2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

merhaba bende buraya göz atarken aklıma talıkdı ben tedavi görüyorum yumurta büyütü igne falan hamileliginizi ögrenmeden önce negibi agrılarınız olurdu söylermisiniz benimki 10 gün sonra test yaptıracam kanda ama kasıgım bazen agrıyor gögüsümde bişey yok hiç

benim kasıgımda agrı var ama gögüsümde hiç agrı yok hamile kalınca illede gögüstemi agrımalı

ben de temmuz ayında hamile kaldım, 4+2 yim şu an. ama düşük tehlikesi varmış,rahim içinde kanama olduğu için.bu ilk gebeliğim,ilk tecrübem yani.doktorum progestan verdi,düşüğü önlemek için.allah yardımcımız olsun,inşallah bebeğim sımsıkı tutunur bana ve sağlıkla kucağıma alırım

merhaba turko.hamileligimi ogrenmeden once agrim olmadi.gozbebeklerimde biraz buyume oldu.aynaya bakinca tahmin ettim hamile oldugumu.insallah kisa zamanda kavusursunuz bebislerinize.

merhaba turko.hamileligimi ogrenmeden once agrim olmadi.gozbebeklerimde biraz buyume oldu.aynaya bakinca tahmin ettim hamile oldugumu.insallah kisa zamanda kavusursunuz bebislerinize.

ayy canım hiçmi olmadı gözbebeginden nasıl anladın ben hiç fark etmem şaşırdım ama cavabın için tşkler

kanaması olan arkadaşlar size bişey anlatıcam benim ilk bebeğimde kahverengi kanamam oldu hemen doktoruma koştum bana büyük ihtimalle bebek bozulmuş kürtaj yapıcaz ama bir hafta bekleyelim dedi ilaç verdi eve gönderdi bir gafta burnumdan geldi ama bebeğime hiç bişey olmamıştı şimdi 7 yaşında

canım bende ağrı yoktu çok fazla rüya gördüm ateşim 37 üstü çıkıyodu bide sağ elimde uyuşma vardı hamile olduğumu öğrenmeden bide sarı akıntı bunlar sende varmı takip et kendini bir çok hamilede oluyo çünki

Son düzenleme:
canım inş yoktur kanama bir keremi oldu yoksa arada oluyomu

ya aslında akşamdan biraz sancım başladı sabah kalktığımdan beri feci bi sancı var ve önce kahverengiydi sonra kana dönüştü ve koştum dr a şimdi tahlil sonucumu bekliyom dr. kimyasal gebelik olabilir dedi moral sıfır anlicaaan(mafoldumbenmafoldumben

ben yumurtabüyütücü ignelerle hamile kalmaya çalışıyorum ignelerim bitti gün bekliyorum akıntım çatlatma ignesinden sonra çoktu şimdide var ama okadar degil birde sag kasıgım agrıyor sag bacagımda uyuşuyor

anladım canım üzme kendini inş herşey normal çıkar eltiminde kanaması olmuş onada bişey olmadı dua edicem inş normal gebeliktir canım

umarım canım en kısa zamanda güzel haberi verirsin burdan

anladım canım üzme kendini inş herşey normal çıkar eltiminde kanaması olmuş onada bişey olmadı dua edicem inş normal gebeliktir canım

Arzucum yok artık hamile değilim kimyasal gebelik sonucu suan düşük yapıyorum ( hakkımda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…