merhaba leyuze bende idrar testi yapyım evde 2.çizgi varla yok arası bişey senindemi öyleydi.pazartesi dokt.gidicem adetimin ilk günü 3 temmuzdu sence doktora gitmek için birazdaha beklemelimiyim.kafam çok karışık çokta şaşkınım biz korunuyorduk
benim 7 yaşında bir oğlum 3 yaşında bir kızım var benim sorunum erken doğum oğlum 8 aylık kızım 7 aylık doğdu birtanede9 aylık karnımda öldü cevabın için teş.haliyle biraz korkuyorum
elzey tebrik ederim canım seni demek ikiz annesi olcaksın bişey sorcam kaç haftalıktı ikiz olduklarını öğrendiğinde benim annem ikiz ailedede varda ama ben tek kese gördüm ilk gittiğimde sonradan deişirmi acaba bitanesi görünmemiş olabilirmi merak ettim şimdi,
teşekkürler canım. İlk gittiğimde 5 haftalıktı ve tek kese gördü doktorum. diğerinide görmüş ama kan pıhtılaşması da olabilir diye bana herhangi bir şey söylememiş. dün gittim. tam 6 hafta dolmuştu. ve iki tane keseyi yan yana gördük canım. Şimdi iki hafta sonra tekrar gideceğiz gelişimerini görmek için... Yani bende değişti canım ilk kontrolde tek kese, ikinci kontrolde iki keseohaoldumsmile
benimde hiç belirtim yok adet sancım var
cok cişe bile gitmiyorum ya o cok kafamı kurdalıyor neden çişim gelmiyoki offf off
akannehir
ondan sana gunde 1 tane demis doktor.cunku mg baya fazla:) ben 400 mcg aldim ama daha gelmedi siparis verdim:) korkuyorum valla turkiyeye dönene kadar bise olmasa bari..ucaga binicem bisey olur diye korkuyorm
olabilir cnm günde 3 tane alanlar varmış çünkü korkma ya bişe olmaz inşallah hemanlattığına göre hamileliğin hafif geçicek sanırım umarım böle devam eder ne güzel mide bulantın falan yok :)
hmm canım benim.. üzüldüm.. neyse sonu mutlu birmiş önemli olan o.. şimdi endişelerini daha iyi anladım.. neyse merak etme kalp atışını duyduktan sonra kabusun biter. çünkü üstten bakmaya devam edecek sonuna kadar..alkisalkisalkis şuan çok küçük ya.. dr.da haklı napsın?evet dogrudur ama benim cinsel sorunlarımda vardı 2 yıl ilişkiye giremedim ilişkiden sonra 2 defa yumurta takibi yaptırdım alttan o aylar sadece yumurtlamadım düsünün okadar sitres yapıyorum ki sadece o iki ay yumurtlamadım alttan bakılınca cok zor cokk allahım yardım etsin alttan baktırmak zorunda bırakmasın :Saruboceq:
kızlar ben de de hiç beirti yok..bulantı,kusma ,çok wcye gitme hiçbiri yok.. :umursamaz:sadece göğüs ağrılarım ve kasık ağrılarım var...benimde hiç belirtim yok adet sancım var
cok cişe bile gitmiyorum ya o cok kafamı kurdalıyor neden çişim gelmiyoki offf off
müthiş bir süpriz olmuş.. çok şaşırmış olmalısın..:kedi: maşallah...boshayallersmileteşekkürler canım. İlk gittiğimde 5 haftalıktı ve tek kese gördü doktorum. diğerinide görmüş ama kan pıhtılaşması da olabilir diye bana herhangi bir şey söylememiş. dün gittim. tam 6 hafta dolmuştu. ve iki tane keseyi yan yana gördük canım. Şimdi iki hafta sonra tekrar gideceğiz gelişimerini görmek için... Yani bende değişti canım ilk kontrolde tek kese, ikinci kontrolde iki keseohaoldumsmile
En adet tarihim 2temmuzdu 4agustosta test yaptım pozitif cıktı :) yani bende yeni hamileyim 1bucuk yıldır evliyiz vede eşim asker izine gelmişti hamiş kaldım gideli 1hafta oldu veb hamile oldugumu ögrendim çook mutluyum allahım isteyen herkese versin aratmasınn.........nasip olursa nete göre 8nisanda kucagıma alacagımm
En adet tarihim 2temmuzdu 4agustosta test yaptım pozitif cıktı :) yani bende yeni hamileyim 1bucuk yıldır evliyiz vede eşim asker izine gelmişti hamiş kaldım gideli 1hafta oldu veb hamile oldugumu ögrendim çook mutluyum allahım isteyen herkese versin aratmasınn.........nasip olursa nete göre 8nisanda kucagıma alacagımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?