merhaba, ben de 4. haftamın içindeyim ama kasıklarımdaki hafif ağrıdan başka bişey hissetmiyorum.salıya ultrasona girmeye gidicem ama korkuyorum sanki karnımda bebeğim yok gibi geliyo. bu normal mi bilmiyorum bulantı kusma ya da benzer durumlar belirtiler yok.sadece adet görmüyorum okadar. korkmalı mıyım yoksa hala erken mi?
kızlar merhaba,
benim eşim lupus hastası. 2 çocuğum var. biri 2,5 yaşında biri 9 aylık.. eşimde sürekli ilaç alıyor. işinden de ayrıldı.. ben çalışıyorum. firmam bana çocuk için baya tölerans tanıdı. ve dün test yaptım yine hamileyim.. eşimin kullandığı ilaçlar bişi yaparmı? sakatlık gibi? aldırmayı düşündüm. sonra vazfeçtim. eşimde işsiz. beni de atarlarsa.. offfffffff. yardım edin(
Merhabalar, bende bu gün tam 5 haftalık hamileyim, pazartesi keseyi görmeye gideceğiz. 5+2 de kese görülebilir mi??? çok heyecanlıyım, umarım herşey olunda gider.
teşekkür ederim hatice28. bu arada benimde adım hatice memnun oldum...
merhaba, ben de 4. haftamın içindeyim ama kasıklarımdaki hafif ağrıdan başka bişey hissetmiyorum.salıya ultrasona girmeye gidicem ama korkuyorum sanki karnımda bebeğim yok gibi geliyo. bu normal mi bilmiyorum bulantı kusma ya da benzer durumlar belirtiler yok.sadece adet görmüyorum okadar. korkmalı mıyım yoksa hala erken mi?
evet 268.6 çıktı beta
kızlar yağ benim 2 çocuğum var biri 2,5 yaşında biri 9 aylık. ve şuan 5 haftalık hamileyim? nasıl bakıcam hepsine. biri uyuyacak biri uyanacak. offf aldırsammı? Allahım yardım et. çok korkuyorum. işten de atarlarsa birde. daha işe başlayalı 5 ay oldu. ve yine hamileyim. ilk gebeliğimde de 4 ay izin kullandım. akıl verin ne olur
kızlar yağ benim 2 çocuğum var biri 2,5 yaşında biri 9 aylık. ve şuan 5 haftalık hamileyim? nasıl bakıcam hepsine. biri uyuyacak biri uyanacak. offf aldırsammı? Allahım yardım et. çok korkuyorum. işten de atarlarsa birde. daha işe başlayalı 5 ay oldu. ve yine hamileyim. ilk gebeliğimde de 4 ay izin kullandım. akıl verin ne olur
size iyi haberler vermeyi çok isterdim ama maalesef beta hcg değerim düzenli artmıyor
gün aşırı (48 saat ara ile )
1. 137
2.241
3.333
4.390
katlanarak artması gerekiyordu. sizce dış gebelik mi yoksa başka bişey mi??
bence çook erken bndede sadece karın ağrısı var hafif oda bazen galiba sendebnm gibisin endişelenmene gerek yok canım bende göremedim ultrasonda cok küçük oldugu için hatta dr yok diektiki kanda ve idrarda cıktı endişelenme:1hug:
hatice kaçıncı gününde baktırdın ultrasonda da görünmedi. ben 5+1 de baktırdım çok küçük boş gibi gözüküyor dedi. moralim çok bozuldu
kızlar yarın yine gidiyorum dr a bakalım cuma verdiğim testin sonucunu alıp bir test daha yaptıracağım . dr pzt si tekrar bakarız ultrasona dedi. benim için nolur dua edin. gerçi içimde iyi hisler var ama hadi bakalım inşallah
merhaba ben emel... 14 aylık evliyim ve tam da bu ay artık aşılama yaptıracaktık. çünkü 36 yasındayız. ama reglimin 2. günü aşılamaya gidecekken ne oldu dersiniz.... reglim gecikti....tabi ben yıne dengesizlik oldu heralde stresten dedim. sonra gecikmenin 9. gununde yani 7 agustos ctesi evde test yaptım. pozitif çıktı. ptesi hastanede kan testi yaptırıcam yıne de. inşallah herşey yolunda gider. fakat reglimin gecikmesinin 7. gününde tuvalete cıktıgımda tuvalet kagıdında kahverengi lekelenme gördüm. hani adetin son günü olur ya öyle. hatta regl oldum sandım ped koydum. sabah uyandıgımda pedde yıne az mıktar kahvereng leke vardı. bir daha olmadı. inşallah bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?