aynen canım yaa açım ama yiyemiorum ailemde baskı kuruo üstümde zorla yedirmeye çalışıolar oda olmuo :) doktor bana Folbiol tablet veri 5mg lık günde 1 tane içiorum ben sadece bana nie günde bi tane vaerdi acaba ???
arkadaslar tesekkürler ama ben tercih etmicem insallah gözükür karından inanın ben cok sitrese giriyorum insallah gerek kalmaz
5+4 günlüğüm gözükürmü acaba
mrb masum pisi çok teşekkürler mide için doktor bana ilaç vermek istemedi daha da kötü olursan öyle veririm dedi ama zencefil şekerini bu akşam alıp deniyicem önerin için çok teşekkürler bu arada yazmıştın sanırım ama unuttum şuan son reglin ne zamndı senin benm 22 hazirandı aynımıyız acaba?
canim mili gram olamaz ? emin misin ? mikro gram olmasin o? bi bakiversene..hanimlar ben daha baslayamadim folikasid e yurt disindayim tatilde bulamadik siparis verdik daha gelecek ..5 hafta 1 gunluk hamileyim..ne bulantim var ne baska bisey cok normalim? ben gibi olan var mi? folik asid e gec baslarsam bise olur mu? korkuyorum CADIARZU
20 haziran cnm benm 2 gun var aramızda normalde bnm 6+5 ama ultrasyona göre bugun 6 hafta oldu dun kalp atışlarını gördüm cok sükür bnm midem acayip kötü serumlarla bişiler yiyebiliorm ama bebeklerimizin canı sağ olsun gecicek bu gunler
ilaç elimde şuan cnm yaa 5mg yazıo :bbo:
tamam canım cok saol bol bol su içiyorum yeterki üstten baksın cok sıkısık gidicem cok saol allahım insallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin nolur:Saruboceq:görünmesi kişiden kişiye değişiyor canım, görünmesi lazım diyenler olursa aldırma,her bünye farklı... ozaman sana karından baktırmak için bi tavsiyede bulunayım... olabildiğince tuvaletine sıkışık git..doktoru beklerken bile şişe şişe su iç, bu da görünmesinde çok önemli... son raddinde olsun sıkışıklığın.. inşallah faydası olur:)
mrb yüzdeyüz akrep inşallah karnından gözükür ama daha çok minik oldugu için kalp atışlarını karından görmek çok zor bende korkuyodum alttan muayeneden ama kese gözükmesine rağmen kalp atışını izlemek duymak için alttan muayene oldum korkulucak kadar bişe yok stres yapma kendine okadr bebişinin sağlığı için stresden uzak durman lazım zaten sakın korkma bende muayeneolana kdara senin gibiydim aynı ama muayene olduktan sonra hem içim rahatladı hemde korkulacak bişe olmadıgını anladım
evet dogrudur ama benim cinsel sorunlarımda vardı 2 yıl ilişkiye giremedim ilişkiden sonra 2 defa yumurta takibi yaptırdım alttan o aylar sadece yumurtlamadım düsünün okadar sitres yapıyorum ki sadece o iki ay yumurtlamadım alttan bakılınca cok zor cokk allahım yardım etsin alttan baktırmak zorunda bırakmasın :Saruboceq:ben başından beri alttan muayene oluyorum.. dr. kalp atışını duyana kadar alttan bakıomuşş. daha kolay teşhis koyuyormuş...zaten alttan muayene herhangi bir sakınca yaratmıyor..ne düşük ne başka bişey..içiniz rahat olsun..
elzey çok sevindim senin adınaa umarım hayırlısıyla atlatırsın hamilelik dönemini bizde ikiz olucak die çok korkuoduk benim teyzemle dayım amcamlada halam ikiz çünkü eşimin tarafındada var ikizler ama bize çatmadı :)
bu arada kızlarr dün gittim sonunda doktora bugün bebişim 6hafta 3günlük oldu :) dün kalp atışını falan dinledik çok güzel bi duyguydu yaa eşim ayakta duramadı o an heyecandan şuan herşey yolunda dedi doktor pazartesi gününe bir sürü tahlil verdi onları yaptırıcaz onlardada sorun çıkmazsa kendime dikkat etmekten başka bişe kalmıycak inşallah :))
ayy çok sevindim elzey... bnmde eşim ikiz olacak diyip duruyor içine doğuyormus ama bizde iki taraftada hiç ikiz yok o yüzden cok zor
canım çok sevindim hadi hayırlısı sağlıcakla inşalllah olumunekankayizsmile
guclubacismile
selam canım hayırlı olsun
allah sağ salim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin
bende hep ikiz kızlarım olsun istemişimdir...
ama herşeyin hayırlısı...
canım hangi doktora gidiyosun?
kızlar ya şimdi okudumda yazılarınızı ben bugün dokora gidicem ya kese gözükesse karıdan alttan bakmak mecburimi ben istemesem haftaya gelim desem doktora olmuyomu alttan baktırmak istemiyorum sitrese giriyorum bana zararı olur yani mecburi değil insallah ya ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?