kızlar kese karnımda hemencik gözüktü2 hafta sora bbegimizi görmeye gidicz isallah:asigim:
canım kaç haftalık hamilesin yada adet gecikmesinin üzerinden kaç gün geçti ben 4.günümde 1000 değerini görmüştüm sonuçta ama tabi benim dr dediki birden fazla kese var dedi haftaya belli olacak eğer dr yanlış görmediyse 4 tane bebiş var şimdi kaydirigubbakcemile3
sağol ama fazlasıyla bozuldu moralim.. az önce dr.umla konuştum..
değerim 241 den 333 e çıktı %66 bile artmamış.dış gebelik olabilir dedi ve yüksek ihtimalle öyle. çok kötüyüm.düşüğün arkasından bi de bu napıcam şimdi..
togi canım moralini bozma yiede yükselme var allahdan umut kesilmez isallah bebişidir caım
canım anlaşılmıyomu dış gebelik olup olmadığı alttan ultrasonla baksa daha net görür ama üzülme geç döllenme olmuştur ondan değerlerin düşüktür bekle bence artıcaktır allah yardımcın olsun canım dularım seninle
canım karındanmı baktı eğer ufaksa görememesi normal kaç haftalık bebeğin
sters yapma bidaki sefere görürsün emin ol
kızlar merhaba,
benim eşim lupus hastası. 2 çocuğum var. biri 2,5 yaşında biri 9 aylık.. eşimde sürekli ilaç alıyor. işinden de ayrıldı.. ben çalışıyorum. firmam bana çocuk için baya tölerans tanıdı. ve dün test yaptım yine hamileyim.. eşimin kullandığı ilaçlar bişi yaparmı? sakatlık gibi? aldırmayı düşündüm. sonra vazfeçtim. eşimde işsiz. beni de atarlarsa.. offfffffff. yardım edin(
Merhaba
ben de tüm endişelerden sonra Allaha şükür akşam kalp atışlarını gördüm doktorda, şimdilik dinletmedi doktorumuz, sadece gördük.. o da yeter.. 7 haftalık olmuşuz..
buarada benim gibi belirtisi olmayan var mı?
Allah yardımcınız olsun öncelikle.. çocuklarınıza da sağlıklı ömür versin Allah.. eşinizin kullandığı ilaçları bir kadın doğum uzmanına gösterseniz en iyi onlar bilir sanırım.. Allah korusun ama eşinizin kullandığı ilaçtan birşey olacağını sanmıyorum.. yine de gebelik boyu endişe taşımaktansa sormak bence en iyisi..
Hayırlısı olsun cnm sonuçta böle olması gerekiomuştu allah rızkını gönderir merak etme şuan hamilesin hem bişe takma kafana iş yerine söleme konusuna gelince bende hala söleyemedim daha 2 aylık çalışanım burda ve ilk işe başlarken konuşmuştuk bu konuları daha yeni evli olduğum için bebek düşünmüoduk korunuyoduk ama allahın takdiri ki hamile kaldım işte şuan nası sölicem die düşünüpo duruorum ama bebeğimden önemlide deil bugün toplantıdan sonra konuşucam bakalım umarım hakkımızda hayırlısı olur
Merhaba
ben de tüm endişelerden sonra Allaha şükür akşam kalp atışlarını gördüm doktorda, şimdilik dinletmedi doktorumuz, sadece gördük.. o da yeter.. 7 haftalık olmuşuz..
buarada benim gibi belirtisi olmayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?