merhaba kizlar, ben 5 haftalik hamileyim-idrar ve kan testlerim pozitif cikti,3 gundur birkac damla halinde kanamam oluyor,1 madeni para buyuklugunu gecmeyecek sekilde koyu renkte kanamalar.4 gun once de kahverengi akintim gelmisti.sonrasi bu kanamalar.cok mide agrim var 4 gundur.her agridan sonra ishal oluyorum.yarin doktora gidecegim.bebek gorunur insallah.bu benim ikinci bebegim olacak insallah.ilkinde myomlarim da alinmisti sezeryanda.bu kanamalar normal midir.pek agrim yok.tesekkurler-
leyuze: bende aynı senin gibiyim midem hiç aralıksız bulanıyo ne yiycemi şaşırdım hoş ne yesem çıkıyo ne yapıcam bilmiyorum
allah yardımcımız olsun işallah
merhaba turko.hamileligimi ogrenmeden once agrim olmadi.gozbebeklerimde biraz buyume oldu.aynaya bakinca tahmin ettim hamile oldugumu.insallah kisa zamanda kavusursunuz bebislerinize.
şimdi dr dan geldim kanama ve agrım oluyodu kan tahlilimi bekliyorum offffff inş bişi yoktur(
merhaba bende buraya göz atarken aklıma talıkdı ben tedavi görüyorum yumurta büyütü igne falan hamileliginizi ögrenmeden önce negibi agrılarınız olurdu söylermisiniz benimki 10 gün sonra test yaptıracam kanda ama kasıgım bazen agrıyor gögüsümde bişey yok hiç
canım inş yoktur kanama bir keremi oldu yoksa arada oluyomu
canım bende ağrı yoktu çok fazla rüya gördüm ateşim 37 üstü çıkıyodu bide sağ elimde uyuşma vardı hamile olduğumu öğrenmeden bide sarı akıntı bunlar sende varmı takip et kendini bir çok hamilede oluyo çünki
ya aslında akşamdan biraz sancım başladı sabah kalktığımdan beri feci bi sancı var ve önce kahverengiydi sonra kana dönüştü ve koştum dr a şimdi tahlil sonucumu bekliyom dr. kimyasal gebelik olabilir dedi moral sıfır anlicaaan(mafoldumbenmafoldumben
ben yumurtabüyütücü ignelerle hamile kalmaya çalışıyorum ignelerim bitti gün bekliyorum akıntım çatlatma ignesinden sonra çoktu şimdide var ama okadar degil birde sag kasıgım agrıyor sag bacagımda uyuşuyor
Bende hamileyimm bebişim 6+4 haftalık :)) Mart ayında doğum görünüyor bakalım
anladım canım üzme kendini inş herşey normal çıkar eltiminde kanaması olmuş onada bişey olmadı dua edicem inş normal gebeliktir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?