2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

bence çook erken bndede sadece karın ağrısı var hafif oda bazen galiba sendebnm gibisin endişelenmene gerek yok canım bende göremedim ultrasonda cok küçük oldugu için hatta dr yok diektiki kanda ve idrarda cıktı endişelenme:1hug:

ah canım benim bebişlerin çok ufakmış ama artık madem hamilesin hayırlısı diyelim üzme kendini herşeyin bir yolu bulunur bebekler rızıklarıyla doğarlarmış eşinde iş bulur bakarsın en kısa zamanda herşey yoluna girer ilaçların bişey yapıcağını sanmam ama doktoruna danışırsın gene

evet 268.6 çıktı beta

beta güzel çıkmış... daha çok küçük... zaten beta değeri1000 in üstüne çıkınca kese görünürmüş, 3000 nin üstüne çıkınca da kalp atışları duyuluyormuş... benim değerim 344 iken ultrasona girdim.. görünmedi.. sadece beyaz kese gibi bişey göründü.. dr.burda görüncek dedi..bazı şeyler için acele etme..

belirtilerin olmaması da çok erken olduğundan da olabilir, ya da benim gibi belirtisiz de geçirecek olabilirsin..ben de tedirginim ama dr keseyi gördüğümüz gün daha çok erken dedi..ki o hafta 5 buçuk haftaşlıktım:CüvCüv::ecrin_bebek:

size iyi haberler vermeyi çok isterdim ama maalesef beta hcg değerim düzenli artmıyor
gün aşırı (48 saat ara ile )
1. 137
2.241
3.333
4.390

katlanarak artması gerekiyordu. sizce dış gebelik mi yoksa başka bişey mi??

kızlar yağ benim 2 çocuğum var biri 2,5 yaşında biri 9 aylık. ve şuan 5 haftalık hamileyim? nasıl bakıcam hepsine. biri uyuyacak biri uyanacak. offf aldırsammı? Allahım yardım et. çok korkuyorum. işten de atarlarsa birde. daha işe başlayalı 5 ay oldu. ve yine hamileyim. ilk gebeliğimde de 4 ay izin kullandım. akıl verin ne olur

kızlar kimse yokmu bir akıl verin lütfen( :Saruboceq:

ello 23 bence aldırma..
ben neredeyse 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum.
martta bir düşük yaptım şimdi de dış gebelik geçiriyorum zaten tek tüpüm açık diğeri kapalı. bak sen ne kadar sağlıklısın ki hemen gebe kalabiliyorsun. bun da da bir hayır vardır. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin herkese...
lütfen aldırma o da senin yavrun diğer ikisinden ayıramazsın eminim Allah verir kolaylığını doğduktan sonra daha kesin bir yöntemle korunursun..

bence bişey söylemek için çok erken.. ama geciktirmeden dr. kontrolüne mutlaka git. bi problem çıkmaz inş.:Saruboceq:

merhaba ben emel... 14 aylık evliyim ve tam da bu ay artık aşılama yaptıracaktık. çünkü 36 yasındayız. ama reglimin 2. günü aşılamaya gidecekken ne oldu dersiniz.... reglim gecikti....tabi ben yıne dengesizlik oldu heralde stresten dedim. sonra gecikmenin 9. gununde yani 7 agustos ctesi evde test yaptım. pozitif çıktı. ptesi hastanede kan testi yaptırıcam yıne de. inşallah herşey yolunda gider. fakat reglimin gecikmesinin 7. gününde tuvalete cıktıgımda tuvalet kagıdında kahverengi lekelenme gördüm. hani adetin son günü olur ya öyle. hatta regl oldum sandım ped koydum. sabah uyandıgımda pedde yıne az mıktar kahvereng leke vardı. bir daha olmadı. inşallah bir sorun yoktur

hatice kaçıncı gününde baktırdın ultrasonda da görünmedi. ben 5+1 de baktırdım çok küçük boş gibi gözüküyor dedi. moralim çok bozuldu

kızlar yarın yine gidiyorum dr a bakalım cuma verdiğim testin sonucunu alıp bir test daha yaptıracağım . dr pzt si tekrar bakarız ultrasona dedi. benim için nolur dua edin. gerçi içimde iyi hisler var ama hadi bakalım inşallah

hatice kaçıncı gününde baktırdın ultrasonda da görünmedi. ben 5+1 de baktırdım çok küçük boş gibi gözüküyor dedi. moralim çok bozuldu

bak suan yani bugün sat a göre tabi 7+ 0 ım ben ama dr.um 4 haftalık diyor düşün yani daha yerleşmemiş bile galiba gecdöllenme yoksa gözükürdü sat a inanmmıyorum ben ya 7 haftalıksa gözükmesi gerek diilmi yaniii :bbo:

hadi hayırlısı canım inş iyi haberlerle dönersin doktorundan

canım ne güzel mucize gibi umarım herşey yolunda gider o dediğin lekelenme yerleşme lekesi olabilir hem öyle deilsede bişey olmaz benimde ilk gebeliğimde olmuştu doktorun verdiği ilaçlarla düşük olmadı şükür düzenli git doktoruna hayırlısıyla bebişin sana sıkı sıkı tutunacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…