2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

inanmıyorum 4 tanemi normal yoldan deme şaşkınlıktan bayılırım maşallah ya ne güzel allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin meleklerini

Son düzenleme:

canım anlaşılmıyomu dış gebelik olup olmadığı alttan ultrasonla baksa daha net görür ama üzülme geç döllenme olmuştur ondan değerlerin düşüktür bekle bence artıcaktır allah yardımcın olsun canım dularım seninle

togi canım moralini bozma yiede yükselme var allahdan umut kesilmez isallah bebişidir caım

çok sağol haklısın Allah istedikten sonra neler olmuyor ki.. Ama elimde değil inan ki 1 yıl ilk bebeğimi bekledik 7 haftalıkken düşük oldu. 4 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi de dış gebeliğe doğru gidiyor ve elimizden bişey gelmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
sağlıklar diliyorum tüm gebelere..

Allah razı olsun canım. 1000 in üstüne çıkmadan görünmez dedi. geç döllenme çok zor çünkü yumurtlama dönemim dışında ilişkiye girmedik ki..
İnşallah artar ama çok moralim bozuldu. üstelik benim tek tüpüm kapalı zor gebe kalıyorum bi de dış gebelik yüzünden diğer tüp de zarar görürse o zaman naparım bilmiyorum.

kızlar merhaba,

benim eşim lupus hastası. 2 çocuğum var. biri 2,5 yaşında biri 9 aylık.. eşimde sürekli ilaç alıyor. işinden de ayrıldı.. ben çalışıyorum. firmam bana çocuk için baya tölerans tanıdı. ve dün test yaptım yine hamileyim.. eşimin kullandığı ilaçlar bişi yaparmı? sakatlık gibi? aldırmayı düşündüm. sonra vazfeçtim. eşimde işsiz. beni de atarlarsa.. offfffffff. yardım edin(

Merhaba
ben de tüm endişelerden sonra Allaha şükür akşam kalp atışlarını gördüm doktorda, şimdilik dinletmedi doktorumuz, sadece gördük.. o da yeter.. 7 haftalık olmuşuz..
buarada benim gibi belirtisi olmayan var mı?

Allah yardımcınız olsun öncelikle.. çocuklarınıza da sağlıklı ömür versin Allah.. eşinizin kullandığı ilaçları bir kadın doğum uzmanına gösterseniz en iyi onlar bilir sanırım.. Allah korusun ama eşinizin kullandığı ilaçtan birşey olacağını sanmıyorum.. yine de gebelik boyu endişe taşımaktansa sormak bence en iyisi..

Evet bir doktora sordu. Bişey olmaz dedi. Ama 11. hafta genetik testinde belli olur zaten dedi. bakalım? Ama gelecekten endişeliyim? Bakım konusunda. çalışıyorum şuan. 5 aya kadar da söylemicem. hem utanıyorum. off

Hayırlısı olsun cnm sonuçta böle olması gerekiomuştu allah rızkını gönderir merak etme şuan hamilesin hem bişe takma kafana iş yerine söleme konusuna gelince bende hala söleyemedim daha 2 aylık çalışanım burda ve ilk işe başlarken konuşmuştuk bu konuları daha yeni evli olduğum için bebek düşünmüoduk korunuyoduk ama allahın takdiri ki hamile kaldım işte şuan nası sölicem die düşünüpo duruorum ama bebeğimden önemlide deil bugün toplantıdan sonra konuşucam bakalım umarım hakkımızda hayırlısı olur

canım umarım ikimiz hakkında da hayırlısı olur..

hiç mi belirti yok, mesela benim de 7 hafta ve bende de çok bişey yok, ama göğüslerin hassaslaşması, acıması, damarların belirgin olması, arasıra hafif sol kasık batması, mide bulantısı yok ama yemekler çekici görünmüyor hiç, yarım saat önce yediğim birşey yarım saat sonra pis kokabiliyor...bunun yanında çok sık acıkıyorum ve hafif şeylerle bastırıyorum. ağzımdada acılık oluyor çoğu zaman....aslında biraz varmış:) bunlardan hiçbirimi yok

Merhabalar, bende bu gün tam 5 haftalık hamileyim, pazartesi keseyi görmeye gideceğiz. 5+2 de kese görülebilir mi??? çok heyecanlıyım, umarım herşey olunda gider.

merhaba, ben de 4. haftamın içindeyim ama kasıklarımdaki hafif ağrıdan başka bişey hissetmiyorum.salıya ultrasona girmeye gidicem ama korkuyorum sanki karnımda bebeğim yok gibi geliyo. bu normal mi bilmiyorum bulantı kusma ya da benzer durumlar belirtiler yok.sadece adet görmüyorum okadar. korkmalı mıyım yoksa hala erken mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…