm 6+5 ama ultrasyona göre bugun 6 hafta oldu dun kalp atışlarını gördüm cok sükür bnm midem acayip kötü serumlarla bişiler yiyebiliorm ama bebeklerimizin canı sağ olsun gecicek bu gunler

ben başından beri alttan muayene oluyorum.. dr. kalp atışını duyana kadar alttan bakıomuşş. daha kolay teşhis koyuyormuş...zaten alttan muayene herhangi bir sakınca yaratmıyor..ne düşük ne başka bişey..içiniz rahat olsun..

ilaç elimde şuan cnm yaa 5mg yazıo :bbo:

benimde bugün ultrasona göre 6+4 oldu cnm aminn onların canı sağolsun yeter helede o kalp atışlarını gördükten sonraaa :))) bugünleri gülümseyerek hatırlıyıcaz bebişlerimizi nası beklediğimizi :CüvCüv:

tamam canım cok saol bol bol su içiyorum yeterki üstten baksın cok sıkısık gidicem cok saol allahım insallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin nolur:Saruboceq:

allah saglıcakla kucagına almayıda nasiip etsin isallahopuyorumnanaktan

evet dogrudur ama benim cinsel sorunlarımda vardı 2 yıl ilişkiye giremedim ilişkiden sonra 2 defa yumurta takibi yaptırdım alttan o aylar sadece yumurtlamadım düsünün okadar sitres yapıyorum ki sadece o iki ay yumurtlamadım alttan bakılınca cok zor cokk allahım yardım etsin alttan baktırmak zorunda bırakmasın :Saruboceq:

ya hanimlar ben cok normalim ne bulanti ne basdönmesi ..:) ne istah artmasi..cok SIk wc ye gidiyorum bi tek :) onun disinda cok susuyorum..benim gibi belirtisi olmayan var mi..? valla insallah böyle devam eder sorunsuz olur yoksa yalnizim tek basima nasil bulantiyla ugrasayim

çok çiş, çok sık acıkma var bende. bir haftadır kasık ağrım geçti.kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum,çiğkenki kokuları geliyor burnuma soğanın ,taze fasülyenin falan,iğreniyorum. başkası yaptıysa yiyorum.ama misal demin 1 ince dilim ekmekle yemeğimi yedim,tıka basa doymuş gibi oldum. 1 saat sonra acıktıııımm demeye başlayıp sütümü içmeye giderim:)önceden hiç su aramazdım,şimdi 3 lt içiyorum, ağzım kuruyor hep.

sağol canım. Benimde halamın ikizleri var... Biraz zor olacak gibi ama sağlıklı olsunlarda önemli olan o. SEn nasılsın bu arada nasıl gidiyor hamilelik

ayy çok sevindim elzey... bnmde eşim ikiz olacak diyip duruyor içine doğuyormus ama bizde iki taraftada hiç ikiz yok o yüzden cok zor

Hayırlısı canım.. Belli olmaz benim eşimde ikiz gibi geliyor diyordu ve ikinci kontrolümde iki tane kese gördük:))

sağol canım. Ben bahar hastanesi nagihan gülere gidiyorum. İlk hamileliğimde de ona gitmiştim. Hem hastaneden hem de doktorumdan memnun olduğum için değiştirmedim. SEn ve bebişin nasılsınız bu arada...olumunekankayizsmile

şekerler az önce yine yaptırdım bhcg 6867 çıktı diğer doktorum en az 5000 cıkması lazım demişti haftaya gene kontrolumuz var diğer dr yat düşük tehlikesi var dedi diğeri düşecekse zaten engel olamayız bu ultrason sonucu bişi ifade etmiyor dedi şükür ilerliyor hamileliliğim salı yADA ÇRŞ GENE KONNROL EDİCEKLER MELOŞUMU

canım ben gittiğimde doktor alttan ultrasonla bakmak istedi ben istemediğimi söyleyince bana biraz kızde hemile insanlar cinsel ilişkide bulunmazmı dedi bende bulunur dedim işte buda onun gibi zararsız dedi
bende karnımdan bakalım göremezsek bakarız dedim ama gördük keseyi şükür gerek kalmadı 4+4 haftalıktı ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…