günaydın kızlar...nasılsınız ? bende hala bulantı felan hiç birşey yok daha doktorada gidemediğimden bakamadık durumum ne diyehayırlısıyla haftaya pazartesi türkiyede olmus olucaz insallah :)
ne güzel bulantı yok diyosun keşke bendede öyle olsa 24 saat midem bulanıyo aç kalınca daha çok bulanıyo ama bişeyde yiyemiyorum çok kötü anlıcan
annadım cnm çok geçmiş olsun... ama iştahının açılması cok güzel bence. ben gayet güzel yemek yiyordum ama 3 gündür özelliklede bugün çok kötüyüm zorla bişler yemeye çalışıorum ve cok bulantım var... bide dilimin altında yara çıktı ve bugünde boğazlarım ağrıyor biraz.... üşüttümde sanırım...
bence bişey söylemek için çok erken.. ama geciktirmeden dr. kontrolüne mutlaka git. bi problem çıkmaz inş.:Saruboceq:
korkma cnm o ağrıları bende çekiorum doktorum sorun yok yerleşme ağrısı dedi ve 7. ayına kadarda çekebilirsin bu ağrıyı dedi akıntıya gelincede bende de var ama doktorum gene korkulucak bişe olmadığını söledi o yüzden içini ferah tut canım tamam :CüvCüv:
benimkisi cuma yaptırdım 1108 di ve hiçte görülmedi(
bide kızlar sizdede karın ağrısı varmı bana demin kahverengi akıntı geldi biraz yeleşme diye umuyorum ama karnımda ağrıyor odamı yerleşmedendir bişey diyin noluuurr korkuyorum yaaaaa(
benimde ağrıyor canım sanki regl olacakmışım gibi..koşuyorum banyoya çamaşırıma bakıyorum bişe yok..merak etme ..bebek sağlıklıysa tutunur ama ciddi problemleri varsa zaten tutunamaz herşeyin iyi yönüne bakalım..canını sıkma boşuna ...benimde ağrılarım var
kızlar yaa biraz fazlamı ağrıyor benimkisi acaba korkuyorum( bide bende afedersiniz ishal var sizdede oluyormu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?