Kızlar benim ne zaman doktara gitmem gerek bende yeni hamişimm kan testide yaptırdım pozitif çıktı
canım yağ kanda gebelik testi kan verdikden kaç gün sonra çıkıyo
uzun bir bekleyişten sonra pek de iyi bir haber alamadım arkadaşlar. keseyi tam net göremedi dr. kese gibi bir şey var ama boş gibi gözüküyor dedi. b hcg verdim sonucunu pzt si alıp yeni bir tahlil daha yaptıracağım o gün bakalım ne çıkacak
Sayın leyuze acaba ne zaman doğuracaksın? :)
uzun bir bekleyişten sonra pek de iyi bir haber alamadım arkadaşlar. keseyi tam net göremedi dr. kese gibi bir şey var ama boş gibi gözüküyor dedi. b hcg verdim sonucunu pzt si alıp yeni bir tahlil daha yaptıracağım o gün bakalım ne çıkacak
allah iyiliğini versin sadiş sensin dimi
slm kızlar bu ara annemde kalıyorum hiç giremedim nete :uhm:
ayrıca yeni ve süper bi haberim varrr
bebişimin kalp atışlarını duydum vede gördüm 7+5 oldu canım
allah kucağımıza almayıda kısmet eder inşallah :Saruboceq:
çokk mutluyum bu harika bişeymiş :dance:
iyyim canım ne yapıyım sıcakla boğuşuyorum sen nasılsın
canım inş iyi haberlerini bekliyorum moralini bozma
kalp atışlarını duymak bir başka deilmi bende 15 de duycam hayırlısıyla inş
mrb kızlar bende çarşamba günü dra gittim keseyi gördü fakat kalp atışlarını duyamadık mafoldumben çarşamba günü tekrar gel dedi öyle çok korkuyorum ki duyamamaktan dr 5 haftalık hamilesin dedi inşallah dua edinde kızlar çarşamba günü bebeğimin kalp atışlarını duyabileyim
sağol ama fazlasıyla bozuldu moralim.. az önce dr.umla konuştum..
değerim 241 den 333 e çıktı %66 bile artmamış.dış gebelik olabilir dedi ve yüksek ihtimalle öyle. çok kötüyüm.düşüğün arkasından bi de bu napıcam şimdi..
sağol ama fazlasıyla bozuldu moralim.. az önce dr.umla konuştum..
değerim 241 den 333 e çıktı %66 bile artmamış.dış gebelik olabilir dedi ve yüksek ihtimalle öyle. çok kötüyüm.düşüğün arkasından bi de bu napıcam şimdi..
inşallah normal bir gebeliktir canım, zor, biliyorum ama moralini yüksek tutmaya çalış.belki de çok miniktir o daha???
canım kaç haftalık hamilesin yada adet gecikmesinin üzerinden kaç gün geçti ben 4.günümde 1000 değerini görmüştüm sonuçta ama tabi benim dr dediki birden fazla kese var dedi haftaya belli olacak eğer dr yanlış görmediyse 4 tane bebiş var şimdi kaydirigubbakcemile3
canım kaç haftalık hamilesin yada adet gecikmesinin üzerinden kaç gün geçti ben 4.günümde 1000 değerini görmüştüm sonuçta ama tabi benim dr dediki birden fazla kese var dedi haftaya belli olacak eğer dr yanlış görmediyse 4 tane bebiş var şimdi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?