merhaba ben emel... 14 aylık evliyim ve tam da bu ay artık aşılama yaptıracaktık. çünkü 36 yasındayız. ama reglimin 2. günü aşılamaya gidecekken ne oldu dersiniz.... reglim gecikti....tabi ben yıne dengesizlik oldu heralde stresten dedim. sonra gecikmenin 9. gununde yani 7 agustos ctesi evde test yaptım. pozitif çıktı. ptesi hastanede kan testi yaptırıcam yıne de. inşallah herşey yolunda gider. fakat reglimin gecikmesinin 7. gününde tuvalete cıktıgımda tuvalet kagıdında kahverengi lekelenme gördüm. hani adetin son günü olur ya öyle. hatta regl oldum sandım ped koydum. sabah uyandıgımda pedde yıne az mıktar kahvereng leke vardı. bir daha olmadı. inşallah bir sorun yoktur
nilüfermascım inşallah rabbim gönlüne göre verir canım............Allahım yardımcın olsun..
dun keçiören hastanesinde op. dr engin bey ile görüştüm. üstten ultrasonla baktı ve keseyi gördük. yolk sacı da var dedi. kalp atışları da hafif görünüyordu. bu cuma tekrar cagırdı. yine üstten bakıcaz bu kez daha net görünür kalp atışları. alttan bakmaya gerek yok dedi. kahverengi leke geldiğini de sortdum. normal o gelir korkma dedi. sevindim. spor yapıyordum aerobic ve ağırlık falan onu bırak dedi. cuma günü gelişmelerden haberdar ederim. herkese bol saglıklı günleeeeer
merhaba kızlar ben 8+0 haftalık hamileyim ama karnım şimdiden hafif bombeleşti sabahları düz ama akşamları biraz yuvarlaklaşıyo. acaba çok su içiyorum ondan mı?hamilelik haftası bana yakın olupta karnında bombeleşme olan var mı??
merhaba deniz.. belki normaldir ama iş yerinde de hamile bir arkadaşım var 12 haftalık hamile ama karnı benimki kadar deil... eğer 8 haftalıkken böyle ise artık daha ilerisi nasıl olur tahmin bile edemiyorum...sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?