2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

günaydın kızlar...nasılsınız ? bende hala bulantı felan hiç birşey yok daha doktorada gidemediğimden bakamadık durumum ne diye hayırlısıyla haftaya pazartesi türkiyede olmus olucaz insallah :)

günaydın kızlar...nasılsınız ? bende hala bulantı felan hiç birşey yok daha doktorada gidemediğimden bakamadık durumum ne diye hayırlısıyla haftaya pazartesi türkiyede olmus olucaz insallah :)

ne güzel bulantı yok diyosun keşke bendede öyle olsa 24 saat midem bulanıyo aç kalınca daha çok bulanıyo ama bişeyde yiyemiyorum çok kötü anlıcan

ne güzel bulantı yok diyosun keşke bendede öyle olsa 24 saat midem bulanıyo aç kalınca daha çok bulanıyo ama bişeyde yiyemiyorum çok kötü anlıcan

leyuze: bende aynı senin gibiyim midem hiç aralıksız bulanıyo ne yiycemi şaşırdım hoş ne yesem çıkıyo ne yapıcam bilmiyorum
allah yardımcımız olsun işallah

mrbb kızlarr bugün hastanede tahlil yaptırdım kanım çok düşük çıktı ve su içmeyi çogaltmazsam bömbreklerimden kum dökebilirmişim doktor öle dedi onun dışında herşey normal seyrinde devam ediormuş bide iştahım bir açıldıki sormayın kızlr yaa... sizin nasıl gidior peki hamilelik umarım her şey yolundadır :CüvCüv:

annadım cnm çok geçmiş olsun... ama iştahının açılması cok güzel bence. ben gayet güzel yemek yiyordum ama 3 gündür özelliklede bugün çok kötüyüm zorla bişler yemeye çalışıorum ve cok bulantım var... bide dilimin altında yara çıktı ve bugünde boğazlarım ağrıyor biraz.... üşüttümde sanırım...

çok dikkat et cnm kendine yaa şuan bünyelerimiz gerçekten çok hassas çünkü :gitme:

merhaba kızlarrr...nasılsınız???nasıl gidiyor hamilelik??havalar çokk sıcak ya ohaoldumsmile bu arada dün karnımda ağrı vardı acile gittik doktor apandistten şüphelendi,ultrasona girdim ve idrar tahlili yaptırdım...ultrasonda bebişimide gördüm 14mm imiş şükür apandis çıkmadı ama dirar yollarımda iltihap başlangıcı varmış onun için doktor ilaç verdi bol bol su içmem gerekiyormuş,yoksa böbreklere yayılabilirmiş Allah korusun bebişime zarar verebilirmiş :Saruboceq: eyvahedigeldismile kızlar sizde dikkat edin bol bol su için vereliniortak

bence bişey söylemek için çok erken.. ama geciktirmeden dr. kontrolüne mutlaka git. bi problem çıkmaz inş.:Saruboceq:

dün de test yaptırdım 390 çıktı.
bugün dr uma gittim. minik bir yalancı kese vardı. yani kesinleşti dış gebelik olduğu hemen tedaviye başladık. Allah kimseye vermesin üzücü bir durum..

angel_eda;14562391]beta güzel çıkmış... daha çok küçük... zaten beta değeri1000 in üstüne çıkınca kese görünürmüş, 3000 nin üstüne çıkınca da kalp atışları duyuluyormuş... benim değerim 344 iken ultrasona girdim.. görünmedi.. sadece beyaz kese gibi bişey göründü.. dr.burda görüncek dedi..bazı şeyler için acele etme..

belirtilerin olmaması da çok erken olduğundan da olabilir, ya da benim gibi belirtisiz de geçirecek olabilirsin..ben de tedirginim ama dr keseyi gördüğümüz gün daha çok erken dedi..ki o hafta 5 buçuk haftaşlıktım:CüvCüv::ecrin_bebek:[/QUOTE]

anlattıkların tamamn benianlatıyor teşekkür ederim galiba ilk olduğu için bayaa acemilik çekicem...
opuyorumnanaktan

benimkisi cuma yaptırdım 1108 di ve hiçte görülmedi (

bide kızlar sizdede karın ağrısı varmı bana demin kahverengi akıntı geldi biraz yeleşme diye umuyorum ama karnımda ağrıyor odamı yerleşmedendir bişey diyin noluuurr korkuyorum yaaaaa(

korkma cnm o ağrıları bende çekiorum doktorum sorun yok yerleşme ağrısı dedi ve 7. ayına kadarda çekebilirsin bu ağrıyı dedi akıntıya gelincede bende de var ama doktorum gene korkulucak bişe olmadığını söledi o yüzden içini ferah tut canım tamam :CüvCüv:

ohh yaa sağol canımm valla akşamdan beri adet sancısı gibi ağrı cekiorum cokk sağollolumunekankayizsmile

benimde ağrıyor canım sanki regl olacakmışım gibi..koşuyorum banyoya çamaşırıma bakıyorum bişe yok..merak etme ..bebek sağlıklıysa tutunur ama ciddi problemleri varsa zaten tutunamaz herşeyin iyi yönüne bakalım..canını sıkma boşuna ...benimde ağrılarım var

hmm yalnız diilmişim demekki bende yerleşme diye umuyorum..

kızlar yaa biraz fazlamı ağrıyor benimkisi acaba korkuyorum ( bide bende afedersiniz ishal var sizdede oluyormu ??

herkese hayırlı ramazanlar bu arada.. ben ısrarla oruc tutmak istiyorum ama eşim çok kızıyor bu fikri her beyan ettiğimde :)) eşim doktor olmasına rağmen sanki bişe olacak sanıyor esneme hareketi yapıyorum ,aman ne yapıyorsun yapmaa diye koşuyo :) diyorum annem bana hamileylen haziran ayında hemde oruç tutmuş:)) bak sapasağlamım çokta zekiyim,yani bu sene bana oruç tutturmaz bu adam lmaz: sizin eşleriniz ne durumda alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
banada tutturmuyorlar oruç maalesef... ya benim iki gündür midem felaket başımı yastıktan kaldıramıyorum çok bulantım var. karnımda ac ama hiçbirşeyde yiyemiyorum. ne yapacağımı şaşırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…