2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

merhaba leyuze bende idrar testi yapyım evde 2.çizgi varla yok arası bişey senindemi öyleydi.pazartesi dokt.gidicem adetimin ilk günü 3 temmuzdu sence doktora gitmek için birazdaha beklemelimiyim.kafam çok karışık çokta şaşkınım biz korunuyorduk

elzey tebrik ederim canım seni demek ikiz annesi olcaksın bişey sorcam kaç haftalıktı ikiz olduklarını öğrendiğinde benim annem ikiz ailedede varda ama ben tek kese gördüm ilk gittiğimde sonradan deişirmi acaba bitanesi görünmemiş olabilirmi merak ettim şimdi,

merhaba canım ben adetim 1 gün geçmişti eczaneden test aldım yaptım ikinci çizgi çok slik çıktı sonra ertesi gün hastanede idrardan baktırdım pozitif çıktı eğer ikinci çizgi silikse kesin gibi bşey
çok kafana takılıyosa sabah erken sağlık ocağına git kandan baktır canım varsa kesin belli olur
bide başka bebğin varmı canım

benim 7 yaşında bir oğlum 3 yaşında bir kızım var benim sorunum erken doğum oğlum 8 aylık kızım 7 aylık doğdu birtanede9 aylık karnımda öldü cevabın için teş.haliyle biraz korkuyorum

canım 4 hafta 6 günlük hamilesin internette hesaplattım
doktor folik asid verir gidersen keseyide görebilirsin büyük ihtimalle bide rutin verilen kan ve idrar tahlilleri var onları yaptırmanı ister bence doktora gitmeyi ihmal etme

benim 7 yaşında bir oğlum 3 yaşında bir kızım var benim sorunum erken doğum oğlum 8 aylık kızım 7 aylık doğdu birtanede9 aylık karnımda öldü cevabın için teş.haliyle biraz korkuyorum

anladım canım allh evletlarını bağışlasın endişelerinde haklısın tabi ama herseferinde böyle olvak diye bişey yok
bende tereciye tere satıyorum sen benden daha tecrübeliymişin benimde 7 yaşında bir kızım var
sen korunuyomuydun canım kaza oldu galiba olsun her işde bir hayır vardır hayırlısı olsun canım

teşekkürler canım. İlk gittiğimde 5 haftalıktı ve tek kese gördü doktorum. diğerinide görmüş ama kan pıhtılaşması da olabilir diye bana herhangi bir şey söylememiş. dün gittim. tam 6 hafta dolmuştu. ve iki tane keseyi yan yana gördük canım. Şimdi iki hafta sonra tekrar gideceğiz gelişimerini görmek için... Yani bende değişti canım ilk kontrolde tek kese, ikinci kontrolde iki keseohaoldumsmile

anladım canım bendede kist vardı ikitane belki ondan görememiş olabilir diye düşündüm ne bilyim hakkımızda hayırlısı olsun allah sağlıkla ikizlerini kucağına almayı nasip etsin canım

benimde hiç belirtim yok adet sancım var
cok cişe bile gitmiyorum ya o cok kafamı kurdalıyor neden çişim gelmiyoki offf off

belirtisi olmayan bir benim saniyordum icim rahatladi..ben cok su iciyorum bu gunlerde heralde ondan cise gidiyorum..bide gunde 2 kere buyuk olanda geliyo :)) millet kabiz olur hamileyken, ben ishal :) gerci ishalde degil ama 2 kere fazla degil mi :) cokta yemiyorum sempatiksalakcinni

akannehir

ondan sana gunde 1 tane demis doktor.cunku mg baya fazla:) ben 400 mcg aldim ama daha gelmedi siparis verdim:) korkuyorum valla turkiyeye dönene kadar bise olmasa bari..ucaga binicem bisey olur diye korkuyorm

olabilir cnm günde 3 tane alanlar varmış çünkü korkma ya bişe olmaz inşallah hem anlattığına göre hamileliğin hafif geçicek sanırım umarım böle devam eder ne güzel mide bulantın falan yok :)

olabilir cnm günde 3 tane alanlar varmış çünkü korkma ya bişe olmaz inşallah hem anlattığına göre hamileliğin hafif geçicek sanırım umarım böle devam eder ne güzel mide bulantın falan yok :)

insallah hepimizin öyle gecer..anneme sordum ,oda bana hamileyken öyleymis..herseyi yedim diyo hic midem bulanmamisti diyo..tabi kilolarida aldim diyo :) yiye yiye:))cokacimcoook

yok ya ben kilo almak istemiyorum off...folikasit im geldi simdi bende basladim 400 mcg bi tane ictim hayirli ugurlu olsun:)

hmm canım benim.. üzüldüm.. neyse sonu mutlu birmiş önemli olan o.. şimdi endişelerini daha iyi anladım.. neyse merak etme kalp atışını duyduktan sonra kabusun biter. çünkü üstten bakmaya devam edecek sonuna kadar..alkisalkisalkis şuan çok küçük ya.. dr.da haklı napsın?

benimde hiç belirtim yok adet sancım var
cok cişe bile gitmiyorum ya o cok kafamı kurdalıyor neden çişim gelmiyoki offf off
kızlar ben de de hiç beirti yok..bulantı,kusma ,çok wcye gitme hiçbiri yok.. :umursamaz:sadece göğüs ağrılarım ve kasık ağrılarım var...

müthiş bir süpriz olmuş.. çok şaşırmış olmalısın..:kedi: maşallah...boshayallersmile

kizlar bide gebelikte omega 3 alanlar var ..siz duydunuz mu ama balik cigerinden yapilan omega 3 zararli..balik vucudundan alinan yag olacakmis? zeka gelisimi icin cok faydaliymis ben cok balik yerim gerekli mi acaba? valla hamile oldugumu ögrendigimden beri 1 hafta gecti:) internette okumadigim bisey kalmadi bi dakka kalkmiyorum internet basindan ..

En adet tarihim 2temmuzdu 4agustosta test yaptım pozitif cıktı :) yani bende yeni hamileyim 1bucuk yıldır evliyiz vede eşim asker izine gelmişti hamiş kaldım gideli 1hafta oldu veb hamile oldugumu ögrendim çook mutluyum allahım isteyen herkese versin aratmasınn.........nasip olursa nete göre 8nisanda kucagıma alacagımm

Kızlar benim ne zaman doktara gitmem gerek bende yeni hamişimm kan testide yaptırdım pozitif çıktı

canim hayirli olsun ..senle ayni dönemde hamile kalmisiz ..benimde 7 nisanda dogacak hayirlisiyla insallah.. bende doktora daha gitmedim ..yurtdisindayim suan 12 gun sonra dönucez o zaman gidicem ,burda folikasit aldim bide demir hapi icmeye basladim.. gebelik hesaplama yaptigim sitede ilk doktor kontrolu 12 agustos uygun diyordu

tebrikler canım gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

uzun bir bekleyişten sonra pek de iyi bir haber alamadım arkadaşlar. keseyi tam net göremedi dr. kese gibi bir şey var ama boş gibi gözüküyor dedi. b hcg verdim sonucunu pzt si alıp yeni bir tahlil daha yaptıracağım o gün bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…