2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

dun keçiören hastanesinde op. dr engin bey ile görüştüm. üstten ultrasonla baktı ve keseyi gördük. yolk sacı da var dedi. kalp atışları da hafif görünüyordu. bu cuma tekrar cagırdı. yine üstten bakıcaz bu kez daha net görünür kalp atışları. alttan bakmaya gerek yok dedi. kahverengi leke geldiğini de sortdum. normal o gelir korkma dedi. sevindim. spor yapıyordum aerobic ve ağırlık falan onu bırak dedi. cuma günü gelişmelerden haberdar ederim. herkese bol saglıklı günleeeeer

hnk arkadaşım bulantın varsa en iyi gelen şey tuzlu çubuk krakeryada galeta ..rahatlatıyor.benim ilk bebğimde 4,5 ay olaan kadar sürekli senin giibydim galetayla geçiştirdim..Allah sıhhat versin..

ya ben noldu anlamadım pazara kadar hiçbirşeyim yoktu sonra birden 2 gündür felaketim lokma yiyemiyorum ve bütün ev kokuyor... kendi ten kokum bile midemi bulandırıyor. başımı kaldıramıyorum. daha da enteresanı kusmuyorum yani daha doğrusu kusamıyorumda... 2 gündür lokma girmiyor mideme...

tebrikler canım hayırlı uguırlu olsun allah saglıcakla kucagımıza aldırmayı nasip etsit insallah
bende adet oluyorum sanıyodum adet gündlerim gecene kadar akıntı geldi adet sancısıyla ama allahın hikmeti işte hamilemişim allah isteyen herkese versin

ya benim reglime 3 gün kala çok az ahverengi bir kanama olmustu ama aynı gün içinde oldu ve bitti.. o zmn bebek plesantaya yerleştiği çin kanama olmustur demişlerdi bi dahada kanamam olmadı baska...

kızlar hayırlı olsun hepinize ben de mayısta hamile kaldım şimdi 17 haftalığım hepimize kolay gelsin kutluyorum hepinizi

slm kızlar nasılsınız :ecrin_bebek:
çok fazla takip edemiyorum annemdeyim ne zamandır
ama iyiki annem var bugün sabah kalkıp kahvaltı hazırlamak öylşe zor geldiki
aslında mide bulantım yok ama çok halsizim
sürekli yatmak istiyorum midemin bulanmasından çok daha iyidir ama
böylede huzursuz hissediyorum kendimi inşallah çok uzamaz
hamileliklerimiz sıkıntısız olur inşallah ve sağlıkla kucaklarımızada alırız kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar ben 8+0 haftalık hamileyim ama karnım şimdiden hafif bombeleşti sabahları düz ama akşamları biraz yuvarlaklaşıyo. acaba çok su içiyorum ondan mı?hamilelik haftası bana yakın olupta karnında bombeleşme olan var mı??

arkadaşlar 2 gündür agzıma lokma girmiyor ve su dahi içemiyorum ne yapıcağımı şaşırdım... yapabileceğim bişi var mı

evet canım bende 8 haftalık hamileyim ve karnım şiş bende çok su içerim ama onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum ben normal olduğunu düşünmüştüm ama kafamçokkarıştı

merhaba deniz.. belki normaldir ama iş yerinde de hamile bir arkadaşım var 12 haftalık hamile ama karnı benimki kadar deil... eğer 8 haftalıkken böyle ise artık daha ilerisi nasıl olur tahmin bile edemiyorum...sempatiksalakcinni

hımm benim karşılaştırma yapacağım kimse yok ama bilmiyorumki boyum 170 kısalarda karın daha belirgin olurmuş ama nerdeyse 1 kilo aldım ben ayy bilemiyorum ama sorun olacağınıda sanmıyorum boş ver karnımızı gere gere gezeriz bizde :lepi:

merhaba kızlar a.s.
bende çiçeği burnunda yeni hamileyim:CüvCüv:
temmuzda hamile kaldım bende,5.haftanın içindeyiz ama
bugün dr.a gittik,keseyi göremedik...sizler ne durumdasınız?

merhaba kizlar, ben 5 haftalik hamileyim-idrar ve kan testlerim pozitif cikti,3 gundur birkac damla halinde kanamam oluyor,1 madeni para buyuklugunu gecmeyecek sekilde koyu renkte kanamalar.4 gun once de kahverengi akintim gelmisti.sonrasi bu kanamalar.cok mide agrim var 4 gundur.her agridan sonra ishal oluyorum.yarin doktora gidecegim.bebek gorunur insallah.bu benim ikinci bebegim olacak insallah.ilkinde myomlarim da alinmisti sezeryanda.bu kanamalar normal midir.pek agrim yok.tesekkurler-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…