2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

canım karındanmı baktı eğer ufaksa görememesi normal kaç haftalık bebeğin
sters yapma bidaki sefere görürsün emin ol

bence canını hiç sıkma... herşey istediğin gibi gitcek.. moralini yüksek tut.. belki geç döllenme olmuştur.. kesenin içinde henüz görünmüyordur. belki de karından baktıysa orda da göremeyebilir.. bi de bence bol bol dua et.. rabbim herkesin gönlüne göre versin cnm..dualarımız sennle:Saruboceq:

slm kızlar bu ara annemde kalıyorum hiç giremedim nete :uhm:
ayrıca yeni ve süper bi haberim varrr
bebişimin kalp atışlarını duydum vede gördüm 7+5 oldu canım
allah kucağımıza almayıda kısmet eder inşallah :Saruboceq:
çokk mutluyum bu harika bişeymiş :dance:

mrb kızlar bende çarşamba günü dra gittim keseyi gördü fakat kalp atışlarını duyamadık mafoldumben çarşamba günü tekrar gel dedi öyle çok korkuyorum ki duyamamaktan dr 5 haftalık hamilesin dedi inşallah dua edinde kızlar çarşamba günü bebeğimin kalp atışlarını duyabileyim

kalp atışlarını duymak bir başka deilmi bende 15 de duycam hayırlısıyla inş

canım inş iyi haberlerini bekliyorum moralini bozma

sağol ama fazlasıyla bozuldu moralim.. az önce dr.umla konuştum..
değerim 241 den 333 e çıktı %66 bile artmamış.dış gebelik olabilir dedi ve yüksek ihtimalle öyle. çok kötüyüm.düşüğün arkasından bi de bu napıcam şimdi..

kalp atışlarını duymak bir başka deilmi bende 15 de duycam hayırlısıyla inş

evet çok harika bi şey o kadar duygulandımki en çokta eşimin yanımda olmamasına bu ilki onsuz yaşadığıma üzüldüm ama bebeğimin varlığını hissetmek güç verdi

tebrik ederim allah tamamına erdirir inşallah belkide hemen duyamayabilirsin kalp atışlarını çünkü ben 7+5 haftalığım dün drdaydım ve ancak duyabildik :uhm:

inşallah normal bir gebeliktir canım, zor, biliyorum ama moralini yüksek tutmaya çalış.belki de çok miniktir o daha???

canım kaç haftalık hamilesin yada adet gecikmesinin üzerinden kaç gün geçti ben 4.günümde 1000 değerini görmüştüm sonuçta ama tabi benim dr dediki birden fazla kese var dedi haftaya belli olacak eğer dr yanlış görmediyse 4 tane bebiş var şimdi kaydirigubbakcemile3

son adetim 28 haziran 5+4 ama değerler çok düşük..

senin adına çok sevindim Allah hayırlısını versin inşallah

massallahhh cnm ya 4 bebek mi allah sabır versin yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…